Ben çok gaza gelmiştim,nişanlıyken.Çünkü sürekli onuın gelini şöyle güzel şunu gelini böyle becerikli.Tüm aileyi çağırırmışta ağırlarmışta.Kayınvalidesini yerinden kaldırmazmışta.YA ben günde 8 saat çalışıyorum.Hayatımın çoğu okuyarak geçti.Öyle vıcık vıcık ilişkilerden hiç haz etmem.Ama kadın öyle bir damarıma basıyordu ki,kendini ispatlama gereği duyuyordum.Sonradan baktım deli,artık o ak derse ben kara diyorum.Canım yavrum, birtanecik gelinim diyor.:)))
ne manyak bi kaynana bu ya Allah yardımcın olsun. bir de nasıl bi anneyse oğluyla ne biçim yüz göz olmuş ne demek ' çapkınlık yapıyo musun ' bunlar ayıp şeyler ya
bu noktada eşinizin tutumu önemli annesiyle konuşup sorunu çözmeye çalışmalı ama kadının kişilik sorunu var ve bunu kimse çözemez aslında.allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak çok yorucu
canım öncelikle sakin olmaya bak.. buna benzer bir kayınvalide bende de var ama cok sükür ben simdilik mesafemi koruyorum.. ayrıca kendi temiz degil sana o mu öğretecek temizliği(neyse ki benim ki cok titiz cok titiz olması iyi mi bu kadar o da muamma )
tek yapacagın sey : takmamak... inan düsündügüne degmez ..
ilk baslarda ben de böyleydim fenalık geciriyodum sinirimden olan sana olan olur.. erkek evladı anneler paylasamaz hele ona düskünse. sanırlar ki evlenince biz oglunu elinden alacagız. eskisi gibi görüsmeyecekler.. aslında yanılıyorlar ve bunu zamanla benimseyecekler. burada bir arkadas acmıstı kayınvalide tiplemeleri diye o yazıyı bulursan oku derim bizimki korumacı anne tipine giriyor
Sorma başka anne oğlum yapma diye öğüt verir, buda teşvik etcek nerdeyse.
Benim yanımda bi öpmeler heryerine dokunmalar, oğlum ben seni keseliyim demeler..
Okurken birden kıskandım seni..Tamam kayınvalideden yana muzdaripsin ama, annesinin yanında seni öven, güzelim nişanlım diyebilen bir nişanlın var..
Benim kayınvalide böyle olsa kocam sus pus dinler herhalde.. Boşver kafana bile takma nişanlın böyle devam ettiği sürece kayınvalide de bir süre sonra susacaktır..
K.validen jacobs sendromu var bence,yarın bir günde seninle uyumak istiyorum derse hiç şaşırma ....
Yemin ediyorum ki dedi.
Gece birlikte yatalım dedi nişanlıma beni kıskandırmak için.
Çok dikkatli ol bu konuda,ciddi bir sorunb bu çünkü..
Kıskandırmak deiğil bu tamamen oğluna sahip çıkma onu paylaşamamak ikinci bir kadının varlığını kabul edememek..
Çok dikkatli ol bu konuda,ciddi bir sorunb bu çünkü..
Kıskandırmak deiğil bu tamamen oğluna sahip çıkma onu paylaşamamak ikinci bir kadının varlığını kabul edememek..
Çok haklısınız ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.
O kadar doldum ki ağlıyorum artık en ufak bi saçmalığında.
Ağlamayın lütfen mutkaka aşarsın bu durumu,ama nişanlınada çok iş düşüyor bence..
Şimdidem mesafeyi koru derim yoksa ileride çok başını ağrıtır k.validen..
Yemin ediyorum ki dedi.
Gece birlikte yatalım dedi nişanlıma beni kıskandırmak için.
Nişanlım neler neler yaptı, rest çekti, dini hikayelerle anlattı filan ama nafile.
Kadın yeni ergenliğe girmiş gibi davranıyor.
Yolda yürürken zorla nişanlımın koluna girip onu öne sürüklüyor ben arkada kalıyorum.
Nişanlımda hemen yanıma koşuyor kadın krize giriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?