Kayinvalide

Esiniz niye yanlış anlasin belli ki sabırlı sakiin bir işiniz bir problem olmasa konusmazsiniz.esinize anlatın o kv ye de gerekli cevapları verin benim evim hangi işlerin yapılacağını ben söylerim siz yorulmayan diyin

ben temizlik zamanımda evimde misafir olsun istemiyorum kafam kulağım rahat temizliğimi yapıyım sonra gel anne birlikte kahvemizi içelim de bence acık acık istemediğini belirt çnkü saklasan birine gelmese diğerine gelicektir ve eşindein saklama senin kızdğın seyleri oda bilsin bi zaman sonra kaynanan daha da çok ileri giderse en azından bak sana öncede anlatıyordum böyle karısıyor diye ileri gitmeye basladı diyebilirsin hem ama şimdiden anlatmazsan gercekten sinir olduğun yerlerde eşin seni anlamayacak o an duygusal davrandığını düşüncek ve sen derdini anlatamamış olcaksın ama canım sorun sadece buysa kadın diğer yönlerden iyiyse sende bazı yerlerde anlayıslı ol görmezden gel bosver :)

Temizlikci almiyorum kendim yapiyorum de
Kocana da agzindan kacirirsan seni mahvederim de
Her halta da karismayiversin kv

direk kendin söyle açık açık temizlik varken eve gelme sonra birlikte kahve içeriz ben seni çağırırım de.

o ne ya kaynanan demek benim evi görse kendini aşağıya atar gönder kız atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…