kayinvalidem ayrımcılık mı yapıyor?

hali hazırda bir akülü araba varken ikincinin alınmasını gereksiz ve saçma bulurdum ben.
bizim çocukların oyuncakları kuzenleriyle elden ele dolaşıyor, bir piyano vardı uğramadığı ev kalmadı mesela, çocukların hevesi 3 günde geçiyor zaten ne gerek var kuzeninde olan ve kullanabileceği bir şeyin yenisini almaya.

Almazlarsa eşiniz ne lafı söyleyecek acaba ? Adamda demez mi bana mı güvendiniz oğlum çocuk yaparken !!! Utanmayacak mısınız acaba?resmen açgözlülük, resmen kıymet bilmemek sizinkisi. Yazık anne baba olmak çok zor bu devirde. Kv ve kp den sürekli verici olmasını bekliyorsunuz ya , kendinizi düşünün sizde o imkanlar varmı yarın torununuz olduğunda size sunulanı sizde torunlarınıza yapabilecekmisiniz bakalım. Çocuğunuza yapmıyorsunuz ki toruna yapasınız.ama Yapmazsanız vay halinize oğlunuzun da size söyleyecek lafları olur mutlaka.

yazdiklarinizi bir kez okuyun ve elinizi vicdaniniza koyun kadin bir de bakiyor cocugunuza esiniz ayip ediyor

Eger esin ailesine bu konuda sitem ederse cok ayip eder. Bence oldukca dusunceli anne babasi var. Bu tur seylerin lafi bile edilmemeli.

Kayınvalidem oğlum doğduğunda başıma bir paket süt bile getirmedi. Oğluna bakması milyarlara bedel değil mi? Artık kıskançlık yapmayalım lütfen

2 yasindaki cocugun eline tablet vermek dogru mu sizce? Ayrica akülü araba neymis ya. Tablet yerine cocuguna bisiklet alin. Parkta bindirin. Pasif, kafayi tablete gommus bir cocuk yerine aktif bir cocuk yetistirin.

erkeklern aklına aslında pek böyle şeyler gelmez
siz mi söylediniz ona alındı bize de alınsın vs merak ettim

çocuğunuza da bakıyorlarmış.. abartmayın.. pes..

2 yaşındaki çocuğa tablet mi aldılar?pes diyorum.benim bildiğim,2 yaşındaki kız çocuğuna en fazla konuşan,yürüyen bebek alınır.

Ben anlamadım erkek çocuk pipisi ile mi araba kullanıyor da kız çocuğuna alınmayacak. Sadece siz degil bir kac uye de bu yorumu yapmis. Çocuk bunlar ne görürlerse ne bilirlerse onu isterler.

Erkek çocuk ayrımcılığı olabilir. Bu maalesef ki hala çoğu yerde var. Eşinizde mantıksız geldi biraz babasına gidipde hani bizim akülü araba mı diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…