- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
milletin tepkisi önemli değil. önemli olan eşiniz sizi zorluyor mu gitmeniz içinSimdi 2 hafta hic gitmesem bunlsrin gercekten bahanesi olmus olur etraftan da trpki alirim
Peki eşin sorun yapmiyor mu bu konular hakkinda ailesine karsi tepkisi ne oldugeçen aya kadar aynı sorunla ugrasıyodum simdi haftada 1 gidiyorum bazen geçiyo bile..
mesafe koymayı başardımmm
ne kadar sık gidersen o kdar fazlasını bekliyola bence. bn en son kv den 'eve gidip napcaksınız oturun burda' cümlesini bile duydum
kv kp lere göre biz aile değiliz bizim evimizde de ev değil, onlar bi aile ve biz onlara katıldık sürkli diplerinde olmalıyız. ben böyle düşündüklerini düşünüyorum şahsen
Eşimde pek gitmiyor ki zaten vaktimizde olmuyor benimde işime geliyor :) bazen esimin kendisinin Gittiği olur arada ama nadirCiddimisiniz sorun yapmiyolarmi peki esiniz olsun ailesi olsun en önemlisi elalem denen illet :)
sen yine iyi benim kv evleneli 1 ay olmamıştı kurdu o cümleyi evde napıcaksınız diyegeçen aya kadar aynı sorunla ugrasıyodum simdi haftada 1 gidiyorum bazen geçiyo bile..
mesafe koymayı başardımmm
ne kadar sık gidersen o kdar fazlasını bekliyola bence. bn en son kv den 'eve gidip napcaksınız oturun burda' cümlesini bile duydum
kv kp lere göre biz aile değiliz bizim evimizde de ev değil, onlar bi aile ve biz onlara katıldık sürkli diplerinde olmalıyız. ben böyle düşündüklerini düşünüyorum şahsen
Hayir esimi ben zorla goturuyorum fakat ailesi niye gelmiyosunz vs ddgnde ikili oynuyor sanki benim baskimla gelmiyormus gibi. Bizde kavga yapiyoruz arkamda durmuyosun diyemilletin tepkisi önemli değil. önemli olan eşiniz sizi zorluyor mu gitmeniz için
ne kadar sık görüşürsek o kadar nefret ederiz :))en güzeli
Yaaa simdi nasil durumunuz iyimisiniz :)sen yine iyi benim kv evleneli 1 ay olmamıştı kurdu o cümleyi evde napıcaksınız diye
hiç utanmıyor mu eşin yaHayir esimi ben zorla goturuyorum fakat ailesi niye gelmiyosunz vs ddgnde ikili oynuyor sanki benim baskimla gelmiyormus gibi. Bizde kavga yapiyoruz arkamda durmuyosun diye
o zaten ben yokken gidiyo arada bir ama sorun yapmıyo neden yapsın kiPeki eşin sorun yapmiyor mu bu konular hakkinda ailesine karsi tepkisi ne oldu
şimdi mesafeliyim yakın oturuyoruz ama arada bir gidiyorum eşim ne zaman isterse gider gelirYaaa simdi nasil durumunuz iyimisiniz :)
Ozaman Senin eşin arkanda bacim benimkide gidip gelmeme bisey demez ama ailesi dedigi zaman onlari hakli cikar onlarda iyice tepemize cikarşimdi mesafeliyim yakın oturuyoruz ama arada bir gidiyorum eşim ne zaman isterse gider gelir
işte önemli olan eşin. şiddet uygulaması herşeyin ötesinde . gitsen ne olur gitmesen ne olurOzaman Senin eşin arkanda bacim benimkide gidip gelmeme bisey demez ama ailesi dedigi zaman onlari hakli cikar onlarda iyice tepemize cikar
size torun yapcazsen yine iyi benim kv evleneli 1 ay olmamıştı kurdu o cümleyi evde napıcaksınız diye
Mecbureten idare etmem gerek belki bir gun akli basina gelir evde bekar gorumcem var . Bana internet hesabi kullanma aksama kadar evinde tel oynadigin icin mi gelmiyin dedi kayinbabam hele bir evlensin onlari da gorucem :)işte önemli olan eşin. şiddet uygulaması herşeyin ötesinde . gitsen ne olur gitmesen ne olur
6 görümce değil mi zaten biri bekar olsa ne değişir ki anlamadımMecbureten idare etmem gerek belki bir gun akli basina gelir evde bekar gorumcem var . Bana internet hesabi kullanma aksama kadar evinde tel oynadigin icin mi gelmiyin dedi kayinbabam hele bir evlensin onlari da gorucem :)
işte benim sesim çıktı diye kötü oldumsize torun yapcaz
bnm fırsat bile vermemiştiler ilk ay cünkü sürekli bize yemege geliyodular ve bizi cagırıyolar bizimde cahilliğimizden hiç sesimiz cıkmıyodu
Annem cok hasta bosanicam desem arkamda dururlar ama mahvolularlar. Esimin aileside bosanma asamasinda bile 3 4 gubde gittgm halde 1 ayda geliyorsun . Isini gucunu tuttugum halde onun bile nankorlugunu yapan insanlar bosanmaya kalksam buyukler toplancak bunlar yalan yanlis anlatcaklar ki hakliyken haksiz duruma dusuccm onun icin biraz daha sabretcem6 görümce değil mi zaten biri bekar olsa ne değişir ki anlamadım
aklı başına gelmez kandırma kendini . neden boşanma şansın yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?