Kızlar çok moralim bozuk şu sıralar.
Sorunum kayınvalidem.
Çok laubali ve düşüncesiz bir kadın, çocuk gibi davranışları artık beni bunaltıyor.
Okuyun ve abartıyor muyum siz karar verin lütfen..
Kadın beni ilk günden beri çok kıskanıyor ve oğlunu paylaşamama sendromuna girdi sanırım.
Biz başbaşayken farklı, nişanlımın yanında çok farklı davranıyor.
Oturmaya gidelim veya dışarda görüşelim beni hiç umursamaz önce oğlunu öper sonrada gel senide öpiyim bari diye öylesine yaklaşır bana. Kaç kez onlara gittiğimde nişanlımı öpüp salona geçmişliği oldu ben ayakkabımı çıkarırken. Ben yokmuşum gibi.
Bu aralar benim ev işi yapmama takmış durumda, ben pek ev işi yapmadım şu ana kadar ama iyi bilirim hatta baya titizimdir. Yani yemek dışında hiç problemim yok çok şükür onuda öğrenirim zamanla inşallah..
Kendisi de evlendiğinde hiç birşey bilmediği söylüyordu bana ama şimdi unuttu sanırım. Maşallah bana her işi hallediyorum diyor.
Bana sürekli becerebilcekmisin bakalım diye imalarda bulunuyor.
Yanyanayken ah oğlum beni çok arıcaksın evlenince diyor.
Nişanlımda LoveMde çok güzel yapar olmadı ben yardım ederim nolcak diyor.
Allahtan her konuda arkamdadır ve cevaplarını verir.
Geçen gün nişanlımla telefonda konuşurken odaya daldı ve "şu çamaşırlarını as" "nasılsa evlenince hep kendin yapmak zorundasın" dedi ona. Duydum bende. Yani ben yapmazmışım. Öyle zannediyor. Huyu genelde biz konuşurken odaya dalmak olduğu için herşeyi duyuyorum. Geçen gün nişanlıma "sen çapkınlık yapıyomusun hiç" diye sordu. Oda hayır, güzelim nişanlım var ben onu hiç aldatırmıyım dedi. Ne dese beğenirsiniz "dünyada bi o mu var güzel sanki."
Çıldırmak üzereyim artık. Her buluşmamızda her dakika arıyor nerdesiniz diye soruyor.
Nişanlım dün telefonunu kapadı ve rahatsız etmesinler dedi. Bi ara açmamız gerekti baktık aramış.
Geri aradık bişeymi oldu acaba diye bizde saflık işte. Diyor ki "Nerdesiniz diye sormak için aradım" Meraktan çatlıyor.
Herşeye karışma huyu var ne yazıkki.
Çocuğumuzu evlendikten kaç yıl sonra yapmamız gerektiğini kaç tane olması gerektiğini bile planlıyor.
Birde rahatsız olduğum diğer konu kadın çok pis malesef. Ne zaman oturmaya gitsem akşam vakti, sabahtan kalan yataklar ortada, iç çamaşırları vb. şeyler yerlerde, bazen kahvaltı bile kaldırılmamış oluyor. Yemek bile yiyemiyorum onlarda.
Daha okadar çok şey varki uzatmak istemiyorum. Nasıl davranmalıyım ben bu kadına?
Ayy okurken buhranlar geçirdim
Daha nişanlısınız siz bu kadın niye böyle yüz göz olmuş seninle
Yuh diyorum artık ya hadi kendisi temiz olsa neysede
Tespitin doğru cnaım resmen çekemiyor kayınvaliden
Yazdıklarını okuyunca gülümsedim çünkü aynısı benim başımda
Oğlum sen bu yemekleri nasıl yiyosun ıyy tadı tuzu yok bunların gibisinden ufak bir örnek vereyim:)
Bak ne güzel nişanlın şimdiden seni savunuyormuş umarım evlenince değişmez
Senin yapman gerekne ise hiçççç ama hiç umursamaman
Çünkü bundan başka yapacak bir şeyin yok
Nişanlınada bu konularda çok söylenme baksana oda farkındaki annesinin patavatsızlılarının seni savunduğuna göre
Daralmakta haklısın ama dayanmayıp ne yapacaksınki
Canım o kadar daraldım ki bazen söyleniyorum işte nişanlıma. O da, umursama önemli olan benim sana nasıl davrandığım diyor ama düşünmedende olmuyor ki. Sende bilirsin :)
Dün nerdesiniz diye soracaktım deyince ağladım sinirimden. Artık dayanılmıyo yani.
Öyle seviyesiz ki. Nişanımda bile kıyafetim kırmızıydı "Ben seçtim rengini öyle olsun istedim" diye anlattı millete. Ne alakaysa.
Bu kıyafet bana yakışmaz dimi oğlum ben yaşlıyım bak ona vücudu daha sıkı ona yakışmış filan diye kıskançlık çıkardı.
Yuhannes kaynanayi kes:)kirmziyi secmis kendine de sora sana mi vermis anlamdim:/Ama evet benim vucudum emin ol daha sıki diyebilirsin:)
Daralmakta haklısın ama dayanmayıp ne yapacaksınki
Mecburen onu öyle kabul edip söylediklerini kafaya takmayacaksın bile
Çünkü Kadının söylediklerini tartsan sıfır o kadar değersiz yani
Maşallah nişanlınaNasıl becerdin bunu ben 3 senedir hala şu cümleyi kurdurtamadım eşime
Bak seni anlayan bi nişanlın var ve bunun kıymetini bil
Bilsen ki benim kayınvalidem bana ne hakaretler ediyo dayanılmayacak derecede
Ama ne yapıyorum biliyomusun onun normal değilde tahtaları eksik bir insan olarak görüyorum
Ya sabır diyorum elden başka bir şey gelmez çünkü
Çok mu kötü niyetliyim bilmiyorum kızlar ama hep böyle yapıyorlar aklı sıra seni gaza getirecek sen yapamassın edemessin diye,sen de evlenince bak ben nasıl yapıyorum herşeyi diye her işi üzerine alıcaksın.Parçalıycaksın kendini.HAni şimdi diyor ya nasılsa evlenince kendin yapıcaksın diye evlenince onu haksız çıkarmak için çorabını bile sen kaldıracaksın.Çünkü bilinç altına yerleşicek,onu haksız çıkarma fikri.Çok akıllılar çokkk...Bizde gaza geliyoruz saff gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?