- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Onlarda lanetli olmalı ,konuşulmaması görüşülmemesi gereken insanlar.
Ne iciyorlarsa banada versinler kafa pırıl pırıl kullanılmamış
çirkef? yaşadığım çirkeflikleri görseydin bohçalarıda verme çöpe koysan bile onlara verme derdin. işte klavyenin altına gizli yorum yapmak inşan oğluna kolay.Bana göre bu nişan sonrası takı vermeme olayı tamamen çirkeflik. Nişan sonrası takı kavgası nedir yani ?
Nişan bozulmuş , tabii ki geri vermeniz gerek takıları . İnsanların bu takıyı vermemeleri yüzünden , nişanda geline birşey takmamaya başladı millet . Haklılar da yani .
Kafası böyle sığ insanlar oldukça her gün en az iki kadının öldürülmesi de artık normal kabul edilmeli heraldene sinir oldum ya hem cinsim in böyle bir düşünce de olmasına.!!!
ben böyle bir düşüncede değilim onlar bana öyle söylediler bunu belirttim yanlış okumayınKafası böyle sığ insanlar oldukça her gün en az iki kadının öldürülmesi de artık normal kabul edilmeli heraldene sinir oldum ya hem cinsim in böyle bir düşünce de olmasına.!!!
3 avukat da aynı şeyi belirtti. manevi bir şey takılmadıysa onlar yüzünde bozulduysa ve onlar yüzünden borçlanıp zor durumda kaldıysan senindirÖncelikle hukuki olarak size verilen bilgi yanlış. Nişanlılığın bozulması durumunda tarafların birbirlerine vermiş olduğu alışılmışın dışındaki hediyeler iade edilmelidir. Yargıtay ve hali hazırdaki yasal düzenlemeler nişan takılarının alışılmışın dışında hediye olduğunu kabul etmekte ve tarafların kusuruna bakılmaksızın iadesinin gerektiğini söylemektedir.
Kaldı ki iki bileziğe mi kaldınız, ben olsam asla tenezzül etmem, derhal geri yollarım.
Bilmiyorum.bi araştır derim.
bana o ifadeyi o kadın kullandı. bende demek istiyorumki madem bunu düşünüyosa ne diye kalkıp vericemİşte işin acı kismida o zaten
Zamanında Bir nişan atmış biri olarak konuşuyorum herkesin yaşadığı kendine büyüktür . Onlarınki çirkeflik sizinki asalet örneği mi ? Tabii herkesin karakteri , hayat görüşü farklı . Beni öldürseler bir iğnelerine muhtaç değilim yollarım , yolladım da . Kendimi bi bilezik için konu ettirmem . Siz zaten vermemeyi kafaya koymuşsunuz, burda 100 kişiden 90’ı ver derse verecek misiniz ? Merak ettiğiniz şey nedir yani? Yanlışsınız .çirkef? yaşadığım çirkeflikleri görseydin bohçalarıda verme çöpe koysan bile onlara verme derdin. işte klavyenin altına gizli yorum yapmak inşan oğluna kolay.
bana o ifadeyi o kadın kullandı. bende demek istiyorumki madem bunu düşünüyosa ne diye kalkıp vericem
ben böyle bir düşüncede değilim onlar bana öyle söylediler bunu belirttim yanlış okumayın
Konunu düzenleyip bir kısmı silmissin madem kayınvaliden sana o lafı kullandı o şekilde yazsaydın ne yaptığın belli değil ki
Neden konunuzu silduniz. Bilezikleri vermeniz gerekiyor. Cunku damat tarafina ait. Bu arada banlanacaksiniz ve konunuz geri gelecekSelam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?