Kayınvalide

Önceden yapıyordum ama aramız bozulmuştu ondan bende geri çektim kendimi.Ama bir dahakine yapıcam böyle olmuyor :)
Baska turlu olmaz zaten rahatsiz oldugunuzu farkedip rahatsiz olsun. Calisiyormus gerci calisan bayana zor olur evle ilgilenmesi ama dip kose yapamasa bile en azindan halinin ustunu supurgeye cekmek zor olmasa gerek.

Baska turlu olmaz zaten rahatsiz oldugunuzu farkedip rahatsiz olsun. Calisiyormus gerci calisan bayana zor olur evle ilgilenmesi ama dip kose yapamasa bile en azindan halinin ustunu supurgeye cekmek zor olmasa gerek.
bende onu diyorum işten gelince evini her gün süpürsün demiyorum.Haftada bir süpürse bile tatil günü yeter,onu bile yapmadığından bahsediyorum.

Değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Bir insan pisse pistir yani.
Hiç boşuna uyarıp da o topa girmeyin.
Bununla yaşamanın yöntemlerini düşünün.

Canım kaynanan belli ki pis biri evet o da farkında ama içine siniyor rahat. Sen zamanında çok yapmışsın şimdi çocuğun da var yapamazsın kadın zaten temiz olsa ev temizlik istediğinde sen içinden gelerek yapardın seni anlıyorum onun hiçbir şey yapmaması sende de el sürme isteğini öldürmüş. Ama ona tatlı dille veya yumuşatarak söylemenin bir yolu yok açıkçası bu böyle gelmiş böyle gider sen ya evden de yemek getirip ben de bunu yaptım anne birlikte yiyelim diye koyup masaya onu yiyeceksin yere basamıyorsan terlik getireceksin. Başka da yapacak bir şeyin yok eşine de durumu açma kocanı annesiyle kötü etme kaynanan zaten anlar senin söylettiğini hiç gerek yok canım sen orta yolu bulacaksın her daim.

Gübür ne ya?

tdk'dan baktım şimdi yeni birşey öğrendim sayenizde. Anne rahat yiyip içemiyorum, evi temiz tut demeyi mi düşünüyorsunuz cidden?

Rahatsızlığını anlıyorum ama senin demenle olacak iş değil. Kendinin düşünmesi lazım. Yaa torunu geliyor mikrop kapar demiyor. Sen dersen tatsızlık çıkmış olur.

Belki sevmediği birini översen söyle temiz böyle temiz kıskanıp yapma ihtimali var.

Ben olsam çok biliyorsan buyur gel sen yap memnun değilsen kapı orada gelmek zorunda değilsin derim.
Kim olursa olsun buraya bu şekilde yazmanız çok gurur incitici.
Yiyip içemiyorsanız temizlersiniz. Kendiniz yapar yersiniz.

Benim kaynananın da evi aynı sizin dediğiniz gibi ve asla orda yemek yiyemem karışmam da . Ha kaynanam çay yada kahve yap da içelim dediği zaman da mutfağına girer fincanları yıkarım kahveyi koyar öyle içerim. Başka türlü aslaa orda bişi yiyip, içemem.

Ben buradakilere anlatamadım.Yemek zorunda değilim gibi bir durumum olmuyor maalesef.Tok olsamda illa yicem,yüz kere söylüyorum tokum dıye nıye tok geldın buraya geleceğini biliyosun derler.Onlara tok gıtmek sıkıntı illa yıceksın

Peki senin evin pis olsa veya herhangi bir eksik olsa kayinvaliden ne derdi?

O da aklıma geldi bir arkadaşım var temiz değil diye ona gitmek istemiyorum o çağırdığında kendi evime davet edıyorum sürekli dicem.Gerçektende doğru öyle yapıyorum

Peki senin evin pis olsa veya herhangi bir eksik olsa kayinvaliden ne derdi?
Kendisi temiz olmadığından umrunda olmazdı.Ben lohusayken bızde bırkac gun kalmıstı yağlı ellerıyle çöpü çıkarıyodu ve kapıda iz kalıyodu onun arkasından kapıyı siliyodum,veya kirli elleriyle prizlere dokunur leke kalır prizlerde

sizden bekliyordur belkide biraz temizlik yapar diye. bir de yaş ilerledikce üşengeçlik oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…