- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Şükür namazı falan filan öyle lafları bilmem, özgüvenin tanımı da yanlış; dipnot. Yazma konuma stop
Bulaşma bence, durum vahim dostum.Bence cok komik
Yani insanlar dillendirmese de içlerinde hep bu vardır bence kayınvalidenizde bunu söylemiş sadece.Ayrıca cevabınızda biraz ağır olmuş.Tarlaya ne ürün ekerse felan.. Siz bu lafı söylemeyip kayınvalidenizden ''Oğlum tarlaya erkek çocuk eksin de hasadı olsun'' dese belaltı vurmasına tepki gösterirdiniz bence.Bu yanlış olmuş.Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
Doğaçlama oluşuyoAy çok güldüm ya harikasın sen
Valla bayıldım cevaplarına
Bana da öğretsene böyle laf sokmayı
Benim anında gelmiyor bazen aklıma
Çocuk muhabbeti devamlı yaşanıpta artık çözümsüz kalınca bugün ki konuşmanın bu konuda finish olması temennisi ile yapılmıştırYani insanlar dillendirmese de içlerinde hep bu vardır bence kayınvalidenizde bunu söylemiş sadece.Ayrıca cevabınızda biraz ağır olmuş.Tarlaya ne ürün ekerse felan.. Siz bu lafı söylemeyip kayınvalidenizden ''Oğlum tarlaya erkek çocuk eksin de hasadı olsun'' dese belaltı vurmasına tepki gösterirdiniz bence.Bu yanlış olmuş.
Öte yandan babanızı kaybetmişsiniz adını vermek istemeniz çok normal.Kayınvalidenizinde ''Bizde yaşayanın adı konur'' demesi çok çirkin.
Bence iki taraf içinde çok gereksiz bir konuşma olmuş.
Kk da kulis olayları çok fazlaca galibaBulaşma bence, durum vahim dostum.
Kendimden memnun olmadığımı nerden çıkardın, valla görümce+kayınvalide+1 de siz oldunuz zannımca benden memnun olmayan , napalım dert değilyooo istersem yazarım kk bana bu serbestiyi veriyor bak yazıyorum
ama senin gibi, prezervatifin bir korunma yöntemi oldugunu bilecek kadar bilgili bir kadınla kapışamam. Bu arada TDK der ki: Özgüven, bireyin kendisinden memnun olması, kendisi ve çevresiyle barışık yaşaması demektir.
Bir insanın suratına kezzap atma lafını komik bulup buna gülebilmek, INSAN!Bence cok komik
Kendimden memnun olmadığımı nerden çıkardın, valla görümce+kayınvalide+1 de siz oldunuz zannımca benden memnun olmayan , napalım dert değil
kimse senden memnun değil biz hepimiz sana cephe aldık.Sence bu ihtimal mi daha yüksek yoksa senin davranışlarının kaba olması mı?Kendimden memnun olmadığımı nerden çıkardın, valla görümce+kayınvalide+1 de siz oldunuz zannımca benden memnun olmayan , napalım dert değil
Acı bi tebessüm etti, beklemiyo du, bende bu şekilde konuşmak istemezdim ama davranışları ve bugüne kadar ki sözleri onun bilinciyle o tebessümü etmiştirKayınvalide ne tepki verdi peki?
Kime karşı kaba, kayınvalide hapse falan mı düştü yoksa gözaltında mı bu kadar avukat tuttu,kimse senden memnun değil biz hepimiz sana cephe aldık.Sence bu ihtimal mi daha yüksek yoksa senin davrnaışlarının kaba olması mı?
Bu hale getirene de bakmak lazım tabi. Bir olayda sadece tek taraf suclu değildir. Aranız bozuk mu şuan?Acı bi tebessüm etti, beklemiyo du, bende bu şekilde konuşmak istemezdim ama davranışları ve bugüne kadar ki sözleri onun bilinciyle o tebessümü etmiştir
Kezzap degil sen komiksin şekerimBir insanın suratına kezzap atma lafını komik bulup buna gülebilmek, INSAN!
Evlendiğimizden beri aramız bozukturBu hale getirene de bakmak lazım tabi. Bir olayda sadece tek taraf suclu değildir. Aranız bozuk mu şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?