- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
20 dk lik mesafede oturuyorum . 2 3 ayda bir gidiyoruz esimle . esim tek basina da 2 haftada bir ugruyor . aramizda problem yok kendisini cok severim . ama ne kadar az gorussek o kadar iyiHanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
Evin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)20 dk lik mesafede oturuyorum . 2 3 ayda bir gidiyoruz esimle . esim tek basina da 2 haftada bir ugruyor . aramizda problem yok kendisini cok severim . ama ne kadar az gorussek o kadar iyi
Yaaa hic trip falan yapmiyorlarmi. Zaten esime kalsa 2 hafta da gitcek ben zorla goturuyom onada bana da asiri baski yapiyolar az bir mesafeyi uzatsaj yine ben suclu oluyorum. Esime karin gelmese bile sen gel o mu gondermiyo vs cok bunaldim bunun icin esimle kavga yapiyorum ailenden bıktm yaranamiyom diye o da laf soyletmiyor . Ailesinin yaninda da ikili oynuyorÇok yakın oturuyorum yeni evliyim 2haftada 1 bazen haftada bir. 2 3 günde bir gitmeye ne gerek var alıştırmayın öyle hep beklerler
benim esim de tek cocuk :)ben fitrat olarak soguk biri oldugum icin pek bulasmiyolar bana . boyle kabullendiler beni .Evin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)
esimle olan mutlulugumu kiskaniyo
Hanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
Yaaa hic trip falan yapmiyorlarmi.
Esimle konusmuyorum zsten sogudum iyice. Bosanmam da care degil suan tek derdim esimin ailesi tepki veya mesafe koysam daha da mi kötü olur eşimde arkamda durmuyor. Biliyorsunuzkullanıcı ismininizi değiştirmişsinz ama eski konularınız duruyor tabi hala
eşinizde ailesi de iyi insanlar değiller . size annesi ablası yüzünden şiddet uyguluyor adam hangi mutluluğu kıskandılar acaba ? üstelik şiddet olayı dururken de derdiniz bu mu
gitmek istemiyorsanız gitmeyin mesafe koyun . gittiniz de ne oldu ? kıymet bilen oldu mu üstüne birde şiddet gördünüz yani daha kötü ne olabilir ki artıkEsimle konusmuyorum zsten sogudum iyice. Bosanmam da care degil suan tek derdim esimin ailesi tepki veya mesafe koysam daha da mi kötü olur eşimde arkamda durmuyor. Biliyorsunuz
Simdi 2 hafta hic gitmesem bunlsrin gercekten bahanesi olmus olur etraftan da trpki alirimgitmek istemiyorsanız gitmeyin mesafe koyun . gittiniz de ne oldu ? ne değişti ki kıymet bilen oldu mu üstüne birde şiddet gördünüz yani.
Ciddimisiniz sorun yapmiyolarmi peki esiniz olsun ailesi olsun en önemlisi elalem denen illet :)Yakın oturuyorum bayramdan bayrama ya da aile Toplantısında falan . Çağırmıyorum da gitmiyorum da
en güzeliYakın oturuyorum bayramdan bayrama ya da aile Toplantısında falan . Çağırmıyorum da gitmiyorum da
geçen aya kadar aynı sorunla ugrasıyodum simdi haftada 1 gidiyorum bazen geçiyo bile..Hanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?