Kayinvalide ye gitme sıkligi

Peki eşin sorun yapmiyor mu bu konular hakkinda ailesine karsi tepkisi ne oldu

Yakin semtlerde oturuyoruz, birbirimizden pek hsz etmeyiz:) sadece bayramlarda vs mecbur kaldigimizds gideriz onlarda gelmez cok gerekmedikce. En son bebegim oldugunda ayip olmasin diye geldiler

Kendisi 1 ay önce 5 dakika uzağıma 3 sokak öteme taşındı. Israrla ben hangi semte gitsem ne yapıp edip o semte geliyor zaten. Beni çokkkk seviyor kaynanacağım. Haftada bir gidiyorum bazen iki haftada bir artık ne zaman müsaitsem o zaman.

sen yine iyi benim kv evleneli 1 ay olmamıştı kurdu o cümleyi evde napıcaksınız diye

milletin tepkisi önemli değil. önemli olan eşiniz sizi zorluyor mu gitmeniz için
Hayir esimi ben zorla goturuyorum fakat ailesi niye gelmiyosunz vs ddgnde ikili oynuyor sanki benim baskimla gelmiyormus gibi. Bizde kavga yapiyoruz arkamda durmuyosun diye

Hayir esimi ben zorla goturuyorum fakat ailesi niye gelmiyosunz vs ddgnde ikili oynuyor sanki benim baskimla gelmiyormus gibi. Bizde kavga yapiyoruz arkamda durmuyosun diye
hiç utanmıyor mu eşin ya

zorlamıyorsa istediğin zaman git . gittiğinde bişey derseler de bunca zaman zaten oğlunuzu ben zorla getiriyodum ama siz kıymet bilmediniz beni kırdınız çok o yüzden de ben artık gelmiyorum filan dersiniz

Peki eşin sorun yapmiyor mu bu konular hakkinda ailesine karsi tepkisi ne oldu
o zaten ben yokken gidiyo arada bir ama sorun yapmıyo neden yapsın ki
hatta onu aradıklarında rhatsız evde yatıyo gelemeyiz fln diyomuş bana sormuyo bile

sen yine iyi benim kv evleneli 1 ay olmamıştı kurdu o cümleyi evde napıcaksınız diye
size torun yapcaz
bnm fırsat bile vermemiştiler ilk ay cünkü sürekli bize yemege geliyodular ve bizi cagırıyolar bizimde cahilliğimizden hiç sesimiz cıkmıyodu

işte önemli olan eşin. şiddet uygulaması herşeyin ötesinde . gitsen ne olur gitmesen ne olur
Mecbureten idare etmem gerek belki bir gun akli basina gelir evde bekar gorumcem var . Bana internet hesabi kullanma aksama kadar evinde tel oynadigin icin mi gelmiyin dedi kayinbabam hele bir evlensin onlari da gorucem :)

Mecbureten idare etmem gerek belki bir gun akli basina gelir evde bekar gorumcem var . Bana internet hesabi kullanma aksama kadar evinde tel oynadigin icin mi gelmiyin dedi kayinbabam hele bir evlensin onlari da gorucem :)
6 görümce değil mi zaten biri bekar olsa ne değişir ki anlamadım

aklı başına gelmez kandırma kendini . neden boşanma şansın yok ?

6 görümce değil mi zaten biri bekar olsa ne değişir ki anlamadım

aklı başına gelmez kandırma kendini . neden boşanma şansın yok ?
Annem cok hasta bosanicam desem arkamda dururlar ama mahvolularlar. Esimin aileside bosanma asamasinda bile 3 4 gubde gittgm halde 1 ayda geliyorsun . Isini gucunu tuttugum halde onun bile nankorlugunu yapan insanlar bosanmaya kalksam buyukler toplancak bunlar yalan yanlis anlatcaklar ki hakliyken haksiz duruma dusuccm onun icin biraz daha sabretcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…