- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi fairylove23
-
Hayır bildiğin yüzsüzlük olur eşin böyle bir şey yaparsaMerhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
Almazlarsa esiniz gidip ne diyecekmis merak ettim? Yegenime akulu araba aldin benim cocuguma da al mi?
Zaten sizin cocuk bir de kiz. Akulu araba ne alaka? Bir de durumları sıkışık diyorsunuz. 2 yasindayken tablet aldi diyorsunuz. Sizinkine de araba almayiversin. Cok dertse gidin kendiniz alin.
Gerçekten saskinim. Anne babalara hayat nasil dar edilir volume 458875.
Asıl bu ne alaka?
Konu sahibini haklı görmedim gereksiz bir çekişme içine girmiş. Kimseye minnet etmem gider kendim alırım ama akülü araba sadece erkek çocuğa özel değil ki. Arabistan'da falan mı yaşıyorsunuz?
Yooo rahatsız olmadım.Konuyu biliyorum özetlemenize gerek yoktu.Konuya yorumumu da yapmıştım zaten yukarılarda.
" Kız çocuklari akülü arabaya binmez " denilerek konu farklı bir boyuta çekildi, ben çekmedim yani :)
O üyeye de kendi düşüncemi yazdım, ki hala aynı fikirdeyim,siz neden rahatsız oldunuz ?
Ortaklaşa kullansınlar işte ,yenisine bir gerek göremiyorum ben .Ben ayrımcılıktan ziyade Kv ve kp'nizin eşit tutma davranışını gördüm
Şu an durumları müsait değil ki bahçeye götürüp ortaklaşa binsinler demişler
Bence babaanne ve dedenin hakkını verip teşekkür edin
Ayrıca eltiye alınan herşeyin size
Size alınan herşeyin eltiye alınma zorunluluğu yok ki
Eşinizin maddi durumu varsa o da alabilir
Merhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
Merhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
kayınpederimMerhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?