Valla kursa gidebilir miyim diye kaynanandan izin alıyorsan sen daha yetişkin olamamışsın hala çocuksun demek ki. Ben kursa gidicem de ve git. Bırak kaynanayı kocanın bile mantıklı bir sebebi olmadıkça engellemesine izin verme. Çocukluktan kurtulun artık büyüyün. Büyümenin ilk adımı da kendi haklarını korumaktır. Bir insanın seni mutsuz ettiğini gördüğünde susup oturmayacaksın. Ben evimi böyle yapıyorum annen yatak odamıza çıkmayıversin salonda otursun geldiğinde diyeceksin. Bu kaynanadan ne kadar çok korkuyorsun yahu. Tepenize çıkartmışsınız bunları. Kendini savununca kötü gelin kötü evlat olmazsın. Asıl o zaman kıymete binersin hem de mutlu ve özgür olursun hayatta.
ya anlamıyor kadınn
konuşma ile
tatlı dille rest ceksem
onun tavrı şu olacak
benim çocuklarıma ayrım yapacak
ben konuştugum zaman beni dinlemeyecek
yüzüme bakmayacak
ben daha çok sıkılıcam
hergün morlaim ayrı bozulacakk
birbirimizden hergün sogucamıza
hiç görüşmeyelim daha iyi
ah canım bende eski bir kayınvalide mağduruyum...eski sözlümün annesi eşim olamadı..kısmet tabi ama bu konuda yaralıyım biraz...her şeye karışmak istedi ben bilirim ben anlarım şu şöyle olsun bu böyle olsun banad sorun ben hallederim..dedi sürekli bende mesafeli durdum en başından beri..gerek duyarsak size sorarız gibi cümleler kurdum...yapı olarak ta zaten ağır bir insanım fazla şımarık bilmiş biri değilim.hiçte sevmem öyle insanları .ama kayınvalide adayı ise aynen böyle biri şımarık tabiri caizse parayla herşeyi halledebileceğini düşünen saman altından su yürüten bi tip..yaşının insanı değildi kockoca kadın ve bi anne ama küçük şımarık kız çocucğu dersin:roflol:.neyse gel zaman git zaman oğlunun aklını çeldi..ne yaptı etti ayırdı bizi...oğluna gelince ne söylesem boş...oda dengeyi kurmayı başaramayan erkeklerdendi...iş erkekte biter bence her zaman...
bu konuda kayınvalide mağduru biri olarak fırsatını bulmuşken hazır içimi döktüm keşke dediğim olabilse ama bu durum için iki tarafında bu anlayışta olması gerekiyor...ben tek başıma hakkından gelemedim....sen şanslısın..aman inş..hep böyle devam eder ilişkiniz...gerçi nasıl başlarsa öylede devam eder...
bende zaten böyle bi kadınla uğraşamazdım hayat çekilmez bir hal alırdı..Kadın oğlunun hayatına müdahale etmeyi kendine verilmiş bi hak olarak görüyor...bencil...çok bencil..
neyse
umarım günün birinde sevip sayabileceğim bir kayınvalidem olur
sevgiler...:Saruboceq1hug:
Ara sayfaları okumadım ama siz, kayınvalideniz ve kayınpederinizle en baştan, ortak bir hayat kurmuşsunuz..
Sizin de dediğiniz , bu adama aşıkım, onun için herşeyi kabul ederim, gibi bence yanlış bir kabul etme ile başlamış bu evlilik, yani en baştan herşeyi kabul etmişsiniz..
Kayınvalidenizin yaptığınız evin alt_üst katına yorum yapması, sizin katılacağınız kurs için kayınvalidenizden izin almanız:):)) bunun kanıtı..
Bu ortama uymaya devam edeceksiniz gibi..
Bazı şeyler baştan nasıl başlarsa öyle gider ve değiştirmek çook çook zordur sonradan..
Kayınvalidenizi ikna edin de kursa gitmenize izin versin..
Yatak odası muhabbetini de tam anlamadım ama onu yine ikna etmeniz gerekiyor sanırım..
Allah yardım etsin valla..Bana göre değil böyle bir düzen..
oyy canm benim..inşallah Allah gönlüne göre birini ve yine senin kdar iyi niyetli bi kayınvalide versin sana..opuyorumnanaktan
hayatımla ilgili eşimden başksının kesin hükmü olamaz
ki hatta eşime bile karşı çıkarım istedigim bir şey
için
oda için izin almadık almayaıda düşünmüyoruz
madem yemin etmiş bizim evimize gelmez biz ona gideriz dedik
konuyu kapattık
kurs konusundada
ona göre yaşasaydım
şu an bu konuyu açıp,kayınvalidemlede ipleri koparmazz dizimi kırarr
kabullenirdim
ki
hiç bir şeyi kabulenmiş deyilim
iyide ben anlamadımki
senin derdin tam olarak ne
onları sen öyle kabul etmissin
kirmak istemiyorum yüz göz olmak istemiyorum öyle kabul ediyorum vs. vs. diyorsun
o halde sorun ne
onlar yasaklamış
sende uyuyrosun
ortada sorun yokki
bana nekadar ters olsada sen onlara göre yaşamayı kabul etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?