bence çok yanlış düşünüyorsun.birincisi bebeğine bakmak için taa Ankaradan gelmiş kayınvaliden.insanın annesi yapar böyle fedakarlıkları ama kayınvalideler yapmayabilir.ama seninki yapmış ve gelmiş.senin bebeğin için gelmiş.senin için yani.evde olmasına sinir oluyorum lafı çok yanlış olmuş.kızlar bebek çok küçük diye bakıcıya vermek istemedik,bir süre annem gelecek bir süre
kayınvalidem gelip bakacak diye karar verdik.En azından bu sene böyle geçsin dedik ve
eylül de ben okula başladım annem de izmirden gelerek bebeğe bakmaya başladı(bu arada annem 46-kayınvalidem 56 yaşında).neyse annem 1 haftada kaptı işi,bizim bebek biberonla mamayı çok zor içiyor ama annem bir-iki uğraşa uğraşa tamamen yediriyordu.
kayınvalidem bir türlü içiremiyor ben yokkenbu arada nem sabah 6 da evden çıkıyorum,en iyi ihtimalle 5:30 da emmiş oluyor,öğlen 13:30 da eve geliyorum.Düşünsenize sabah 5:30 dan öğlen 13:30 a kadar en fazla 50cc mamayla duruyor bebek...
kayınvalideme annem içiriyordu sen neden içiremiyorsun diyemiyorum da...
sen git annem gelsin tekrar da diyemiyorum
zaten evde olmaları acaip sinirlerimi bozuyor,bir de bakamıyor olması iyice sinir etti beni.
bence çok yanlış düşünüyorsun.birincisi bebeğine bakmak için taa Ankaradan gelmiş kayınvaliden.insanın annesi yapar böyle fedakarlıkları ama kayınvalideler yapmayabilir.ama seninki yapmış ve gelmiş.senin bebeğin için gelmiş.senin için yani.evde olmasına sinir oluyorum lafı çok yanlış olmuş.
ikincisi senin çocuğunsa onunda torunu.çocuğunun çocuğu.ona zarar gelsin,aç kalsın istermi?istemiyorsa çocuk zorlamaya çekinmiş olabilir.ya ağlarsa,ya o suırasada boğazında kalırsa,ya boğulursa vs.. diye.sonuçta emanet bebek.bebekler açlıktan ölmez ama ters bi harekette boğulabilir.ısrar edip çocuğu zorlamadığı için teşekkür bile etmelisin.
üçüncüsü senin eşini doğurup beslemiş büyütmüş bir kadından bahsediyoruz.bakamaması mümkünmü?zamanla çekingenliğini atacaktır üstünden.
annem yapıyor sen niye yapamıyorsun lafı yeterince kırıcı olmuş bence.bu şekilde kıyaslamalara girmemelisin.unutma oda bir anne.sen nasıl bebeğine kıyamıyorsan oda oğluna aynı şeyleri hissetmiş zamanında.bunun hatrına daha esnek olmalısın.
bebeğini yabancı birine bırakıp gitmenin dayanılmaz sızısını sana yaşatmadıkları için hem annene hem kayınvalidene ne kadar teşekkür etsen az.
yabancı bir kadın belki çocuğunun karnını kayınvalidenden daha iyi doyurur,daha iyi bakar belki ama art niyetsi sonsuz bir sevgi veremez.babanesi gibi içi titremez.
bu yazdıklarımı iyi düşün ve olaya birde bu yönden bak derim ben...
tatlım ben zaten annem bakıyor da sen bakamıyorsun demedim kayınvalideme,diyemem de
aslında ben kendisini çok severdim ama hamilelik dönemimde gelip bende 1 ay kaldılar ve afedersiniz wc den çıktıktan sonra sifonlarını bile ben çektim...o 1 aydan sonra acaip sinir basıyor bana gelecekleri zaman,daaa anlatsam neler neler...neyse neticede zaten onlara saygısızlık ertmemek adına kendi kendime sinir olup duruyorum
elbet biliyorum bakıcıdan daha iyi bakacaktır ama benim ev içi huzurum nolacak????
bence çok yanlış düşünüyorsun.birincisi bebeğine bakmak için taa Ankaradan gelmiş kayınvaliden.insanın annesi yapar böyle fedakarlıkları ama kayınvalideler yapmayabilir.ama seninki yapmış ve gelmiş.senin bebeğin için gelmiş.senin için yani.evde olmasına sinir oluyorum lafı çok yanlış olmuş.
ikincisi senin çocuğunsa onunda torunu.çocuğunun çocuğu.ona zarar gelsin,aç kalsın istermi?istemiyorsa çocuk zorlamaya çekinmiş olabilir.ya ağlarsa,ya o suırasada boğazında kalırsa,ya boğulursa vs.. diye.sonuçta emanet bebek.bebekler açlıktan ölmez ama ters bi harekette boğulabilir.ısrar edip çocuğu zorlamadığı için teşekkür bile etmelisin.
üçüncüsü senin eşini doğurup beslemiş büyütmüş bir kadından bahsediyoruz.bakamaması mümkünmü?zamanla çekingenliğini atacaktır üstünden.
annem yapıyor sen niye yapamıyorsun lafı yeterince kırıcı olmuş bence.bu şekilde kıyaslamalara girmemelisin.unutma oda bir anne.sen nasıl bebeğine kıyamıyorsan oda oğluna aynı şeyleri hissetmiş zamanında.bunun hatrına daha esnek olmalısın.
bebeğini yabancı birine bırakıp gitmenin dayanılmaz sızısını sana yaşatmadıkları için hem annene hem kayınvalidene ne kadar teşekkür etsen az.
yabancı bir kadın belki çocuğunun karnını kayınvalidenden daha iyi doyurur,daha iyi bakar belki ama art niyetsi sonsuz bir sevgi veremez.babanesi gibi içi titremez.
bu yazdıklarımı iyi düşün ve olaya birde bu yönden bak derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?