Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Ben sizin verdiğiniz cevaplarda övünülecek şeyler göremedim. Saygı seviye hiçbirşey kalmamış karşılıklı maşallah.
Nişanlınız da bunlara göz yumuyorsa daha tehlikeli, benim yanımda annesini yerin dibine sokan, yarın beni kimlerin yanında nasıl rezil eder kestiremem.
Nişanlınız sizin annenizle böyle diyaloglara girse ne yaparsınız o kısmı da merak ettim?

Üslubunuz çok çirkin. 27 yaşında profilinde öğretmen yazan bir kadının ağzından bu sözler çıkmamalı.
Ben bana böyle davranılmadan sinirlenip böyle sözler söylemem, ayrıca öğretmenliğimin bununla hiçbir alakası yok öğrencilerime davranışlarım asla bu şekilde olmadı ve olamaz. Mesleğimle aile hayatımı karıştırmayın lütfen.

Benim annem duracağı yeri iyi bilir. Geldiği zaman etrafında hizmetli gibi pervane oldu, herkes değer gördüğü yeri bilir. Ayrıca saygımı koruyacağım diye laf yiyip oturamam. İlk başta bana saldıran oydu. Tabii ki ona karşı ne saygım ne sevgim kaldı mümkün değil artık, size kayınvalidenizle seviyeli sevgi kelebekli anne kız ilişkisi dilerim canım

Bence onceleri ihtimal vermemisler ciddi oldunuza isi ciddiye bindirince de siz oglan elden gidiyo senduromuna girmisler
Ben ailesiyle tanışmadan da adam istiyordu beni. baktılar tanıştığımızın gününe nişanlandık aynen şu iki emojinin karışımı oldular : + aynen böyle. yapacak bir şey yok ben artık kuracağım o yuvayı

Çok şükür benim ki zaten öyle olduğu için sizin ki abes geldi.
Evliliğe değil Savaş'a hazırlanıyor gibisiniz, tavrınıza bakılırsa konularınızı daha çok okuruz burda.

ne diyelim ozaman hakinda hayirlisi neyse o olsun cnm ama ilerde daha buyuk sikintilara neden olmasinlarda

Çok şükür benim ki zaten öyle olduğu için sizin ki abes geldi.
Evliliğe değil Savaş'a hazırlanıyor gibisiniz, tavrınıza bakılırsa konularınızı daha çok okuruz burda.
Abes olan bu değil, %90'ı böyle konularda gördüğümüz gibi. Benim artık daha fazla kayınvalide tavrı çekecek gücüm kalmadı ben ilk nişanlımı sayarsam 6 yıldan beri çekiyorum bu eziyeti. Onlara hizmetçi gibi etraflarında pervane oldum, akrabalarını kendi akrabam gibi sevdim ama artık yeter. Sonuç seviye de bozmak olsa terbiyesiz durumuna da düşmek olsa benim sakinliğimi koruyacak gücüm kalmadı. Siz şanslısınız ve size kolay geliyor böyle demesi ama herkes sizin gibi şanslı olmuyor. Size yuvanızla mutluluklar dilerim.

Şimdiden uzaytayken böylelerse aynı evde yan yanayken nasıl olurlar düşünmek bile istemiyorum. Allah yardımcın olsun canım

Klasik kaynana sendromu...valla nişanliniza aşıksaniz yani tutku vs savaşın ama kavgayla degil sakince içten yumuşak...ama aşk yok mantik vs ..hic ugraşmayin çok kasar bu aile seni cok da aşar...yaşim geçiyo aman bundan da ayrilirsam ne olur diye kendinizi yakmayin

ne diyelim ozaman hakinda hayirlisi neyse o olsun cnm ama ilerde daha buyuk sikintilara neden olmasinlarda
Evlilikte her şey olur, kabul edilemez olmadıkça ufak tefek sıkıntılara katlanmayı öğreneceğim. Biraz daha sakin kalmayı deneyip gülümseyerek söyleyeceğim içimdekileri. Bırakayım sinirinden kuduran o olsun.

Şimdiden uzaytayken böylelerse aynı evde yan yanayken nasıl olurlar düşünmek bile istemiyorum. Allah yardımcın olsun canım
Uzak değiller ki canım, aynı şehirdeyiz hep. Aynı eve çıkamayız zaten ben kabul etsem nişanlım kabul etmez anında reddetti zaten.

Benim, oğlunun yuva kurmak istediği insan olduğumu kabullensin bir an önce. Ben ne umutlarla gittim onların sofrasına beni laflarıyla çarpaladılar. Nişanlımda buluşup dışarı çıkmadan eve gittim çünkü yanında tutamayacaktım artık kendimi ağladım yarım saat kadar. Ama akıttığım gözyaşlarının bedelini ödetmeden canları çıkmasın. Aşığım nişanlıma ve yuva kuramam diye bir düşüncem hiç olmadı, benim halam 45 yaşında falandı evlendiğinde.

Uzak değiller ki canım, aynı şehirdeyiz hep. Aynı eve çıkamayız zaten ben kabul etsem nişanlım kabul etmez anında reddetti zaten.
Uzakta derken aynı evde kalmıyorsunuz anlamında dedim.
En doğrusu zaten aynı evde kalmamak. O konuda çünkü baya tecrübelerim var. Aynı evde olunca hemen sınırları aşıyorlar ve insanlar birbirine karşı saygıları kalmıyor. İnşallah çok mutlu olursunuz :)

Bir de ne iyi niyetli insanlar demiştim sonra anladım lafların hepsini nasıl içime battı sofradan kalkarken dank etti bana aptal kafam

Vay be kadına bak.
Sevgilin ne düşünüyor peki annesi hakkında??
Ve ayrı eve çıkarız mı diyor?
Ailesini seven ama kendi hayatına karışıldı mı sert sınırlar çizen birisi. Bana laf söyletmiyor. Tabii ki biz ayrı eve çıkacağız dedi.

Çok teşekkür ederim canım Bir de bunlar hep aynı hafta içinde oluyor yemin ederim sezonluk dizi çekerim bu olaylarla. Elimizi çabuk tutacağımızı anlayınca ne yapacaklarını şaşırdılar

O zaman sakin kalaaksin..bu adamlarada bi haller oluyo şimdi anasina bişi desen be sahiplenme bi düskünlük olur..tatli dil yilani deliginden cikarir...ev konusunu hallet baya yol katedersin..belliki eli üstünüzde olacak ayni apartmanda falan ..

Haklısınız, yarın konuşacağım zaten çok sert çıktım ben de artık daha yumuşak cevaplar vereceğim söz veriyorum falan. Aslında sakin kaldıktan sonra daha etkili oluyor söylediklerim ama daha ilk günden beni böyle horlayınca benim tepe attı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…