Kayınvalideden bombalar

Yok burada da cekmeceden prezervatifi alip kendi cantasina atmis kayinvalide, yine korunmaya karsi cikiyor yani

Kuzum prezervatif de bi doğum kontrol yöntemidir, sus başka yerde çaktırma, cahil kalırsın, doğum kontrol hapı demiyorum doğum kontrol diyorum iyi oku

Konu sahibi biraz sakinlessen iyi edersin bence, herkese saldirmaya basladin farkinda misin? Arkadas yanlis anlamis, senin cantana prezervatif atiyor olarak anladigi icin "o zaman engellemeye calisiyordu, simdi de cocuk yapmaya mi zorluyor" celiskisine dusmus. Prezervatifin ne oldugunu ve ne amacla kullanildigini gayet iyi biliyor yani. Biraz dolas, hava al oyle gel sen, yaramamis kayinvalide ile atismak belli.

Ne var ki özeniyodur kadın. O mu sana takık sen mi ona pek belli değil:)

Kuzum prezervatif de bi doğum kontrol yöntemidir, sus başka yerde çaktırma, cahil kalırsın, doğum kontrol hapı demiyorum doğum kontrol diyorum iyi oku

Üf senin egon benim legom ya ona cahil buna cahil iyice İlber Ortaylı'ya bağladın.

Hangi kadın doğum kontrol dediğinde aklına hap yerine kondom gelir?

Senin bilgin kadar hepimizin bilgisi var, yok biyoloji okumadın mı, yok o da kontrol yöntemi, sen git kayınvalidene atarlan.

Iyi anlamadıysa hemen fake yapıştırması yapmasına gerek yok, anlama duyularımda bi problem yok bura gayet esintili

Kayınvalide çok ileri gitmiş gerçekten.
İyi karşılık vermişsin.
Herkes sınırını bilmeli.

. Başkasının aklına gelmemesi benim suçum değil, atarlansak suç atarlanmasak suç

Aynen hanfendi cok istiyorsa doğursun kocasının adını koysun. Senin bebeğine ne had ile isim seciyorsa.

kız kalinvalideye ayarsız atarlanınca gereksiz bi özguven gelmiş, sakin ol bakalım :)
Tanışıyormuyuz beni tanıycak özgüvenimi ölçebilcek kadar, ben hep böyle, sen nasıl, kayınvalideye lafının icabı cevabı vermek senin için bi özgüven göstergesi ise senin adına üzüldüm

yazdıklarından sonra ıyıkı tanışmıyoruz ve ıyıkı etrafımda böyle bırı yok dıye şükür namazı kıldırdın bana. özguven kışinin kendine duydugu saygıdır ve özguvenlı kişi duracağı yeri, sınırlarını iyi bilir. Tarlaya ne koyuluyorsaymışta bilmemne, tövbe yarabbim. Kendi anamla böyle konuşmam utanırım, çekınırım. Ve haklısın bence de sende bunlardan yok, kesinlikle katılıyorum.

Novelll, inanın bana burada hiç kimse kayınvalide taraftarı olmaz. Sizin sadece üslubunuzu eleştirdiler, kayınvalidenizin eşinizin annesi olduğunu unutup, o da sizin oğlunun eşi olduğunuzu unutup, laf dalaşına girmenizi ve hatta sizin daha ağır konuşmuş olmanızı çünkü kaynana ne kadar kaynana olsa da sonuçta yaşına hürmet etmeniz gerektiğini düşünmekte sizi eleştirenler. Siz o yazdıklarınızı buraya koymadan önce eleştirileri otomatik olarak kabul etmiş sayılırsınız.

Konunuza dönersek, çocuk (inşallah olunca) sizin çocuğunuz ve eşiniz ve siz karar verirsiniz ismini koymaya. Tatlı bir dille konuyu çözersiniz. Bunun için kavga etmeyin, kayınvalideniz yaşı gereği istese de doğuramaz. Eşiniz nasıl müsaade ediyor böyle yüz göz olmanıza anlamıyorum...

Şükür namazı falan filan öyle lafları bilmem, özgüvenin tanımı da yanlış; dipnot. Yazma konuma stop

Tamam canım ezdirme kendini de , cidden biraz fazla olmuş bu.
Tarla marla , ay ne bileyim garip değil mi yaf .
Hani kız doğurursam suçlu ben değilimin gizli mesajı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…