eee yuh valla buraya kadar tammamda benim eşimde yanımdaydı ama döndü değişti yani inşallah seninki değişmez cnm
Yemin ediyorum ki dedi.
Gece birlikte yatalım dedi nişanlıma beni kıskandırmak için.
Kayınvaliden,tehlike sinyalleri veriyor.
Mesafeli davranmakta fayda var.
Nişanlı iken bu kadar çok görüşmen bence gereksiz.Evlendikten sonra da fazla yüzgöz olmamaya dikkat etmeni öneririm.
Söylediklerinin bazılarını,oğluna takılmak için söylüyor olabilir.
İki taraf ta yerini bilip anlayışlı olduktan sonra sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
Mesela...Biz kaynanama gittiğimiz zaman,ben özellikle önden çıkar ve eşimle annesine vedalaşmaları için zaman tanırdım.
Oğludur,öpüp koklamak,sarılmak ister.Benim yanımda,ben bakarken yapmaktan çekinebilir diye...
Kayınvaliden,tehlike sinyalleri veriyor.
Mesafeli davranmakta fayda var.
Nişanlı iken bu kadar çok görüşmen bence gereksiz.Evlendikten sonra da fazla yüzgöz olmamaya dikkat etmeni öneririm.
Söylediklerinin bazılarını,oğluna takılmak için söylüyor olabilir.
İki taraf ta yerini bilip anlayışlı olduktan sonra sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
Mesela...Biz kaynanama gittiğimiz zaman,ben özellikle önden çıkar ve eşimle annesine vedalaşmaları için zaman tanırdım.
Oğludur,öpüp koklamak,sarılmak ister.Benim yanımda,ben bakarken yapmaktan çekinebilir diye...
Çok fazla görüşmüyorum ki canım.
5 aydır 2-3 kez gittim evlerine.
Haftada 1 kezde arıyorum sadece ama aradımmı kapamak bilmiyor.
Ve hep laf sokuyor hiç aramıyosun vs diye.
Annemde öyle söylüyor mesafeni koru diyor.
Zaten özel konulara bile girmeye kalktı kaç kez ben sert bi dille karşılık verdim.
Ve asla onun istediği gibi laubali olmuyoruz ona karşı.
Neden değişti canım eşin? Ne yönde bi değişim oldu?
Sorma başka anne oğlum yapma diye öğüt verir, buda teşvik etcek nerdeyse.
Benim yanımda bi öpmeler heryerine dokunmalar, oğlum ben seni keseliyim demeler..
Yemin ediyorum ki dedi.
Gece birlikte yatalım dedi nişanlıma beni kıskandırmak için.
Evet kızlar, dün akşam oturmaya gittim nişanlıma dedim sen arkadan gel ilk ben çıkıcam bu sefer bakalım beni öpecek mi.
Mecburen öpmek zorunda kaldı.
Yanımızda nişanlım var ya bi iyi davranmalar filan şaşırdım yani.
Yemeklerinden hiç yiyemedim sordu sürekli bende tokum filan dedim bozuldu :)
Nişanlım hep evin içinde peşimde dolaştı kadın çıldırdı sonunda "oğlum kızı rahat bırak üf bi ayrıl peşinden" dedi :)
Yemekte bile uzaklaş azcık kızın yanından bi rahat bırak diyip durdu sürekli bizi ayırmak için uğraştı ama başaramadı.
ben halimden memnunum annecim deseydin keşke, ne kaynanaymış ama, işin çok zor canım, evlenince mümkün olduğu müddetçe eşinle birlikte git, yalnız kalma bu kadın sana cehennem azabı çektirir, bu kadar olmasa da benim kaynanamda da var bu tarz hareketler görmeyeceksin mümkün olduğunca çünkü sen yıpranırsın, mesela benim ki sürekli oğlunun hayatında onun benden daha önemli olduğunu vurgulayacak davranışlar gösteriyor, ikide bir anasıyım ben onun anası der durur, sana bişey anlatayım da gül, normalde eşim yokken gitmemeye çalışıyorum kayınvalideme, ama geçenlerde bir gün denk geldi, bu arada altlı üstlü oturuyor diğer eltilerimle, eşimin büyük abisi çok duygusaldır onun eşi bana bir soru sordu, benim eşim herşeye ağlar senin ki de öyle mi dedi, bende çok şahit olmadım sadece düğün günü sevinçten ağladı herhalde dedim, kaynanamda ki cevap : sinirdendir o sinirdenne alaka
Moralini hiç bozma çoğu kaynana böyle... Neler çekiyoruz. Benimkinden illallah ettim.
Nişanlın bana kalırsa annesine biraz görünsün. Nerden cesaret alıyorlar bilmiyorum böyle laflar etmeye,bu şekil hal ve tavırlara. Kadınla da fazla yüz göz olma,samimi olma. Kötü bir laf ederse de altında kalma. Saygısızlık olur diye düşünme lafını esirgeme. Yoksa daha da üstüne gelir,tavrını koy.
hahah fesatlığın bu kadarı yaniii seninki de çok komikmiş canım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?