- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi fairylove23
-
yazdiklarinizi bir kez okuyun ve elinizi vicdaniniza koyun kadin bir de bakiyor cocugunuza esiniz ayip ediyorMerhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
Eger esin ailesine bu konuda sitem ederse cok ayip eder. Bence oldukca dusunceli anne babasi var. Bu tur seylerin lafi bile edilmemeli.Merhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
Kayınvalidem oğlum doğduğunda başıma bir paket süt bile getirmedi. Oğluna bakması milyarlara bedel değil mi? Artık kıskançlık yapmayalım lütfenMerhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
Bakmicaksın böylesi kıymet bilmez insanın çocuğuna. Verecek bakıcıya 1000 lira ozaman görecek anyayı konyayıyazdiklarinizi bir kez okuyun ve elinizi vicdaniniza koyun kadin bir de bakiyor cocugunuza esiniz ayip ediyor
aynen bakmayacaksinBakmicaksın böylesi kıymet bilmez insanın çocuğuna. Verecek bakıcıya 1000 lira ozaman görecek anyayı konyayı
resmen adamlari somuruyorlarÜzüldüm kv ve kp inize.
1000 tl miBakmicaksın böylesi kıymet bilmez insanın çocuğuna. Verecek bakıcıya 1000 lira ozaman görecek anyayı konyayı
Ağızınla kuş tutsan yaranılmıyor bu gelinlere ben anlamadım.
İnsanlar sıkışıktır şu an kız çocuğuna akülü araba alındığını ben hiç görmedim zaten.Ama gene de insanlar
düşünüp söylemişler.Olmamış ortak kullansın demişler.Kocanızda marifetmiş gibi ben lafımı söylerim diyor.
Bunun için anababa kırmaya değer mi??? Siz de verin gazı.Söylemeniz gereken gerek yok kırmayalım demek.
İki oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri evlenince kapılarının önünden geçesim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?