Kayınvalideden bombalar

Acı bi tebessüm etti, beklemiyo du, bende bu şekilde konuşmak istemezdim ama davranışları ve bugüne kadar ki sözleri onun bilinciyle o tebessümü etmiştir

Bence yanlışınız var, bir daha ki sefere daha hazırlıklı olacaktır kayınvalideniz. Bu böyle sürecek ve sinirler laçka gezeceksiniz. Bence bu işi bir son verin, alın karşınıza düzgünce ve sinirlenmeden konuşun. Ama ona sen dış kapının mandalısın imasını vermeden. Yani o olgun değilse, siz oluverin. Bir şey kaybetmezsiniz. Doğum kontrol araçlarınızı da (hap mı prez. mi bilemedim artık) kaynanaların erişemeyeceği yerlerde muhafaza edin. :)

Kime karşı kaba, kayınvalide hapse falan mı düştü yoksa gözaltında mı bu kadar avukat tuttu,
tahminen 50-60 yaşlarında birine oğlun tarkayı eker ektiğini biçersin,çok istiyorsan sen doğur demek kabalık bence.Anne çocuğun adı eşimle benim kararım deyip geçseydin.

Valla burada öyle kayınvalideler okuyoruz ki bazılarına bu gibi laflar müstehak gerçekten. Konu sahibinin kayınvalidesi o derece hakediyor mu bilmiyorum ama biz ne kadar tasvip etmesek de çoğu böyle dilden anlar ancak.

Kezzap degil sen komiksin şekerim bu kafayla,senin tabirinle ``meşe palamudu`` kocan da cekemez seni. Kaynanan sabirli kadinmis evinden kovmamis seni
Küçükten ortaokulda yapardık bunu denen bişeyi unutmayıp bak sen böyle böyle demiştin diye, büyüklerde buna yetişkin çocuk durumu deniyor fizikden büyüyüp çocukluk huylarını bırakamayanlar için , sağlıklı bir durum değil haliyle, kafanıza beni çok takıp eski konularımı didikleme gereği hissedip nerden laf vurabilirim kaygısına mı düştünüz, evet meşe palamudu hemde kalbimi ruhumu ısıtan cinsten

Gecmisinizi arastirmadim. Konuyu actiginizda dikkatimi cekmisti :) peki sizin bu saldırganliginizin altinda yatan ne? Bu da mi cocuklukta yasanan olumsuzluklarin neticesi?

Aaaa evet kovmuştu bak sebepte bayramda yıllardır görmediğim halama(akşama uçağı kalkıyordu daha sonra göremezdim) önce gidip, kendi kızkardeşine(daha 1 gün önce gitmitik) halamdan sonra gittiğimiz için,

ayyyy bayılazağğğğmmmmm... kusura bakma şekerim biz haksızız. seni ciddiye alıp cevap verdiğimiz için haksızın dibiyiz hatta. pöfff bu ne yaaa??? ne deseydik, bi dahaki sefere, tarlayı senin önünde süreriz anne demeni mi söyleseydik sana. Verilen cevaplardan memnun olmuyorsan, seni haksız bulanları kvnin avukatı olmak gibi bir hayal ürünüyle suçluyorsan açma kardeşim konu. Herkes seni haklı bulucak diye bişey yok. Pöffff

Gecmisinizi arastirmadim. Konuyu actiginizda dikkatimi cekmisti :) peki sizin bu saldırganliginizin altinda yatan ne? Bu da mi cocuklukta yasanan olumsuzluklarin neticesi?
Freud un Türkiye şubesi gibi konuştun, belki burda çok alışılmıştır kayınvalideden laf işite, benim okuduklarımda oldu dayak yiyen bunlar kanıksandığı için belki benim tavrım tuhaf bulundu size göre, çocukluk mu evet çocuk olsam dahi fikrimin sorulduğu bi ortamda yetiştim belki bundan bana normal gelmiyodur kayınvalidemin tavırları

valla saygıdan anlayana saygı gösterilir arkadaslar bazıları adamı dinden imandan çıkarıyo.. sen sayıyosun aman büyüğümdür diyosun eziyolar, iyi niyetini kullanıyorlar herşeye burnunu sokuyorlar.. Arkadaş onlarda büyükse büyüklüğünü bilsin yaşının olgunluğunu taşısın ne bu ya yani kadından habersiz yatak odasına dal çekmecelerini karıştır en özeli adamların cinsel hayatına burnunu sok ( bu saydığım her cümle bi suç terbiyesizlik) sonra sen niye bunu dedin... böyle bi insan, insan gibi karşına alıp konuşmaktan anlar mı.. hiç sanmıyorum.. !

Kadin bisey dememis ki yani bunu hemen hemen her anne baba istiyor acaba senin annen bunu isteseydi ve kocan annene böyle cevap verseyde ne yapardin??? cok ama cok ayip etmisin bide o yasta ki kadina kendin dogur demek ne Kadar ayip

Neden sızlanıyosun, evet fikirlerini yazdın bende fikrimi yazdım, ters düştük bi şekilde bende sana yazma konuma dedim ve üzerinden yazma dediğim halde kaç zaman geçti ve sen hala yazıyosun, sana yazarak benimde vaktimi çalıyosun, hem böyle yapıyosun hemde sızlanıyosun

Tarlaya urun ekmek, hasat falan.
Belli ki arada bir limonilik var yoksa bu kadar basit konuda boyle laf cakilmaz.

ben sana boş zamanımı hibe ettim sadakam olsun baby :) sen yazarsan yazarım, cevap hakkı doğuyo bana:)

Kadin bisey dememis ki yani bunu hemen hemen her anne baba istiyor acaba senin annen bunu isteseydi ve kocan annene böyle cevap verseyde ne yapardin??? cok ama cok ayip etmisin bide o yasta ki kadina kendin dogur demek ne Kadar ayip
Doğuramıycanı biliyoruz ne si ayıp, kocam anneme demezdi çünki benim annem bu seviye ye getirmezdi, getirse idi doğru ya doğru hakettin derdim

Hayir, bu marifet değil. Kaynanin geline yapmasi ne kadar kotuyse, gelinin yapmasi o denli kotu. Tepkimiz bu. Sizin anlamk istemediginiz nokta tam da bu iste. Ne dememizi bekliyordunuz ki? Oooo aferin ne de guzel yapmissin bee! Diline saglik,sunu da deseydin, bunu da deseydin bla blaa.. İlla edep, illa edep! Kim olursa olsun önce saygi. Sizin kendinize sayginiz yok ki baskalarina olsun. Buna biz,kaynananiz,esiniz de dahil. Yok oyle istedigimi soylerim,yaparim. İSTEDİGİNİ SOYLEYEN, İSTEMEDİGİNİ İSİTİR!! Bu da son mesajim. Cevabiniza, cevap verilmeyecektir bilginize :)

Doğuramıycanı biliyoruz ne si ayıp, kocam anneme demezdi çünki benim annem bu seviye ye getirmezdi, getirse idi doğru ya doğru hakettin derdim

konu zaten dogurup dogurmamasi degil ki konu saygi nasil kv böyle konusurun arkadasinla böyle konusabilirsin ama kv degil herkesle her üslupla konusulmaz benim bildigim cok yüz göz olmusun kv ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…