Merhaba,
Ben temizlik konularına önem veririm,aşırı titiz değilim ama başka yere gittiğimde o ev pis ve kokuyorsa birşey yiyemem.
Geçen hafta kayınvalideye gittim kızımla. mutfağına resmen kırıntılardan,gübürden girilmiyor.Kalebodurlara birşeyler yapışmış öylece duruyor.Tezgahın üstünde sürekli bulaşık vardır zaten.Ondan önceki haftada gittiğimde yine aynı durumdu evin halİ.Bir hafta geçmesine rağmen evde tek bir şey yapmamış.Kendisi çalışıyor ama çalışma saatleri benden iyi öyle geç saatte evde olmuyor.Çalışmıyorkende evi aynıydı,temizlik yapmayı sevmez.Bende bu konuya önem veririm o yüzden hiç gidesim bile gelmiyor.Benim önem verdiğimide bilir ama hiç demiyo gelinim gelicek ortalığa çeki düzen veriyim.Çekinmiyor yani hiç pis oluşundan.
Nasıl söyeyebilirim dikkat etmesini kırmadan.Çünkü bu durum benim çok canımı sıkıyor,bir şey yiyip içmek istemiyorum orda fakat yemeyincede kızıyorlar.
Ay size ne gençliğinden, çalışma saatinden. Ben de gencim evimde bir kırıntı olmasın o zaman. Saçma.genç olunca da yoruluyor insan ya da canı istemiyor. İsterse 25yaşında olsun. Kimsenin evini gün teyzeleri gibi kontrol etme hakkı vermez size.Gayette genç biri sürekli yatmaktansa kendi evinide temizleyebilir.Zamanında bende yaptım ama aramız eskisi gibi değil o yüzden yapmak içimden gelmiyor.
Ben aşırı titiz değilim ki bir evini süpürsün diyorum sadece.Kendi nasıl rahatla mutfağa girip çıkıyor anlamıyorum.Benim kasdettiğim yemekten sonra olan kırıntılar fln değil.Baya baya halının üzeri her türlü çer çöple dolu,yerlere bişeyler dökülmüş hala silinmeden duruyor.Sizden daha yaşlı. Çalışma saatleri sizin kosullariniza göre daha iyi olsa da daha çok yorulabilir.
İnan titiz bir insanı ağırlamak da insana zor geliyor. Titiz arkadaşlarım geleceği zaman ekstra özen göstermek zorunda kalıyorum ben. Bu durum iki taraf için de zor aslında
Ben kırıntıdan bahsetmıyorum.Benim evimde de oluyo olmuyo değil.Haftalarda o evin süpürülmemesinden bahsediyorum.Halının üstü çer çöple dolu.Ufak bir kırıntıdan mı bahsediyorum sizce ?Ay size ne gençliğinden, çalışma saatinden. Ben de gencim evimde bir kırıntı olmasın o zaman. Saçma.genç olunca da yoruluyor insan ya da canı istemiyor. İsterse 25yaşında olsun. Kimsenin evini gün teyzeleri gibi kontrol etme hakkı vermez size.
Oraya gidince siz hazır birşeyler alın onu götürün yiyin böylece o da yemek yapmaz ya da siz yemek yapın . Bunun dışında bence uyarı falan gerek yokMerhaba,
Ben temizlik konularına önem veririm,aşırı titiz değilim ama başka yere gittiğimde o ev pis ve kokuyorsa birşey yiyemem.
Geçen hafta kayınvalideye gittim kızımla. mutfağına resmen kırıntılardan,gübürden girilmiyor.Kalebodurlara birşeyler yapışmış öylece duruyor.Tezgahın üstünde sürekli bulaşık vardır zaten.Ondan önceki haftada gittiğimde yine aynı durumdu evin halİ.Bir hafta geçmesine rağmen evde tek bir şey yapmamış.Kendisi çalışıyor ama çalışma saatleri benden iyi öyle geç saatte evde olmuyor.Çalışmıyorkende evi aynıydı,temizlik yapmayı sevmez.Bende bu konuya önem veririm o yüzden hiç gidesim bile gelmiyor.Benim önem verdiğimide bilir ama hiç demiyo gelinim gelicek ortalığa çeki düzen veriyim.Çekinmiyor yani hiç pis oluşundan.
Nasıl söyeyebilirim dikkat etmesini kırmadan.Çünkü bu durum benim çok canımı sıkıyor,bir şey yiyip içmek istemiyorum orda fakat yemeyincede kızıyorlar.
Böyle cevap yazanları çok merak ediyorum gerçekten pis ortamdan rahatsız olmuyolar mıSize ne ki milletin temizliğinden pisliğinden. Koskoca kadına temizlik mi öğretecen . Madem öyle gidince yemeği kendiniz yapın.
yerde kırıntı var diye, tezgahta bulaşık var diye yemeklerinin içeceklerinin pis olduğunu nerden çıkarıyosunuz onu anlamadım. size ne modunda değildir belki de 2 gün önce tertemizdi ama sizin gittiğiniz gün yapası yoktu size ne?Merhaba,
. Rahatsız olduğum yere gitmem, gitsem yemek yemem. Mecbursam bahaneler bulurum, veya gittiğimde sen zahmet etme anne yemeği ben yaparım derim .ama kalkıp yaşını başını almış insana temizlik adabı öğretmem .Böyle cevap yazanları çok merak ediyorum gerçekten pis ortamdan rahatsız olmuyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?