Kayinvalide ye gitme sıkligi

Ayni mesele icin 3. Konunuz . Daha 21 yasinda bir yillik evli olmaniz ve 6 tane görümce . Bence bu insanlari bu kadar takmak yerine gelecegin icin lutfen eğitimine odaklan . Farkli hobiler edin . Piskolojin düzgün mü bilmiyorum ama sürekli kendini kuruyorsun gibime geliyor

Geçen gün bu tip bir konu açıldı. Gelip gitmiyor diye laf eden 6 görümce, dolduruşa gelen iyi geçinildiği sanılan kv kp.. iyi olduğuna inanılan ama aslında fos olan bir eş..
Aynı kişi misin diye düşündüm bir an?

Eve gidip napacaksiniz diye bize cok demislerdi hem de evliligin ilk yilinda, demek ki hep ayni kafadalar.

Spiskolojim mahvoldu gercekten bekarken anaokulunda ogretmenlik yapiyordum simdi bi ise girip kafa dagitmam gerek

Yaa suan nasillar peki gittigin zaman laf sokmalari oluyormu
takmıyorum artık lafta soksa gülümsüyorum sadece

baktım ki cevap verdikçe değişen bişey olmuyor kendimi üzdüğümle kalıyorum umurumda değil artık sende öyle yap he de gül geç

ama kendi bildiğini yapmaya devam et ne zaman gitmek istersen o zaman git görümcelerinle muhatap olma görümcelerin ordayken gitme

Mecburiyetyen muhattap oluyoz birbirimzle fakat onlar okadar ikiyuzluki ailesinin yaninda dizimin dibinden ayrilmiyorlar bende onlar gibi degilim farkli biyerde laf sokup ailesnn yaninda ablacim ablacim yapmadigim icin bu haldeyiz

Evet o kisiyim. Artik iyi bir insan oldugunuda iyi bir es oldugunada inanmiyorum . Ben sabir yolunu tercih ettim suan bu yolda nasil ilerliyecegimi bilemiyorum
iyi bir insan ne olursa olsun şiddet uygulamazdı diye düşünüyorum

senin için hiç bişey yapmayan haksızlık eden insanlara (eşinde dahil) sende bişey yapma

Mecburiyetyen muhattap oluyoz birbirimzle fakat onlar okadar ikiyuzluki ailesinin yaninda dizimin dibinden ayrilmiyorlar bende onlar gibi degilim farkli biyerde laf sokup ailesnn yaninda ablacim ablacim yapmadigim icin bu haldeyiz
işte görümceler ordayken gitme sende onlar yokken git

gerçi şu saatten sonra uzuun bir süre gitmemen lazım da neyse

çok muhabbet tez ayrılık getirir 6 tane görümce iyiymiş yalnız bence sık gidiyorsunuz haftada 1 gidin yeter biz bunu ortak bi çözümle bulduk anneme hangi sıklıkta gidiyorsam kayınvalideme de aynı şekilde gidiyorum adaleti sağladım bi tek erkeklerin anaları yok oğulları evlenince hemen oğlumu kopardın bizden modunda geziyolar istersen hergün git yine de memnun edemezsin

işte görümceler ordayken gitme sende onlar yokken git

gerçi şu saatten sonra uzuun bir süre gitmemen lazım da neyse
Yahu zsten esimin ailesini iyice kiskirtan gorumcelrrim olmus iki adim yerde gelmiyolar diye aglamis birde ailesinin yaninda iyice yakin davraniyorlar . Onlar da ablalarina karsi mesafeli olursan bizde sana oluruz dediler

Yahu zsten esimin ailesini iyice kiskirtan gorumcelrrim olmus iki adim yerde gelmiyolar diye aglamis birde ailesinin yaninda iyice yakin davraniyorlar . Onlar da ablalarina karsi mesafeli olursan bizde sana oluruz dediler
ay mesafeli olsunlar çok mu mühim boşver sen elindn geleni yapmışsın nasıl insan oldukları ortada

takma bu kadar diyorum ya eşin baskı yapmıyor madem gitme artık eşin gitsin gelsin

Eve gidip napacaksiniz diye bize cok demislerdi hem de evliligin ilk yilinda, demek ki hep ayni kafadalar.
genciz aktifiz diye kıskandılar zaar
her şeyi söylemeye hakları var gbi hissediyolar bence

kv bana beni babaanne yapmaya utanmadın mı demişti kendince espiri yapmış.
terbiyem izin vermedi diyemedim ki yyooo cok zevkliydi

ayy benim kv genç olduğu için bana babaanne olmaya hazır değilim daha gencim filan demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…