benim 4 yılımı çöpe attı aileme saygısızlık yaptı .evet allaha şükür onun 2 bileziğine kalmadım ama kendi başta dediki sadece bohçalarımı istiyorum başka bişey istemiyorum. işte zaman geçtikçede kuduruyo alamadı ya içinde patlıyo oh oluyo lanet kadınAllaah askina 2 bilezigemi kaldınız boşverin ne uzatiyorsunuz verin bilezikleri taksin kendi koluna sizinde kafa rahat etsin ..
Cok yanlış konuşuyorsun eğer o nişan bozulmasaydi anne diyecektin şimdi lanet dediğin , kadin dediğin, kudursun dedigin ,oh olsun dediğin kişiye ... Ayrıca sen o sama takılan bilezigi neden bozdurursunki borcunu kapatmak adına, daha ortada nişan var ne olucagi belli değilken takılan takiyi bozdurmak yerine anne yada babamdan veya akrabandan borç alman daha mantikliydi..benim 4 yılımı çöpe attı aileme saygısızlık yaptı .evet allaha şükür onun 2 bileziğine kalmadım ama kendi başta dediki sadece bohçalarımı istiyorum başka bişey istemiyorum. işte zaman geçtikçede kuduruyo alamadı ya içinde patlıyo oh oluyo lanet kadın
kendi söyledi benim oğluma bişey olmaz erkektir. sen kızsın sen rezil olcaksın diye. çok şükür ailem ve herkes destek çıktı herkes aldığım kararın doğrunişan atmış bir kız olarak adın mı lekelendi
bu devirde bu kafalar çok harika
kadını tanısan annemi dersin şeytan mı bilinmez. anne demiyodum kendi zorluyodu çünkü tanıdım tanıyalı bu nasıl bir insandır dedim. benim borcum onlar yüzünden oldu bir sürü yere kaparo vermiştim hiç biri geri verilmedi birden borçlu kaldım onlar yüzünden kendileri sadede 200 tl düğün salonuna kaparo vermişti. şu sölediğim hakaretler ona azCok yanlış konuşuyorsun eğer o nişan bozulmasaydi anne diyecektin şimdi lanet dediğin , kadin dediğin, kudursun dedigin ,oh olsun dediğin kişiye ... Ayrıca sen o sama takılan bilezigi neden bozdurursunki borcunu kapatmak adına, daha ortada nişan var ne olucagi belli değilken takılan takiyi bozdurmak yerine anne yada babamdan veya akrabandan borç alman daha mantikliydi..
ya borcum havadan gelmedi onların yüzünden borç ettiğim bişeydi tabikide bozup vericem ne yapcam süs diye saklıcam mıİhtiyacın yok ama bozup borcunu ödedin!!!
Senin yaptığında çirkeflik kusura bakma.
Nişanlanıp ayrılmak lekelenmek mı oluyor.? Peki o zaman boşanan kadınlar ne oluyor.? Bir kadın olarak böyle bir düşünce de olmanız ne kadar vahim bir durum. Yazık, içler acısı bir haliniz var.
kadın kafamı bozdu kendi habire bunu söylediği için kendimi psikolojik olarak bu şekilde hissettim. evet lekelenmedi tabikideTabi ki altınları onlara vermelisiniz. Nisan bozulunca her taraf kendi takisini alır. Diyelim ki kadın çok kötü biri onun altınını yemekle kendinizi gerçekten iyi mi hissedeceksiniz? Hem ne alaka nisan attı diye adinizin kirlenmesi?
bi araştır derim.İyi de nişan bozulunca takıların,hediyelerin iade edilmesi gerekmiyor muydu hukuken?
Suçlu oluyorsunuz bence bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?