kayinvalidem ayrımcılık mı yapıyor?

Ayrımcılık yok siz hep daha fazlasını istemişssiniz.
Bizimkiler bırakın bir şey almayı, torunlarını bile sevmiyorlar.
Ben maddiyat beklemedim durumum çok zor oldugu halde.
Maneviyat bekledim 5 dk lık uzaklıktayız çocuklarım hasta oldu insan bir meyve suyu alıp gelir değil mi?
onu dahi yapmadılar.Benim tek istediğim büyüklerinin sevgisini görselerdi olmadı
Ben küçükken halam maddi olarak yardım etmezdi ama çok severdi beni
ben de onu hala o halam gözümde bir başkadır.
Teyzem maddi olarak yardım ederdi ama sevgisini göremezdik
Onu halam kadar sevmezdim.

İnatla anlamamaya olayı cinsiyetçileğe çevirmeye çalışıyorsunuz.Ben de erkek kız ayrımını sevmemekle beraber

yaradılıştan gelen hisler ilgi alanları var.Evet kızlar topla futbol oynamaz yakan top oynar.Bu sen anlamazsın sevmezsin

dendiği için değildir.Bütün seçenekleri sunarsınız erkekler arabaya, topa v.s. kızlar bebeklere gider.Tek bir hakkın var

istediğini alabilirsin dediğinizde bir kız top, bir erkek bebek almaz. 2 x 2 = 4

benim yeğenim bir istisna galiba
teyzeciğim nerde bir top görsem hemen alasım gelir der ve babası ve eşimle sürekli maç yapar
kendileri kız çocuğudur

Çok da merak etmedim zaten. Arabistan benzetmesi soru değil zihniyet odaklıydı.
Niye medeniyet dersi vereyim siz medeniyetsiz misiniz? Sadece oyuncakta bile cinsiyet ayrımı yapan bir üyesiniz..

Allahım ya valal hayretler içinde okudum yazdıklarınızı, neden kendinizi kıyaslıyorsunuz, eşiniz de gaza gelmiş, ne gereksiz mevzular , Allah başka dert vermesin

Ayrımcılık değildir o ayrımcılık olsa duramazdiniz bizimkiler kaç aylık kaç yaşında onu bile bilmez

Olayı cinsiyetciliğe çeviren ve anlamamakta direnen sizsiniz.
Bir kız çocuğu öncelikle bebek tercih edebilir ama bu arabalarla oynamamasini gerektirmez diyorum.
Arabalarla oynama hakkına sadece arabalara bayılan ve ilk tercihi arabalar olan cocuklarmi sahip ? Bunu anlamiyorsunuz işte.
Erkekler futbolu cok seviyor diye voleybol oynamasin mi ?
Burada konu sahibine "kızın akülü arabayı ne yapacak,ona erkekler biner " denmesine istinaden bende diyorum ki,Niye oynamasin efendim ? İlk tercihi araba değil diye böyle bir hakkı yok mu çocuğun ? Keyfi ne zaman oynamak isterse o zaman oynar.
Sonuç olarak kızlarda pekala arabalarla da oynar,kamyonlarla da,canı isterse futbol oynar,cani ister evcilik,bu kadar basit.

Çok da merak etmedim zaten. Arabistan benzetmesi soru değil zihniyet odaklıydı.
Niye medeniyet dersi vereyim siz medeniyetsiz misiniz? Sadece oyuncakta bile cinsiyet ayrımı yapan bir üyesiniz..

Ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz.
Konu sahibi kusra bakmayın su diyaloglar için.

yerinizde olsam çocuğum akülü araba istiyorsa ona ben alırım kimsenin almasını beklemem. öyle de yaptım.
2 yaşındaki çocuğa da talbet verilmemeli. herhangi bir faydası yok.

Ayrimcilik yok. Ama nedense ilk kez bir konuda kv/ kp i savunasim geldi.
Esiniz nasil bi ogulki " almazlarsa gorurum" diyor? Kac senedir sizin cocugunuza baktiklari halde. Cebinde kalan paraya saysin onuda. Allah hayirli evlatlar nasip etsin bize. Amin.

Ama genelde canı istemez.İstisnalar kaideyi bozmaz demiştim daha önce de genel üzerinden konuşuyorum.

Oynamasın diyen yok.Tercih etmez diyen var.Bu kadar basit.İnatla haktan bahsediyorsunuz.

Siz oğlunuza barbi kızınıza araba alın o zaman.Ne diyeyim?

E konu sahibinin kızı tercih ediyormuş ama demekki ,"ne yapacak akülü arabayı ona erkekler biner" denmiş sizde desteklemissiniz ?
Ne diyelim çocuğa " sen genele uymuyorsun evladim istisnasin, bu sebeple bebeklerine dön" mü ?

Ben çocuklarımin hayal guçlerini cinsiyetçi davranarak sinirlandirmiyorum zaten merak etmeyin.

Aynen eskiden anne babaların görevi çocuğu okutmak askere göndermek ceyizini hazirlamak en son düğününü yapmaktı
Şimdi bunların hepsini yapıyorsun üstüne senden ev almani kredileri ödemeni çocuklarına bakmaları onlara hediyeler almalarını beklemek oldu

Artik anne babayi sonuna kadar kullanan evlatlar var yada tam tersi evlendiği oglundan kizindan hala maddi beklentisi olan ana babalar var

benim yeğenim bir istisna galiba
teyzeciğim nerde bir top görsem hemen alasım gelir der ve babası ve eşimle sürekli maç yapar
kendileri kız çocuğudur
benim kızım da öyle babasıyla karşılıklı paslaşıp duruyorlar
benimle oturup "arabacılık" oynuyor falan

Kv çocuğa bakıyor ne bakıcı ne kreş parası ödüyorsunuz hala daha Yok akülü araba Yok tablet. Demek böyle oluyor insanlar zoru görmedikçe daha bir aç gözlü oluyor. Asıl ayrımcılık sana oluyor kv 2 yıl baksa 20 bin kar elde ettişsiniz kafadan. Hesap kitap yaparken bunu da düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…