Duygularima tercuman oldun yemin ederim:)) Evet daha sert durmaya calisacagimGerizekalı. Uzun etek giymezsen dedikodu eden komşular orda kaldığını görse ne o..luğun kalır ne birşey herhalde.
Biraz kv karşı net olursan senin için daha iyi olur. Sorunları ötelersen daha çok sorun yaşarsın.
Zorla guzellik olur mu ya? Ben kaybedersem bundan kaybederim herhalde karsi taraf israr ettikce bende inada biniyor cunkuBenim de en hazetmediğim şey anne demek.
Anneme haksızlık gibi geliyordu.
1 hata anne demedim kv ye teyze demiştim.
Zorladılar anne dedim
12 yıl geçti alıştım şimdi anne demek istemiyorum bana çok çektirdi
Dilim alışmış başka sey diyemiyorum :)
nişanlını tarafsız gözle ölç biç tartSelam kizlar.
Bir ay önce nisanlandim.
Nisanlim cok mutlu, herhangi bir sıkıntımız yok.
Fakat yüzügü taktiktan sonra basladi annesiyle sorunlar. Taktiktan yarim saat sonra teyze deme anne de demeye basladi. Bir aydir tum konusmalarda anne de, yoksa kizim demem sana vs. kalp kirici, baskıcı konular. Geçen gun aradi bsk eltin ne diyor benden cekmedin bu kizdan cekecegin var dedi dedi.
Nisan zamani yaptiklarini anlatmiyorum ama ilerde nisanim nasil oldu diye hatirlamak istedigimde yuzumun asilacagi bariz ortada.
Nisanlim bu konuda beni hakli buluyor. Oda benim anneme anne diyemedi. Zamanla olur soyleriz canini sikma diyor sürekli.
Simdi ne var canim bunu demekte diye dusunebilirsiniz ama surekli soyle soyle dendigi zaman soyleyemiyorum ve icimde heves kalmiyor. Biraz beni bana biraksa belki icimden gelerek soylicem.
Neyse nisan bitti iki gun sonra nisanlim aradi. Yuzuk altin ya harammis benim takmam hos degilmis ablam dedi dedi. Cileden ciktim.
Gecenlerde ablasiyla konustum. Ara annecim nasilsin de kendini zorla biraz dedi. Nisanlim bahsetmis olaylardan. Ve surekli artik nisanlisiniz aranizdaki mesafeye dikkat edin herhangi bir yakinlasma olursa olan kiza olur dedi. Bastira bastira ve defalarca.
Son olarak nisanda kayinvalidem anneanneme bize geldiginde uzun etek giysin komsular laf eder demis. Onlar kapali ben acigim. Bende tabiki laf getirtmem ama bana birisi bunlari bastira bastira yuz kere soyleyince inada bindiriyorum. Ve ablasi etek giymek istemezsen uzun tunik giyersin dedi.
Simdi ben cok mut takiyorum bu birinci sorum.
Ikincisi ben nisanlilik dönemi diye evlilik hayati yasayacak degilim, bunu dile getirmeleri hosuma gitmedi ne tepki vermeliyim?
Ucuncusu gercekten icimden gelmiyor anne demek. Ve konu buyudu iyice.
Yani asil sorun annesinin dedigini yaptirana kadar israr etmek, sorun cikarmak. Bize gel kal diyor gelemem diyorum olay oluyor ama oğlu buraya gelemiyor neden cunku izin vermiyor. Yada baska bir konuda kendi istedigi olana kadar israr sikayet olay etmeler. Ne yapmaliyim? Simdiden yureginize saglik❤
tam yapışkan tipler.Gercekten uğraşıyorum. Farkli sehirlerdeyiz. Ve onlarin oldugu şehirde arkadasimin dugunu var. Gidemiyorum onun yuzunden. Gel gel diye ortalık ayaga kalkiyor ki 30 cevapsiz arama bile hatirliyorum telefonumda. Gidince kal kal diye babasini abisini araya sokuyor. Yok dedikce baskalari ariyor baska olaylar buyuyorda buyuyor. Hatta terminaldeyim demistim yalandan ben geliyorum yolcu etmeye demisti. Simdi dugune de gidemiyorum sirf gorusmemek icin.
Ben de anne demekte cok zorlandim sonra sanki kayinvalidemin ismi anne imis gibi dusundum ismiyle hitap ediyormusum gibi sartladim kendimi.oylelikle soyledim tavsiye ederimSelam kizlar.
Bir ay önce nisanlandim.
Nisanlim cok mutlu, herhangi bir sıkıntımız yok.
Fakat yüzügü taktiktan sonra basladi annesiyle sorunlar. Taktiktan yarim saat sonra teyze deme anne de demeye basladi. Bir aydir tum konusmalarda anne de, yoksa kizim demem sana vs. kalp kirici, baskıcı konular. Geçen gun aradi bsk eltin ne diyor benden cekmedin bu kizdan cekecegin var dedi dedi.
Nisan zamani yaptiklarini anlatmiyorum ama ilerde nisanim nasil oldu diye hatirlamak istedigimde yuzumun asilacagi bariz ortada.
Nisanlim bu konuda beni hakli buluyor. Oda benim anneme anne diyemedi. Zamanla olur soyleriz canini sikma diyor sürekli.
Simdi ne var canim bunu demekte diye dusunebilirsiniz ama surekli soyle soyle dendigi zaman soyleyemiyorum ve icimde heves kalmiyor. Biraz beni bana biraksa belki icimden gelerek soylicem.
Neyse nisan bitti iki gun sonra nisanlim aradi. Yuzuk altin ya harammis benim takmam hos degilmis ablam dedi dedi. Cileden ciktim.
Gecenlerde ablasiyla konustum. Ara annecim nasilsin de kendini zorla biraz dedi. Nisanlim bahsetmis olaylardan. Ve surekli artik nisanlisiniz aranizdaki mesafeye dikkat edin herhangi bir yakinlasma olursa olan kiza olur dedi. Bastira bastira ve defalarca.
Son olarak nisanda kayinvalidem anneanneme bize geldiginde uzun etek giysin komsular laf eder demis. Onlar kapali ben acigim. Bende tabiki laf getirtmem ama bana birisi bunlari bastira bastira yuz kere soyleyince inada bindiriyorum. Ve ablasi etek giymek istemezsen uzun tunik giyersin dedi.
Simdi ben cok mut takiyorum bu birinci sorum.
Ikincisi ben nisanlilik dönemi diye evlilik hayati yasayacak degilim, bunu dile getirmeleri hosuma gitmedi ne tepki vermeliyim?
Ucuncusu gercekten icimden gelmiyor anne demek. Ve konu buyudu iyice.
Yani asil sorun annesinin dedigini yaptirana kadar israr etmek, sorun cikarmak. Bize gel kal diyor gelemem diyorum olay oluyor ama oğlu buraya gelemiyor neden cunku izin vermiyor. Yada baska bir konuda kendi istedigi olana kadar israr sikayet olay etmeler. Ne yapmaliyim? Simdiden yureginize saglik❤
Mantigin guzelmis ama israr ettigi surece soylemicem galibaBen de anne demekte cok zorlandim sonra sanki kayinvalidemin ismi anne imis gibi dusundum ismiyle hitap ediyormusum gibi sartladim kendimi.oylelikle soyledim tavsiye ederim
Ay ne güzel yaa. Masallah nazar degmesin. Yani benim icin onemsiz ve gereksiz bir konu. Ama haftalardir agladigim bile oldu sinirden Allah kimsenn basina vermesin ugrasmasi zor kv ileBen evleneli 4 yıl oldu hala teyze diyorum.anne demeye dilim varmadı.nişanlilik döneminde bana yasattiklarindan dolayi.kp ye de amca diyorumeşimde benim aileme teyze amca diye hitap ediyo.ne benim ailem ne onun ailesi bu konuda anne diyin baba diyin bir defa olsun demedi.kimsenin bu olayi taktiği yok. Zaten benim kp de bana abim diye hitap eden bir tip.örneğin tuzu verir misin abim... bir kere baba diyim dedim.kalabalik ev ortami baba dedim.bakmadi.3 kez dedim bakmadi.bende vazgectim.adam alismamis anlamadi ona seslendigimi
Bu yuzden de tartismalar basliyor aramizda...Karisacaklari mevzular hic bitmeyecek belli ki... Nişanlin iyi biridir seviyorsundur ama sadece ikiniz degil aileler de evlenecek maalesef. Ulkemizde bu sekilde durum... Sen de inatciysan bir omur kavga gurultu huzursuzluk iktidar mucadelesiyle geçer.
Ama annesi izin vermiyor diye nişanlinin size gelmemesi de cocugun ana kuzusu oldugunu gosteriyor... O da ailesine pek siz karismayin diyebilecek gibi durmuyor.
neyse, nişanlilik zaten normalde birbirini ve aileleri daha iyi tanima donemidir canim. Tani bakalim acele etmeyin. Sen zamanla bu aile ile yapip yapamayacagina karar verirsin bence.Bu yuzden de tartismalar basliyor aramizda...
Bence bi defa daha düşünün..Konusurken kal geliyor nedense. Alttan ustten bir sekilde susturuyorlar yani. Kiyafetimde hicbirsey yok. Kot pantolon gomlek tisort giyiyorum. Zaten kapali bir aileye mini etekle gidecek halim yok ama gelgelelim bunu bu sekilde soyleyemiyorum
Ohooo yalnız bu aileyle işin var haberin olsun.Peki konu acilirsa nasil bir tepki vermem gerek? O kadar doldum ki patlamaktan korkuyorum. Bir kere onlara gittigimde etek getirip giydirmisti hadi giy lutfen diye. O derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?