- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.453
- 548
- 37
Kayinpederiniz de gelecekmiş, çıkıp gittiniz ya sonrası?Bilmiyotum ya seytan diyor cik git
Şimdi kv ye birşey derdim de banlanırımValla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
O adamla evli kaldığınız sürece böyle bir şey mümkün değil. Mutlaka size gelecek, siz ona gideceksiniz. He az gelip gidersiniz çok gelip gidersiniz orasını bilemem. Ama neticede oğluyla evlisiniz hiç görüşmemek için burda anlattıklarınızdan daha geçerli sebepleriniz olmalı. Bana nişanlıyken hiçbie şey almadı, hepsini kocam aldı tarzı şeyler yazmışsınız. Bunlarla haklı çıkamazsınızSevsinler istemiyorum ki ama benden uzak olsunlar uzak dursunlar gelmesinler gitmeyelim ben bunu istiyorum
Herkes kendine göre haklidirO adamla evli kaldığınız sürece böyle bir şey mümkün değil. Mutlaka size gelecek, siz ona gideceksiniz. He az gelip gidersiniz çok gelip gidersiniz orasını bilemem. Ama neticede oğluyla evlisiniz hiç görüşmemek için burda anlattıklarınızdan daha geçerli sebepleriniz olmalı. Bana nişanlıyken hiçbie şey almadı, hepsini kocam aldı tarzı şeyler yazmışsınız. Bunlarla haklı çıkamazsınız
Aslinda bizdede oyledir amaCanım makarna kötü bir yemek değil bence birde ailesiniz artık yanına bir salata tamam tatliyida normalde eve gelen misafir alır bizim buralarda
Böyle bir eşle bir ömür geçiremezdimEsime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi
Bulmasın. Çok mu önemli sevgi saygı duymaları biz iyi oldukta el üstündemi tuttular yoo artık bende kötüyümBu kadar nefret dolu olmanın size de zarar verdiği ortada. Bırakın eşinizin ailesi sizi sevmek saygı duymak için sebep bulabilsin.
Erkeklere göre makarna kötü bir yemek , bir keresinde dayımlara gittim yengem de ne yemek istersin diye sorunca bana ben de makarna yaparız dedim ( yemekle uğraştirmak istemedim ki makarnayı da severim yani) sofrada makarna yerken dayım yengeme demesin mi başka yemek yok muydu ( ayıplarcasına) dedi , yengem kızardı bozardı, ben daha kötü oldum tabi , hemen dayı ben istedim çünkü makarnaya bayılırım yengem de beni kırmadı ellerine sağlık yenge çok güzel olmuş dedim , o şekilde güldük yedik içtik ama yengemin dayıma kırıldığını da hissettim , yani anlayacağın bu erkekler böyle onlara göre makarna asla bir yemek değil, fırın yemekleri, tatlılar havada uçuşmalı aileleri geldiği zaman...Canım makarna kötü bir yemek değil bence birde ailesiniz artık yanına bir salata tamam tatliyida normalde eve gelen misafir alır bizim buralarda
bu yorumda haklısınız,komşuya davetliyiz diyinEsiniz kavga edecek pozisyon da mi. Annesine laf söyleyemeyen esine dikleniyor. Kavgaysa kavga. Dar günde yaninda olmayan gelmesin bi zahmet
Ay ne alakası var ya? Sizin kayın aileyle aranız iyi diye malesef herkesin öyle olmuyor, ben de beni sevsinler istemiyorum, görüşmek istemiyorum. Şimdiye kadar çok saygısızlık yaptılar canıma yetti artık. İnsanlar iki günde bu hale gelmiyor biraz empati yapmayı deneyin.Valla o zaman çocuk esirgeme kurumunda büyümüş kimsesiz biriyle evlenlenseydiniz
Esime dersem kavga ederiz kavga etmek istemiyorum disardan soylemek de mantiksiz gelmedinler istiyorum cunki cocuk durmadi ev cok daginik dedim toplarsin daha aksama cok var dedi
Ay ne alakası var ya? Sizin kayın aileyle aranız iyi diye malesef herkesin öyle olmuyor, ben de beni sevsinler istemiyorum, görüşmek istemiyorum. Şimdiye kadar çok saygısızlık yaptılar canıma yetti artık. İnsanlar iki günde bu hale gelmiyor biraz empati yapmayı deneyin.
E utanmaz mı bu kadın düşük yapan kadından yemek istiyorOyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?