Kayınvalide.

bide bişey daha sicemm,,,benim kardeşimde kaynana mağduru,,,o artık takmıorum diyorr,,kocası kardeşimi savunuo sözünü dinlio diee,,oğluna kılıbık benim oğlum dioo,,,istiolarkii kardeşime kötü davransın bağırsın çağırsınn....oyuzden sende takmamayı öğrenn..ewlenince eşin senin yanında olur zatenn...o anlar zatenn..annesinin hatalarını kendi görüodurr sen merak etme...kendine güvenn ...nişanlınla aranı buyuzden bozma sakın...o bunu ister çünküü...sen iyi ol nişanlınla o dellensinn...

Töbe töbe... Böyle klinik vakalar tüm kaynanaları zan altında bırakıyor.
Kaynana olmam sıfatıyla bunları protesto ediyorum.

Evet aramız kötü olsa bayılcak. o yüzden aramızda problem bile olsa asla ona yansıtmam.
Allah hepimize kolaylık versin ya :)

Töbe töbe... Böyle klinik vakalar tüm kaynanaları zan altında bırakıyor.
Kaynana olmam sıfatıyla bunları protesto ediyorum.

Olur mu hiç tüm kaynanalar böyle değil ki.
Kimileri var olgun, oturaklı bayılıyorum onlara

Allah kolaylık versin canım.. umarım kafana takmazsın kadının yaptıklarını.. görmemezlikten gel ki hayatı sana zehir etmesin.. onun söylediklerine 'he' de geç ama kendi bildiğini oku. o bir hayal ürünüymüş gibi davran
aman yanlış anlaşılmasın yine de sen saygılı ol tabii canım sadece he de geç

Son düzenleme:
Sabah sabah içim karardı yaa... Allah kolaylık versin arkadaşım... Ama akıllı mantıklı birine benziyorsun öyle bi izlenim edindim, bu durumu da ustalıkla halledip rayına oturtacağını düşünüyorum...

Ben evleneli henüz 1 sene bile olmadı ama şunu anladım ki ne kadar iyi olsa da hiç kimse melek değil, kendi k.vdemi yeri geldi öz annem gibi sevdim, çok iyiliklerini gördüm ama onun bile zaman zaman acayip ve şok edici söz ve davranışlarına şahit oldum -bilhassa son haftalarda-. Ne kadar ne olsalar da illa bazen tutuyor işte...

Takmamaya çalışsamda bazen patlıyorum canım olanda bana oluyor..

Çok teşekkürler canım :)
Demekki mutlaka bir kıskançlık oluyor. Ama en çok benimkinin çocuk gibi olmasından nefret ediyorum.
Ve hiç yol yordam, adet bilmiyor. Bohçaya ne koyulacağını bile bana sormuştu.
Gelin olan benim ona akıl verende ben oluyorum.
Nişanımızda hiç oynamadı bile, ben pek oyun bilmem birazda naz yapmıştım, oda bana özendi millete ben oynamayı bilmem diye hiç oynamadı. Resmen çocuk gibi ve artık çok bunalıyorum

HOŞLANACAĞI şeyler yap ve srvdigi seyleri tespit et.
ona annebde hatta annecim bu onun suyuna gider

benden sana tavsiye bir iş nasıl başlarsa öyle devam eder.asla degişmez ömür boyu ben bunu çekerim dersen nişanlınla evlen.eger hayatımı zehir edemem dersen bırak gitsin.birde çoçuk oldugunda işler iyiyice karışacak.eşine söylediğinde napayım annem idare et diyecek sana :44: evlendikten sonra olacakları söylüyorum aynı şey benim başımdada var kendi karaın güzelim ama asla değişmiyorlar bunu unutma evlenince dahada berbat oluyorlar

kızlar bnde de aynı ben ev almak istiyorum ama eşim ikna olmuyo alt üstlü oturuyoruz eşimi nasıl ikna edebilirim en basından kabul etmeseydim ame nerden bileyim kendimiz yaptık borc harc yeni bitttii altınlarım duruyo bi miktarda para üstüne kred diyorum ama eşim ev varken olmaz borc ödeyemem diyo napıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…