Kayınvalide.

Ayy güldürdün beni yaa bende öyle yapıyım bari :))

ne manyak bi kaynana bu ya Allah yardımcın olsun. bir de nasıl bi anneyse oğluyla ne biçim yüz göz olmuş ne demek ' çapkınlık yapıyo musun ' bunlar ayıp şeyler ya

ne manyak bi kaynana bu ya Allah yardımcın olsun. bir de nasıl bi anneyse oğluyla ne biçim yüz göz olmuş ne demek ' çapkınlık yapıyo musun ' bunlar ayıp şeyler ya

Sorma başka anne oğlum yapma diye öğüt verir, buda teşvik etcek nerdeyse.
Benim yanımda bi öpmeler heryerine dokunmalar, oğlum ben seni keseliyim demeler..

bu noktada eşinizin tutumu önemli annesiyle konuşup sorunu çözmeye çalışmalı ama kadının kişilik sorunu var ve bunu kimse çözemez aslında.allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak çok yorucu

canım öncelikle sakin olmaya bak.. buna benzer bir kayınvalide bende de var ama cok sükür ben simdilik mesafemi koruyorum.. ayrıca kendi temiz degil sana o mu öğretecek temizliği (neyse ki benim ki cok titiz cok titiz olması iyi mi bu kadar o da muamma )

tek yapacagın sey : takmamak... inan düsündügüne degmez ..

ilk baslarda ben de böyleydim fenalık geciriyodum sinirimden olan sana olan olur.. erkek evladı anneler paylasamaz hele ona düskünse. sanırlar ki evlenince biz oglunu elinden alacagız. eskisi gibi görüsmeyecekler.. aslında yanılıyorlar ve bunu zamanla benimseyecekler. burada bir arkadas acmıstı kayınvalide tiplemeleri diye o yazıyı bulursan oku derim bizimki korumacı anne tipine giriyor

bu noktada eşinizin tutumu önemli annesiyle konuşup sorunu çözmeye çalışmalı ama kadının kişilik sorunu var ve bunu kimse çözemez aslında.allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak çok yorucu

Nişanlım neler neler yaptı, rest çekti, dini hikayelerle anlattı filan ama nafile.
Kadın yeni ergenliğe girmiş gibi davranıyor.
Yolda yürürken zorla nişanlımın koluna girip onu öne sürüklüyor ben arkada kalıyorum.
Nişanlımda hemen yanıma koşuyor kadın krize giriyor :)

Çok haklısında canım takmadan olmuyor işte. Mesela bu akşam onlara yemeğe davetliyim nasıl yiyeceğim bilmiyorum bakalım neler olacak şimdiden strese girdim :))

Okurken birden kıskandım seni..Tamam kayınvalideden yana muzdaripsin ama, annesinin yanında seni öven, güzelim nişanlım diyebilen bir nişanlın var..
Benim kayınvalide böyle olsa kocam sus pus dinler herhalde.. Boşver kafana bile takma nişanlın böyle devam ettiği sürece kayınvalide de bir süre sonra susacaktır..

Sorma başka anne oğlum yapma diye öğüt verir, buda teşvik etcek nerdeyse.
Benim yanımda bi öpmeler heryerine dokunmalar, oğlum ben seni keseliyim demeler..

K.validen jacobs sendromu var bence,yarın bir günde seninle uyumak istiyorum derse hiç şaşırma ....

Canım çok teşekkür ederim..
Her zaman savunur onların yanında inadına iyi davranır iltifat eder bana.
Allah'a şükür ki böyle nişanlım yoksa kafayı yerdim herhalde.

Yemin ediyorum ki dedi.
Gece birlikte yatalım dedi nişanlıma beni kıskandırmak için.

Çok dikkatli ol bu konuda,ciddi bir sorunb bu çünkü..

Kıskandırmak deiğil bu tamamen oğluna sahip çıkma onu paylaşamamak ikinci bir kadının varlığını kabul edememek..

Kıskandırmak deiğil bu tamamen oğluna sahip çıkma onu paylaşamamak ikinci bir kadının varlığını kabul edememek..

Çok haklısınız ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.
O kadar doldum ki ağlıyorum artık en ufak bi saçmalığında.

Ya gerçekten nasıl insanlar bunlar? Yani kınamak değilde şaşırıyorum bu insanlara. Allahım böylelerinin şerrinden koru bizleri, onlara benzemektende koru bizleri.

Ama gerçekten nişanlın arkandaysa bence çok büyük sorun yoktur. Sende takmayacaksın. Benim kayınvalidemde, kayınpederimde böyle cins. Kocamda saolsun bigün demediki, kendi haline bırakın diye. K.peder ısrarcı, k.validem herşeyi kendi bilir, görümcem desen sorunlu, farkında değil. Tencere tava hepsi ayrı bir hava.

Vıcık vıcık bi ilişkileri var, sora benim ailemi beğenmez, kimse birbirini şapur şupur öpmüyor, yapmacık bir sevgi göstermiyor, kimse işimize karışmıyor ya benim ailem kötü.

Abovvv ne fettan kaynana o öyle yaa
junior semra :))))
İşin çok zor tatlım.
Ama hiç pas verme 3 maymunu oyna oda emeline ulaşamadığı için
Çatlayıp dursun.

Çok haklısınız ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.
O kadar doldum ki ağlıyorum artık en ufak bi saçmalığında.

Ağlamayın lütfen mutkaka aşarsın bu durumu,ama nişanlınada çok iş düşüyor bence..

Şimdidem mesafeyi koru derim yoksa ileride çok başını ağrıtır k.validen..

Ağlamayın lütfen mutkaka aşarsın bu durumu,ama nişanlınada çok iş düşüyor bence..

Şimdidem mesafeyi koru derim yoksa ileride çok başını ağrıtır k.validen..

Annemde öyle söylüyor mesafeni koru diyor.
Zaten özel konulara bile girmeye kalktı kaç kez ben sert bi dille karşılık verdim.
Ve asla onun istediği gibi laubali olmuyoruz ona karşı.

eee yuh valla buraya kadar tammamda benim eşimde yanımdaydı ama döndü değişti yani inşallah seninki değişmez cnm

Insan kendı nasılsa karsısındakını de oyle bılırmıs dıye bır laf var cuk dıye oturdu bu konuya.. Sanslısınız nısanlınız yanınızda takmayın aldırmayın bakın keyfınıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…