Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

valla senin bu kadar şikayetine eğer senin kocan annesini uyarmıyosa şöyle yapma böyle yapma diye,senin koca da iş yok kaynanada meydanı boş bulmuş koşturuyor.Boşuna kadına kızma.Seçtiğin eş eş değil demekki.

Kocama sorsan anasi melek:)))
Her erkegin annesi kendilerine gore melek zaten.keske bir dokup dusunse de anlasa..

O degilde betimlemelerinize bayildim:)
Okdr uzun olmasina ragmen zevkle okudum.anlatirken iyi anlatmissiniz da bunlari yasarken kim bilir ne firtinalar kopuyor yureginizde..
Kiz annesi olmak bir baska yahu..
Allah,beni de dogmamis gelinlerimden korusun:)
Ins.bizler boyle olmayiz...

Kayinvalideye bisey soyleyemezsin sen onun soylediginin cevabini dusunurken, o 10 hamle sonrasini hazir etmistir coktan. Ben de yillardir susuyorum iste ama hasta oldum artik.
Oglunu iade et ona. Bilemedim,ben ettim sen etme de ;)

Benimkide der,karisir,isine gelmezse laf sokar,cok kizarsa kapi pencere carpar,kumanda zaten onda,en iyisini o bilir,en akillimiz odur guya,para bitse esimin elindekini alir en olmadi kontör at der.
Ben de bunaliyorum ama iyi yonleri de var. Cok iyi yemek yapar mesela,misafirperverdir,ovunmeciligi yoktur..
Sizdekinin hic iyi huyu yok mu yahu:)

Kocama sorsan anasi melek:)))
He he ona bakarsak şeytanda bir melek özünde haksızmıyım...benim kaynanada bir seye elini sokmadi..ama 3 sene evvel kaynima kendi sulalesinden kız kacırttı oglan 19 koz 17 yasinda..bu yaz askerden gelince kredi cekip esya aldi onlara..maas kartinida onlara vermis...ki benim esim kredi cekip emekli etmis babasini sogukta birkacsene isyerinin hangarinda uyumus zahmetler cekmis..kardesini yanina almak istemisti o uapamaz hemen kayinvalide ama benim esim 18 inden beri yapiyo ya..kucuk ogluna 19 unda kiz kacirtti benim esim 26 yasindaydi dugune 1 ay kala herseyi tamamlamisiz gun sayiuoruz ortada birsey yok durup dururken dugunu iptal edelim demeye gelmis..oglu icin 30 una daha varmismis..ay sinir kadin benimkide evime gelir ama oglunu arar ben oglundan duyarim..eltime kredi cekip esya aldi ama daha evinde gidip yatmak degil poposunu koyup oturmamistir..evlat ayrimi cok yapar..bize gelince hic yardim yok bulsa bizden ister..

Hanımlar valla benim kv de konu sahibinin kV si gibi ama ondan biraz daha saf olanı hem maddi anlamda anne baba kimse yardım etmedi bize dahası biz yardım ettik onlara hem de herseye karışır her işi en iyi kendi bilir anlıyorum sizleri çok iyi ama elden birsey gelmiyor bozup atıyorum mecbur sonra eşimin yanında surat asiyor bana eşim de anlıyor annem alınmış onu üzme vs diyor haklı da haksız da olsa anne işte o diyor peki diyorum ama ben bildiğimden vazgeçmiyorum :KK11:
Sanki bir kendiler biliyor herseyi bizi kör cahil zannediyorlar :63:

Seni col iyi anliyorum. Evlenince kocalar icin anneler , anneler icin ogullar daha bi kiymetli oluyo nedense. El kizina gostermelik mi bilemedim.. Bu kaynana derdi hep oldu hep de olacak.. Kanserin cozumu bulundu.. Yaslilik da estetikle durduruluyo.. Yarin obur gun ölumun de caresi bulunur ama kaynananin caresi bulunmadi bulunmayacak...

Seni col iyi anliyorum. Evlenince kocalar icin anneler , anneler icin ogullar daha bi kiymetli oluyo nedense. El kizina gostermelik mi bilemedim.. Bu kaynana derdi hep oldu hep de olacak.. Kanserin cozumu bulundu.. Yaslilik da estetikle durduruluyo.. Yarin obur gun ölumun de caresi bulunur ama kaynananin caresi bulunmadi bulunmayacak...

Aynennnn bizim yanımızda oğullarını sarılıp öpmeler aşkım bilmem ne diye hitap etmelerrrrr allahım çok tuhaflar....:rolleyes::rolleyes:

Back
X