Kayinvalide!

Duygularima tercuman oldun yemin ederim:)) Evet daha sert durmaya calisacagim

Benim de en hazetmediğim şey anne demek.
Anneme haksızlık gibi geliyordu.
1 hata anne demedim kv ye teyze demiştim.
Zorladılar anne dedim
12 yıl geçti alıştım şimdi anne demek istemiyorum bana çok çektirdi
Dilim alışmış başka sey diyemiyorum :)

Zorla guzellik olur mu ya? Ben kaybedersem bundan kaybederim herhalde karsi taraf israr ettikce bende inada biniyor cunku

nişanlını tarafsız gözle ölç biç tart

ailesinin ezik evladıysa evlenme, başını yakma.

gerçi yüzük mevzusu biraz ipucu veriyor ama sen biraz daha gözlemle

çünkü altın erkeğe haram, ablası annesi biliyorsa nişanlın da biliyordur. baştan altın yüzük almamalıydı. aldıysa da onlar dedi diye çıkartmamalı, kendisi karar vermeli ne yapacağına.

altın yüzüğe ve eteğe bu kadar takan insanların belaltı imaları çok terbiyesizce.

özetle cahil ama cahilliğini kabul etmeyen, görgü yoksunu bir aileyle yaşanır mı onu düşün. nişanlın da o aileden ve ona göre bunlar normaldir.

Gelişmemiş bir aile. Belliki akılları sevişmekte. (Ablanın yorumundan anladım). Bu sebeple kıyafetinizi takmışlar.
Dipnot: ben açığım ve asla kapanma baskısı görmüştüm. Daha ilginç ve saçması da var hayatta.

tam yapışkan tipler.
gerdek gecesinin sabahı evinize baskın yapar bunlar.

etek giy diyene sen de pantolon giy diyeceksin.

G Ggzem susarsan kabullendin sanırlar.

seni çatır çatır kıranı sen de kıracaksın. herkese anladığı dilden davranmazsan seni ezerler.

Nişanlılık sürecini iyi analiz et derim!! Ziraa evliliğin çok sıkıntılı olacağa benziyor bu kaynana ile.
Nişanlının tavrı karakteri çok önemli gidişatta hakkında hayırlısı olsun...

Ben de anne demekte cok zorlandim sonra sanki kayinvalidemin ismi anne imis gibi dusundum ismiyle hitap ediyormusum gibi sartladim kendimi.oylelikle soyledim tavsiye ederim

Ben de anne demekte cok zorlandim sonra sanki kayinvalidemin ismi anne imis gibi dusundum ismiyle hitap ediyormusum gibi sartladim kendimi.oylelikle soyledim tavsiye ederim
Mantigin guzelmis ama israr ettigi surece soylemicem galiba

Ben evleneli 4 yıl oldu hala teyze diyorum.anne demeye dilim varmadı.nişanlilik döneminde bana yasattiklarindan dolayi.kp ye de amca diyorumeşimde benim aileme teyze amca diye hitap ediyo.ne benim ailem ne onun ailesi bu konuda anne diyin baba diyin bir defa olsun demedi.kimsenin bu olayi taktiği yok. Zaten benim kp de bana abim diye hitap eden bir tip.örneğin tuzu verir misin abim...bir kere baba diyim dedim.kalabalik ev ortami baba dedim.bakmadi.3 kez dedim bakmadi.bende vazgectim.adam alismamis anlamadi ona seslendigimi

Ay ne güzel yaa. Masallah nazar degmesin. Yani benim icin onemsiz ve gereksiz bir konu. Ama haftalardir agladigim bile oldu sinirden Allah kimsenn basina vermesin ugrasmasi zor kv ile

Karisacaklari mevzular hic bitmeyecek belli ki... Nişanlin iyi biridir seviyorsundur ama sadece ikiniz degil aileler de evlenecek maalesef. Ulkemizde bu sekilde durum... Sen de inatciysan bir omur kavga gurultu huzursuzluk iktidar mucadelesiyle geçer.

Ama annesi izin vermiyor diye nişanlinin size gelmemesi de cocugun ana kuzusu oldugunu gosteriyor... O da ailesine pek siz karismayin diyebilecek gibi durmuyor.

Bu yuzden de tartismalar basliyor aramizda...

Bu yuzden de tartismalar basliyor aramizda...
neyse, nişanlilik zaten normalde birbirini ve aileleri daha iyi tanima donemidir canim. Tani bakalim acele etmeyin. Sen zamanla bu aile ile yapip yapamayacagina karar verirsin bence.

Öf okurken darlandım yeminle bir ömür bu aile ile nasıl geçer ya.herkes her konuda langir lungur yorum yapmış, kv görümce bilmem ne. Nisanlinin kendine ait fikirleri yok herhalde. Evlenecek gibisiniz Allah tan bol bol sabır dilerim. Bence kimse için bu dirdirlar çekilmez ama siz bilirsiniz

Bütün konularda haklısın. Daha 3 gündür tanıdığın kadın bana anne de diyor ama o kelimenin içi dolmuyor. Gereksiz Türk adetleri. Sen de başına ismini ekleyerek örn: fatma anne de. Daha az koyar. Bunu sana dedirtecekler kaçış yok.
Sen gidip kalma o oğlunu yollamıyorsa. Biz kız aldık, gelin bizim malımızdır kafası bu. Taviz verme.
Valla zor işler bunlar, yol yakınken dön diyeceğim ama yapamaZsın elbet. Nişanlıyken bu kdr baskı yapan insanlar evlenince seni tapulu mal yaprlar.
kolaylıklar dilerim.

Konusurken kal geliyor nedense. Alttan ustten bir sekilde susturuyorlar yani. Kiyafetimde hicbirsey yok. Kot pantolon gomlek tisort giyiyorum. Zaten kapali bir aileye mini etekle gidecek halim yok ama gelgelelim bunu bu sekilde soyleyemiyorum
Bence bi defa daha düşünün..

Peki konu acilirsa nasil bir tepki vermem gerek? O kadar doldum ki patlamaktan korkuyorum. Bir kere onlara gittigimde etek getirip giydirmisti hadi giy lutfen diye. O derece yani.
Ohooo yalnız bu aileyle işin var haberin olsun.
Nisan sürecini uzat iyice gözlemle evlilik için de acele etme derim.
Aşırı yobaz bunlar dindarlık ayrı bir şeydir yobazlık ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…