- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Denemedim yapmadım mı saygı acaba, neden herkes netice diyorda Hatice demiyorBence karşılıklı atışmak yerine saygılı ve net bi cevap vermiş olsanız daha iyi olurdu. Böyle çok yüz göz olunmuş. Bi daha ki sefere o da bi laf atar hoş olmaz.. Saygı çerçevesinden hiç çıkmayın.
Tarla ekin ne var, leylekler mi getirdi seni zannediyorsun halatarla, ekin siz seviyenizi çoktan belli etmiştiniz. :)
heee öyle zannediyorum, bi sakıncası mı varTarla ekin ne var, leylekler mi getirdi seni zannediyorsun hala
Denemedim yapmadım mı saygı acaba, neden herkes netice diyorda Hatice demiyor
Tarla ne yaaa benzetmeniz berbat...Olmadi bi sene nadasa birakin seneye daha cok mahsul alirsiniz...
Bu tepkiyi korunma yöntemini zi çantasına attığı zaman verseydiniz isabetli olurdu. Ama bu konuşma üzerine baya sert olmuş. Zaten kV de azıcık yüz varsa birdaha çocuk la ilgili tek kelime konuşmaz konuşursada bu lafları hakettiğinin kanıtıdır. Ama şöyle bir durum varki en saygısız insana dahi saygıyı hatırlatarak cevap vermek daha akılda kalıcı olur. Yoksa bu karşılıklı çirkin üslup sürüp gider.
kısmet işi bunlar hadi diyelim benim bebeğim olmuyo, öyle bi durumda olsam hergün bebek muhabbeti farklı farklı insanlardan duymak kırıcı olmaz mı.Ses çıkarmayıp herşeylerine burunlarını sokunca ve dediklerini yaptırınca ' eşimin ailesi kötü' oluyor, ses çıkarınca saygısız olunuyor :) Tamam siz biraz sert bir dille uyarmışsınız, kayınvalideniz de saygısızlık yapmış. Bu konuşmadan sonra bebeğim b sini diyeceklerini tahmin etmiyorum. Diğer bir mevzu da, ne diye bebek konusunu açarsınız ki değil mi ama, sanki insanların düşünceleri akılları fikirleri yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?