arkadasım 1.si evet ben istedim gelip bakmasını :bir çok nedeni vardı isterken,hem bebek çok küçük oldugu için bakıcıya vermek istemedik,hem de şuan bakıcı parası bizim için önemli bir meblağ
2. ücretsiz izne falan ayrılmam imkansız,borç ödüyoruz
zaten sorun da oarada başlıyor:evet ben istedim gelip bakmasını ama huzurum kalmadı,bebeğin aç kalması benim bahanem olabilir dedim zaten,yazdıklarımın hepsini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten
3. şu laf bana artık çok klişe gelmeye başladı:senin eşini de o büyüttü,unutma
olabilir,o zamanla bu zaman aynı değil yalnız,bu şimdinin çocuklarının nasıl eskiye oranla zeki olduklarından belli zaten
kızlar haklısınız ama annem izmir de kayınvalidemler taa ankaradan geldiler
gelmişken hadi gidin diyemem
neyse dediğiniz gibi o da torununun aç kalmasını istemez heralde
öğrencek bir şekilde
aslında ben sanırım kendisine ve evde olmalarına gı cık oldugum için bazı şeyleri abartıyor olabilirim
artık gelmiş geri yollayamazsın ama giderken öyle bir veda et ki bir daha gelmesin. işe ara vericem gelmene gerek yok de mesela.sonra konuştuğunuzda yok işe ara vermekten vazgeçtim annem bakıyor sen rahatına bak falan dersin. uzaktaymış bir de ne güzel.azıcık yanına gelince bile katlanılmıyor değil mi :)
Aynen öyle kızlar
kayınvalidem oğluna çok düşkün
ve buradaki görümcemin oğlu olan torununa da çok düşkün
ankarada hiçbir işi gücü yok
yani aslında fedakarlık değil ödül onun için burada olmak
ayrıca benim bebeğim (maşallah çok akıllı bir bebek,hiç bir zülmü yok bakan için)
neyse yaa ben gönlümü iyice bozucam yazarken
ohh ekmek elden su gölden
oğlu torunlarıyla beraber tatil yapıyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?