Kayinvalide ye gitme sıkligi

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Hanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle

20 dk lik mesafede oturuyorum . 2 3 ayda bir gidiyoruz esimle . esim tek basina da 2 haftada bir ugruyor . aramizda problem yok kendisini cok severim . ama ne kadar az gorussek o kadar iyi

20 dk lik mesafede oturuyorum . 2 3 ayda bir gidiyoruz esimle . esim tek basina da 2 haftada bir ugruyor . aramizda problem yok kendisini cok severim . ama ne kadar az gorussek o kadar iyi
Evin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)

Çok yakın oturuyorum yeni evliyim 2haftada 1 bazen haftada bir. 2 3 günde bir gitmeye ne gerek var alıştırmayın öyle hep beklerler
Yaaa hic trip falan yapmiyorlarmi. Zaten esime kalsa 2 hafta da gitcek ben zorla goturuyom onada bana da asiri baski yapiyolar az bir mesafeyi uzatsaj yine ben suclu oluyorum. Esime karin gelmese bile sen gel o mu gondermiyo vs cok bunaldim bunun icin esimle kavga yapiyorum ailenden bıktm yaranamiyom diye o da laf soyletmiyor . Ailesinin yaninda da ikili oynuyor

Evin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)
benim esim de tek cocuk :)ben fitrat olarak soguk biri oldugum icin pek bulasmiyolar bana . boyle kabullendiler beni .

BİR ONCEKİ KONU : "Bu sorunlar evliligne yaşadı eşimle tartıştık sonra geri barıştık baktım yine değişmemiş ablalarima tavır alması gerektiği yerde ablalarini arayıp onların dolduruşa geldi. Onlar yuzunden bana şiddet uyguladı."

Ve Şimdi ki.

esimle olan mutlulugumu kiskaniyo

Allah'tan eşinle çok mutlusun.

Yılda 2 kere gidiyorum. 1 haftadan az 15 tatilde 1 aydan az yaz tatilinde. Herkesin evi işi gücü var alıştırmamak gerek bence..

Biz benim ailemle ayni sehirde oturuyoruz, haftada 1 kez gidiyoruz. Eşimi sıkmamak adina daha sık gitmek istemiyorum. Aralari cok iyi aslında ama yine de gerek yok bence. Kvler de burada olsaydi onlara da haftada 1 giderdim. Haftada 1den fazlasi cok bence. Hele de boyle sorunlar yaşaninca haftada 1 bile cok. Yerinizde olsam 2 haftada 1 filan giderdim.

Yaaa hic trip falan yapmiyorlarmi.

Hayır ikimizde çalışıyoruz sonuçta biliyorlar haftaiçi eve gidip dinlenmek istiyorum diyorum. Zaten kv ile kp ikiside çalışan insan olduğu için halden anlıyorlar çok şükür.
Bazen haftasonlarında arkadaşlarınızdan bize zaman ayıramıyorsunuz diye şakayla karışık söylüyor o kadar

kullanıcı ismininizi değiştirmişsinz ama eski konularınız duruyor tabi hala

eşinizde ailesi de iyi insanlar değiller . size annesi ablası yüzünden şiddet uyguluyor adam hangi mutluluğu kıskandılar acaba ? üstelik şiddet olayı dururken de derdiniz bu mu

Esimle konusmuyorum zsten sogudum iyice. Bosanmam da care degil suan tek derdim esimin ailesi tepki veya mesafe koysam daha da mi kötü olur eşimde arkamda durmuyor. Biliyorsunuz

Esimle konusmuyorum zsten sogudum iyice. Bosanmam da care degil suan tek derdim esimin ailesi tepki veya mesafe koysam daha da mi kötü olur eşimde arkamda durmuyor. Biliyorsunuz
gitmek istemiyorsanız gitmeyin mesafe koyun . gittiniz de ne oldu ? kıymet bilen oldu mu üstüne birde şiddet gördünüz yani daha kötü ne olabilir ki artık

geçen aya kadar aynı sorunla ugrasıyodum simdi haftada 1 gidiyorum bazen geçiyo bile..

mesafe koymayı başardımmm

ne kadar sık gidersen o kdar fazlasını bekliyola bence. bn en son kv den 'eve gidip napcaksınız oturun burda' cümlesini bile duydum

kv kp lere göre biz aile değiliz bizim evimizde de ev değil, onlar bi aile ve biz onlara katıldık sürkli diplerinde olmalıyız. ben böyle düşündüklerini düşünüyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…