- 6 Temmuz 2014
- 557
- 969
- 408
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
Konu fake mi?
Önceki konuda aynı kadın çantaya prezervatif atıyor, bu konuda doğum kontrol?
Kuzum prezervatif de bi doğum kontrol yöntemidir, sus başka yerde çaktırma, cahil kalırsın, doğum kontrol hapı demiyorum doğum kontrol diyorum iyi okuarkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
Konu fake mi?
Önceki konuda aynı kadın çantaya prezervatif atıyor, bu konuda doğum kontrol?
Ne var ki özeniyodur kadın. O mu sana takık sen mi ona pek belli değil:)Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
Kuzum prezervatif de bi doğum kontrol yöntemidir, sus başka yerde çaktırma, cahil kalırsın, doğum kontrol hapı demiyorum doğum kontrol diyorum iyi oku
Iyi anlamadıysa hemen fake yapıştırması yapmasına gerek yok, anlama duyularımda bi problem yok bura gayet esintiliKonu sahibi biraz sakinlessen iyi edersin bence, herkese saldirmaya basladin farkinda misin? Arkadas yanlis anlamis, senin cantana prezervatif atiyor olarak anladigi icin "o zaman engellemeye calisiyordu, simdi de cocuk yapmaya mi zorluyor" celiskisine dusmus. Prezervatifin ne oldugunu ve ne amacla kullanildigini gayet iyi biliyor yani. Biraz dolas, hava al oyle gel sen, yaramamis kayinvalide ile atismak belli.
. Başkasının aklına gelmemesi benim suçum değil, atarlansak suç atarlanmasak suçÜf senin egon benim legom ya ona cahil buna cahil iyice İlber Ortaylı'ya bağladın.
Hangi kadın doğum kontrol dediğinde aklına hap yerine kondom gelir?
Senin bilgin kadar hepimizin bilgisi var, yok biyoloji okumadın mı, yok o da kontrol yöntemi, sen git kayınvalidene atarlan.
Aynen hanfendi cok istiyorsa doğursun kocasının adını koysun. Senin bebeğine ne had ile isim seciyorsa.Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
Ayrıca kimseye de cahil sınıflaması yapmadım laflarımı saptırmayın. Başkasının aklına gelmemesi benim suçum değil, atarlansak suç atarlanmasak suç
Tanışıyormuyuz beni tanıycak özgüvenimi ölçebilcek kadar, ben hep böyle, sen nasıl, kayınvalideye lafının icabı cevabı vermek senin için bi özgüven göstergesi ise senin adına üzüldümkız kalinvalideye ayarsız atarlanınca gereksiz bi özguven gelmiş, sakin ol bakalım :)
Tanışıyormuyuz beni tanıycak özgüvenimi ölçebilcek kadar, ben hep böyle, sen nasıl, kayınvalideye lafının icabı cevabı vermek senin için bi özgüven göstergesi ise senin adına üzüldüm
Şükür namazı falan filan öyle lafları bilmem, özgüvenin tanımı da yanlış; dipnot. Yazma konuma stopyazdıklarından sonra ıyıkı tanışmıyoruz ve ıyıkı etrafımda böyle bırı yok dıye şükür namazı kıldırdın bana.özguven kışinin kendine duydugu saygıdır ve özguvenlı kişi duracağı yeri, sınırlarını iyi bilir. Tarlaya ne koyuluyorsaymışta bilmemne, tövbe yarabbim. Kendi anamla böyle konuşmam utanırım, çekınırım. Ve haklısın bence de sende bunlardan yok, kesinlikle katılıyorum.
Hiç komik değilBi de suratina kezzap ataydin tam olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?