tatlım ben zaten annem bakıyor da sen bakamıyorsun demedim kayınvalideme,diyemem de
aslında ben kendisini çok severdim ama hamilelik dönemimde gelip bende 1 ay kaldılar ve afedersiniz wc den çıktıktan sonra sifonlarını bile ben çektim...o 1 aydan sonra acaip sinir basıyor bana gelecekleri zaman,daaa anlatsam neler neler...neyse neticede zaten onlara saygısızlık ertmemek adına kendi kendime sinir olup duruyorum
elbet biliyorum bakıcıdan daha iyi bakacaktır ama benim ev içi huzurum nolacak????
haklısın canım,
ayrıca her kayınvalidenin bilgisi-görgüsü bir değil..
mandalina fermesinden belli en azından..
..
Vallahi kızlar , bunları okuyunca korkuyorum .Sanırım ben torunlarıma bakmıyacağım .Baksanız bir dert bakmasanız bir dert .Şimdi kayınvaliyi düşününce yaptığı gerçekten büyük fedakarlık .Ben şahsen eşimi ,evimi bırakıpta asla torunuma bakmak için başka bir şehire gitmem .Bu sadece oğlum için değil kızım içinde geçerlidir ..
Aynen öyle kızlarbana kalırsa konuyu açan arkadaşın kayınvalidesi için bebeğe bakmak fedakarlıktan çok orada kalmak için bahane gibi :)
:
canım bazen bende sinir oluyorum ayıptır söylemesi bugün balık kızartmıştık eşim gececi kayınvalidem kaynatam ben varız sofrada kalkmış balık yediriyo anne süt veriyorum dokunucak hemde yasak diyorum.dinlemiyo 3 veya 4 kere aynı şeyi yaptı en sonunda biraz kızarak söyledim bişey olmaz dedi sütü gece yatırırken içirirsin dedi.gelde sinir olma ama katlanmak zorundayım evimizi alana kadar birlikte oturuyoruz allah razı olsun hakkını yiyemem iyi bakıyo ama bazen böyle yaptıkça sinirlerim bozuluyo.allahım inşallah en kısa zamanda ev almamıza yardım eder de yoksa aramız çok bozulucak.eşimde benden taraf çıkıyo yani kayınvalidemin haklı bi tarafı yok canım...
kayınvaldeler bakması guzel
kırk yabancıdan daha ıyıdır
ama onlar bebışlerı sureklı kendı cocuklarıyla kıyaslıyor..
onların zamanında herşey dogaldı..
bebeklerın bunyelerı daha gucluydu..
..sımdı bebegımızı 9 ay sag salım tutmak ıcın neler yaptık..
doktor anne sutu alan bebeklere baska bırsey vermeyın dıyorsa ben kayınvaldeme degıl doktora guvenırım
yaz tatılınde annemede soyledım bırsey vermıyecegım kayınvaldeme soyledım..
sebeblerını anlattım....sonra daha ısrar etmedıler..
guzel sozle anlatmak gerek.....
doktorun soyledıgını soylemek gerek
ınatlaşmadan..
olan bebeklere oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?