Kayinvalide yemeğe gelmesin istiyorum

İs sorunumuz Allahin izniyle yakinda cozulcek esim iyi bir is buldu haber bekliyoruz esimin ailesinden destek yok kostek var yani destek denemez annemin bana gonderdigi harclik

Benim esimle ailesi hatic bir sorunum yok muhtesem bir baba normalde iyide bir es ama onun ailesi konusunu asla asamiyoruz bende takmamakla buluyorum cagreyi kendime evime adeoteyim arada boyle puruzler cikiyir
Aslında hanımefendinin demeye calıştığı çocuga nasıl bakacaksınız
İşsizlik maaşı yada annenizin verdiği parayla nereye kadar

Doğmuş kuzunuza Allah ömür versin
Çocuk yapmak yerine onu sağlıklıca büyütmeyi seçseniz

Siz de eşiniz de işe girer daha rahat geçinirsiniz

Arasin 2 lahmacun soylesin cok mu zor?

Bu tavrınız için geçerli sebepleriniz var mı? Konu içeriğinde bahsettiklerinize ek olarak. Bir de eşinizin tutumu nedir anne-eş arasında?
Bu konu haricinde cooook var 1. Olarak nisanlilik suresince kv kisisi herseye ne gerek var diyip hicbirsey yapmayarak beni kendinden soguttu herseyi esim kendisi yapti basinda anne babasi varken 2. Si bi konu uzerinden esprilesuyorduk herkes esinin kotu hordugu yanini soyluyordu ben kv cikip benim ogluma iftira atiyon dedi dugunde yemek odasi gelemmisti bana namus sozu seref soxu yetismedi dugunden 15 gun sonra gelcek dediler gelen gisen olmayinca esim kendisi aldi vs vs esimin tutumu bana ailesinin yaninda bagirip cagirmaz kimseye laf soyletmez ama benim icinde onlara birsey demez mesela ben gelmesinler diyorum ya o gidip soylemez illa gelirler yani

Esim isten kendi istegiyle cikti bende dusuk yaptigim donemde cikmak durumunda kaldim esim tazminatini alarak ciktigi icin bir gecim sikintimiz yok arabamizi degistirdik ise gelince esim iyi bir is buldu oradan haber bekliyoruz mamasida gayet yukseknbir is cok şükür yani benim demek istedigim isissiz ne olursa olsun insan kendine pazar gorurken oglunada gorebilir yada bebegime birseyler alip getirebilir ama bunlari yapmiyor dusuncesiz oldugu icin bende onu dusunmek istemiyorum

Eli kolu boş geliyosa alma kapidan sen de. Ben tas mi yediriyorum cocuguma dusunmeyen kaynanayi ben dusunemiycem

Kaynananız size niye yemek yap gönder diyor yahu? Nasıl bir ilişkiniz var ki

Yani bilemedim... çok somut olaylar yok, eşiniz bunlara takıldığınız için sizi haksız görebilir. Ben kendimden örnek vereyim çok daha somut ve kötü şeyler yaşadım ama hiçbir zaman annen gelmesin demedim. Desem de ters teperdi eşim tarafından. Ha sonuç olarak annesi yüzünden boşanma aşamasındayız, benim yaptığım çok mu doğru işte sonuç ortada. Direkt gelmesin demeseniz de sebeplerinizi açıklayarak biraz mesafeli olmak istediğinizi konuşabilirsiniz eşinizle, eğer sizi dinleyeceğine inanıyorsanız. Bugun o yemeği yapacaksınız o belli ama bundan sonrası için en azından emrivaki yapmamış olur. İşte tüm bu aksiyonların iş yapıp yapmayacağı meselesi son tahlilde eşinizde bitiyor. Eşinizi de en iyi siz tanırsınız. Bugunu kendinize dert etmeyin günü atlatmaya bakın sonrası için mesafe koymayı deneyebilirsiniz.

Altı üstü yemek yiyip gidecek.

Kaynananız size niye yemek yap gönder diyor yahu? Nasıl bir ilişkiniz var ki
Aslinda dogru duzgun bir iliskimiz yok iki yabanciyiz ben bastan beri cok mesafeliyim ama o hicbirsekilde bunu anlamiyor

Aslinda dogru duzgun bir iliskimiz yok iki yabanciyiz ben bastan beri cok mesafeliyim ama o hicbirsekilde bunu anlamiyor
Sizden düşük sırasında yemek istemesi doğru değil ama sizin mesafeli olmanız evinize gelmesine engel değil.
Ev oğlunun da evi malum.
Mesafe koyayım kayinvalide evime hiç gelmesin diye düşünmekte biraz hayal açıkçası. Bunu anlayacak kayinvalide sayısı kavli tanedir bilemedim.
Buna direnmek yerine geldiğinde kendinizi çok yormayacak kadarını yapin, gönderin.

Bilmiyotum ya seytan diyor cik git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…