ben heralde bakıcıya geçicem bilmiyorum.......
varlıklarından o kadar rahatsızım ki
artık yaptıkları en küçük şey beni acaip tetikliyor
belki gerçekten çocuğa zarar vermeyecek şeyler ama işte sinirler o kadar gergin ki
insan sadece bir kıvılcım bekliyor...
bana sürekli emcek mi bu çocuk die sorması beni delirtiyor,sanki ben unuttum emzirmeyi güya hatırlatıyor:)emiyor daha 1 saat anca geçiyor,bizimki herhangi birşey için mızırdanmaya başlayınca
'kızım sen emzir bunu'!!!yaa her saat başı emer mi çocuk,dilimde tüy bitti,ama aynı tas aynı hamam...
geldi geleli buzdolabımın çekmecesini kırdılar
blender-rondo setimi bozdu-mutfaktaki stor perdemi bozdu-wc deki sifon bozuldu-sürgülü sinekliğimi bozdular,bu nasıl eşya kullanmak anlamadım
çıldırıyorum ben de..
kızlar ücretsiz izin alma imkanım olsaydı 1 sn düşünmez alırdım zaten
ama malesef evin kredi borcunu ödüyoruz
30 a kadar saymak mantıklı:)))))
bende ne zaman batıracak bu kro diyodum
açıkcası kayinvaldem bebeğe bakamiyor başlığı komik geldi bana
kayinvaldemin bebeğime bakmasını istemiyorum olsaydı daha iyi olurdu
kadınçağiz evini ocağını birakıp gelmiş yetmiyormuş gibi bide tatil yapmaya geldi gibilerinden laf ediliyor
herkesin çocuk büyütme anlayişi farklı ona kimse karışamaz ama hem kayinvaldeden çocuğun bakımını istemek sonrada bakmıyor demek tuhaf doğrusu. Bu kadin en azından kendi oğlunu büyütükmüş demekki bir çocuğa bakabilecek kapasitesine sahip olduğunu düşünüyorum.
benimde yakında bebeğim olacak inşallah, ve onu kimseye emanet etmicem. İşimi birakip en azindan 3yil evde durup ben büyütücem. Ne kendi annem ne kayinvaldem birakmicam bebeğimi, yeri gelir bikaç saatliğine işim olur ozaman tabiki seve seve emanet ederim ama onun dışında ben kendim bakıcam bebeğime en azından bu tür sorunlar yaşamayiz
antika sana katılıyorum ben de akşamları evimde rahat rahat oturup kocamla ve çocuğumla baş başa kalmak isterim onun için evimde kimseyi istemedim aslında anneanne de bbabanne de çok müsait gelmek için ama onlar da pek istemedi ben de ısrar etmedim kimse düzenini bozmak istemedi açıkçası. bir de en kötü akraba en iyi bakıcıdan iyidir fikrine de katılmıyorum bakıcıları bu kadar kötülemeyin bırakmak zorunda olan bir sürü anne var burda ve moralleri bozuluyor olabilir. kendi adıma konuşuyorum bakıcımız %100 babanneden iyi bakıyor, 1sn aklım kalmıyor bırakırken ama kayınvalidem baksaydı günü zor geçirirdim biliyorum ve megilaranın yaşadığı diğer sorunları da aynen yaşardım eminim.
arkadasım 1.si evet ben istedim gelip bakmasını :bir çok nedeni vardı isterken,hem bebek çok küçük oldugu için bakıcıya vermek istemedik,hem de şuan bakıcı parası bizim için önemli bir meblağ
2. ücretsiz izne falan ayrılmam imkansız,borç ödüyoruz
zaten sorun da oarada başlıyor:evet ben istedim gelip bakmasını ama huzurum kalmadı,bebeğin aç kalması benim bahanem olabilir dedim zaten,yazdıklarımın hepsini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten
3. şu laf bana artık çok klişe gelmeye başladı:senin eşini de o büyüttü,unutma
olabilir,o zamanla bu zaman aynı değil yalnız,bu şimdinin çocuklarının nasıl eskiye oranla zeki olduklarından belli zaten
arkadasım 1.si evet ben istedim gelip bakmasını :bir çok nedeni vardı isterken,hem bebek çok küçük oldugu için bakıcıya vermek istemedik,hem de şuan bakıcı parası bizim için önemli bir meblağ
2. ücretsiz izne falan ayrılmam imkansız,borç ödüyoruz
zaten sorun da oarada başlıyor:evet ben istedim gelip bakmasını ama huzurum kalmadı,bebeğin aç kalması benim bahanem olabilir dedim zaten,yazdıklarımın hepsini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten
3. şu laf bana artık çok klişe gelmeye başladı:senin eşini de o büyüttü,unutma
olabilir,o zamanla bu zaman aynı değil yalnız,bu şimdinin çocuklarının nasıl eskiye oranla zeki olduklarından belli zaten
megilara haklısın belki ama lütfen biraz daha sakin olmaya çalış...
çok iyi bir bakıcı bulman hemen mümkün olmayabilir.biraz sık dişini...en fazla 1,5 yıl sonra bebeğin kreş yaşına gelecek.
inan yabancı bakıcıya bırakmak çok zor.bütün gün aklın onda olur.
acele karar verme ve sinirlenince 30 a kadar say...:lepi:
işe yarıyor valla megilara:lepi:ben eşime sinirlenince kullanıyorum bu yöntemihihoyyytbazen yetmiyor hatta 100 e kadar saydığım oluyor-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?