- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
- #121
ayy bayıldım sana vallahi süpersin.aynen...kv ile elti beraber otururdu.Kocam bir gün dedi ki kalk eltine yardım et.Evin iki hanımı varken dışardan gelen araya girmesin dedim, oturdum...yapamam.kim bana napıyo
Ayyyy besmelesiz gezilmicekkk tobe tobe tobe:))))))valla ben o pis evde oturamıyorum. hayatım yılda bir kez gidiyorum inan bana buz dolabında bir yıl önce aldığım yiyecekleri görüyorum. insan buzdolabını hiç mi silmez. dolap içindeki tabaklar bir parmak toz hiç mi silmez. banyoda fayanslar sapsarı be el insaf bir bezle hiç mi silinmez. inan mikrop kapmayalım diye temizliyordum :)
ettiğini bulur inşallah pislik. haa diğerlerine iyi yani. ukala bir gün kapına gelecek ama o zamanda sen açmayacaksın o kapıyı.Kendinden baska kimseyi sevmez o. Ay pardon kendinden,diger cocuklarindan,diger torunlarindan,diger gelininden baska. Bizzz nerdeyiz? Cehennemin dibine kadar yolumuz var:)
Benim kv vefat etmiş ben böyle sorunlar yaşamadım ama ablamda birebir şahit oldum bu sorunlara.Haklisin.. gercekten korkuyorum. Bi kere annem sekerlileblebitozu iyidir hostur ama patlamasi vardir biriktirmesi vardir dedi. Ben sana bi ornek vereyim dunur dedi kv. Bi adam varmis sinirliyim sinirliyim diye diye obur adami susturmus hep. Zaman gecmis obur adam dayanamamis eeee yeter bee sinirliyim diye her isi hallediyon, kusura bakma da benim sinirim senin sinirini şaapar..... bu hikayeyi anlatti anneme. Mesaji gelin alsin artik..
beş vakit namaz kılıyor ama. vallahi abartmıyorum 12 yıldır evliyim her gittiğimizde aynı yer yatağını aynı nevresim takımını veriyor inan 12 yıldır bir kez o nevresimler yıkanmadı yatak sökülüp çırpılmadı. artık son zamanlarda havlumu pikemi yastık kılıfımı yanımda götürüyordum. öyle pis.Ayyyy besmelesiz gezilmicekkk tobe tobe tobe:))))))
Ayyyyy benim kocam zaten beni bu kadar ezik buzuk yapan. Az kalalim derim benj goturene kadar tamam der. Oraya adim attigim anda isler degisir. Izni uzatir rapor alir. Bi sekilde beni orda sinir hastasi eder. Anneme de bi giderken ugrariz iki gece bi donerken ugrariz iki gece. Zaten bir gunu yol yorgunlugu diger gun de yol hazirligi. Al iste doy annene der gibi sagolsun kocam cok adaletlidir:)oyyy dünürünede edepsiz. aman boşver ne gel git en iyisi bayramdan bayrama... yıllık izinlerinizdede tatile gidin yol üstü iki gün uğrayın geçin. boşver. torunada hasret kalsın pislik
çok doğru. şuan benim durumum bu eşime istersen ailemi görmek zorunda değilsin diyorum ama o hala annemi arıyor kardeşimi arıyor. adaletlidir kocam Allah razı olsun ondan.Benim kv vefat etmiş ben böyle sorunlar yaşamadım ama ablamda birebir şahit oldum bu sorunlara.
Anlattığın kv modelinin bir üst modeli lanet bir insandı.
Yani artık ne telefonunu açıyor ne görüşüyor.
Ha eniştem sizin eşiniz gibi tehdit etmiş senin ailene yaparım diye.
Valla yaptı da suratsızın teki zaten biz hiç takmıyoruz onu ailecek ablamı yeğenimi görmek yetiyo bize kendisi çok lazım değil.
Bence sizi kıracak bir şeyi bahane edin ve kavga edin büyütün ve küsün.
Eşinize de sen görüş ama ben görüşmek istemiyorum diyin ve evinize de sokmayın.
Anneniz için damadı görmek çok önemli mi araları nasıldır bilmiyorum ama o da sizin ailenizi görmesin gerekirse.
Çünkü size yazık hasta olacağım diyorsunuz.
aynı memlekette anneleriniz o da kötüymüş. bizimkiler ayrı illerdeler. bi bayramda anneme gidiyorduk bi bayramdada kv deye. şimdi kv deyle aynı ildeyiz artık her bayram anneme gideceğim. eşim gelsin gelmesin. yıllık izinlerde sağolsun eşim son 3 yıldır yazlık tutuyor annemde geliyor 3 ay kalıyoruz. eşim hafta sonları gelip gidiyor. kv de onada takmış durumda :) çatlasınAyyyyy benim kocam zaten beni bu kadar ezik buzuk yapan. Az kalalim derim benj goturene kadar tamam der. Oraya adim attigim anda isler degisir. Izni uzatir rapor alir. Bi sekilde beni orda sinir hastasi eder. Anneme de bi giderken ugrariz iki gece bi donerken ugrariz iki gece. Zaten bir gunu yol yorgunlugu diger gun de yol hazirligi. Al iste doy annene der gibi sagolsun kocam cok adaletlidir:)
Pis olsun isterse evde kendi pisligiyle oynasin ama insan olsun. Seninki cok kirici. Okudugumdan beri kendimi biraktim o lafa uzuluyorum. Dusman konusmaz. Hic gorusme sunla. Daha ne demesi lazim ki bi insana kirgin olmak icin sovmesi mi? Sovse bundan iyiymis.. cok kizginimbeş vakit namaz kılıyor ama. vallahi abartmıyorum 12 yıldır evliyim her gittiğimizde aynı yer yatağını aynı nevresim takımını veriyor inan 12 yıldır bir kez o nevresimler yıkanmadı yatak sökülüp çırpılmadı. artık son zamanlarda havlumu pikemi yastık kılıfımı yanımda götürüyordum. öyle pis.
bana gaynanam da bayiliyiiiiii :)))ayy bayıldım sana vallahi süpersin.
Benim kocam annesine kizgin oldugumu bile bile hanimin dogum gununde aradi konustu ve sekerlileblebitozu da istiyor anne dogum gununu kutlucakmis dedi zorla elime teli tutusturdu. Koca kadinin dogumgununu kutladik artik. Annemi kandilde aramazsan ben de seninkini aramam dedi yine konusmak zorunda kaldim sirf annemi arasin diye. Ben kv ile konustum, esim annemi aramadi ben aradim teli kapaliydi. Nasil olsa kapali dedi aramadi. Iste boyle boyle kvyi azdirdi zaten. Bi kere kustum gitmicem evine dedim. Bana kustu kizdi ne yapti etti zorla goturdu. Tabi kv oglum nasil olsa ne yapsam essek gibi getiriyor havasina girdi o gunden sonra da durulmadi zaten. Kvyi bu kadar azdiran beni bu kadar pistiran sevgili kocamdan baskasi degildir.çok doğru. şuan benim durumum bu eşime istersen ailemi görmek zorunda değilsin diyorum ama o hala annemi arıyor kardeşimi arıyor. adaletlidir kocam Allah razı olsun ondan.
evet canım çok kırıcı ve vicdansız. yavrum henüz 7 günlüktü kucağıma geldiğinde göbeği bile elime düştüPis olsun isterse evde kendi pisligiyle oynasin ama insan olsun. Seninki cok kirici. Okudugumdan beri kendimi biraktim o lafa uzuluyorum. Dusman konusmaz. Hic gorusme sunla. Daha ne demesi lazim ki bi insana kirgin olmak icin sovmesi mi? Sovse bundan iyiymis.. cok kizginim
benim kv der ki, ben damatlara çok iyi davranmak zorundaym yoksa kızlarımı getirmezler, gelinlere iyi davranmak zorunda değlim, oğullarım kendi gelirler....zihniyet bu yaniBenim kocam annesine kizgin oldugumu bile bile hanimin dogum gununde aradi konustu ve sekerlileblebitozu da istiyor anne dogum gununu kutlucakmis dedi zorla elime teli tutusturdu. Koca kadinin dogumgununu kutladik artik. Annemi kandilde aramazsan ben de seninkini aramam dedi yine konusmak zorunda kaldim sirf annemi arasin diye. Ben kv ile konustum, esim annemi aramadi ben aradim teli kapaliydi. Nasil olsa kapali dedi aramadi. Iste boyle boyle kvyi azdirdi zaten. Bi kere kustum gitmicem evine dedim. Bana kustu kizdi ne yapti etti zorla goturdu. Tabi kv oglum nasil olsa ne yapsam essek gibi getiriyor havasina girdi o gunden sonra da durulmadi zaten. Kvyi bu kadar azdiran beni bu kadar pistiran sevgili kocamdan baskasi degildir.
canım ya eşini sevdiğinden ailenede boynu bükük kalmamak için katlanıyorsun değil mi. bende aynı duygularla hatta kv demi hasta kabul ederek olaylara bakıyordum. artık bakmıyorum. eşime enson beni hiç birşeye zorlama 35 yıl yaşadım bir 35 daha yaşarmıyım bilmem onuda annene harcayamayacağım zorlarsan başka yollara başvururum dedim. ne gibi dedi. ben babasız büyüdüm oğlumda babasız büyütebilirim dedim. çok kati konuştum. bana ne dedi biliyormusun ilişkinize karışmam ama sen o nedese duymazdan gelip yine yüzüne gülüyordun neden yaptın dedi o da kendisine yaranmaya çalıştığını sandı dedi. seni sevdiğimden annen olduğundan dedim ama artık bende anneyim annelik böyle birşey değilmiş dedim. bakalım 1,5 aydır eşimle çok iyiyiz annesiyle konuşmadı kadın bizide aramadı.Benim kocam annesine kizgin oldugumu bile bile hanimin dogum gununde aradi konustu ve sekerlileblebitozu da istiyor anne dogum gununu kutlucakmis dedi zorla elime teli tutusturdu. Koca kadinin dogumgununu kutladik artik. Annemi kandilde aramazsan ben de seninkini aramam dedi yine konusmak zorunda kaldim sirf annemi arasin diye. Ben kv ile konustum, esim annemi aramadi ben aradim teli kapaliydi. Nasil olsa kapali dedi aramadi. Iste boyle boyle kvyi azdirdi zaten. Bi kere kustum gitmicem evine dedim. Bana kustu kizdi ne yapti etti zorla goturdu. Tabi kv oglum nasil olsa ne yapsam essek gibi getiriyor havasina girdi o gunden sonra da durulmadi zaten. Kvyi bu kadar azdiran beni bu kadar pistiran sevgili kocamdan baskasi degildir.
deli deliyi görünce sopasını saklarmış :)Bir gün kendini övmek için '' küçük oğlum dedi ki , anne nerde olursan ol akşam en geç 7 de evde ol, sabah uyandığımda kim yemeğimi verecek, bana kim bakacak, kimim var anne'' demiş güya......dedim k,, seninki karı istiyor anlamamışsın, seni istemiyo...hönk kaldı.....az yapmadı o bana
Soylenecek laf yok yaa.. artik o bebek bu kadinin, bu kadin bu bebegin annesi, anne oldu artik o desene! Dogurma olayini hamilelik olayini es gec artik unut! Hadi kafanda varsa da dile getirme! Bebek buyuyunce de boyle mal mal konusur mu bu yaaaaa!!! Teneke kafa! Cahil!evet canım çok kırıcı ve vicdansız. yavrum henüz 7 günlüktü kucağıma geldiğinde göbeği bile elime düştüöyle güzel öyle masum. tam 2 ay sonra geldi görmeye ne dedi biliyormusun bahane olarak ben 40 lı bebek göremiyorum iyide bu senin torunun ben doğursaydım gelmeyecekmiydin sonra oğlum dokuz aylıktı 3-4 günlüğüne bana geldi oğlum kucağımda bana ne dedi biliyor musun insan doğurduğuna söz geçiremiyor bakalım sen ne yapacaksın amacım söz geçirmek değil sevgiyle büyütmek dedim. o zaman hadi dedim duruma alışamadı olabilir. son gelişinde oğlanıda kendine benzetmiş çocuk değil şeytan şeytan dedi eşimde anne ağzını topla dedi o eşimi farketmeden söyledi yok oğlum torun azıcık hareketlenmişde öyle takıldım dedi. ha bu kadın torunu seviyor derdim birde her gittiğimizde ya çeyrek altın takar ya cebine para koyardı meğer elaleme desinler diyeymiş. inan kalbim sıkışıyor çok kırgınım kızgınım
b valla evlenirken akıllıydım.beni kendisi delirtti.sopasını da saklar mı yoksa 50 metre öteye mi atar bilemem.ıyyydeli deliyi görünce sopasını saklarmış :)
Ayni hesap iste..benim kv der ki, ben damatlara çok iyi davranmak zorundaym yoksa kızlarımı getirmezler, gelinlere iyi davranmak zorunda değlim, oğullarım kendi gelirler....zihniyet bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?