• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

canım ya eşini sevdiğinden ailenede boynu bükük kalmamak için katlanıyorsun değil mi. bende aynı duygularla hatta kv demi hasta kabul ederek olaylara bakıyordum. artık bakmıyorum. eşime enson beni hiç birşeye zorlama 35 yıl yaşadım bir 35 daha yaşarmıyım bilmem onuda annene harcayamayacağım zorlarsan başka yollara başvururum dedim. ne gibi dedi. ben babasız büyüdüm oğlumda babasız büyütebilirim dedim. çok kati konuştum. bana ne dedi biliyormusun ilişkinize karışmam ama sen o nedese duymazdan gelip yine yüzüne gülüyordun neden yaptın dedi o da kendisine yaranmaya çalıştığını sandı dedi. seni sevdiğimden annen olduğundan dedim ama artık bende anneyim annelik böyle birşey değilmiş dedim. bakalım 1,5 aydır eşimle çok iyiyiz annesiyle konuşmadı kadın bizide aramadı.
Evet ben de kocam incinmesin diye dilimi yuttum hep. Sonra evde kocami yiyip bitirdim hep. Ne farketti. Biz sarsildik. Bizim evimiz buz gibi oldu. Bize bunu yapanlarin evi sicacik.. hic bilmediler evde kopan firtinayi.

Evet ben de kocam incinmesin diye dilimi yuttum hep. Sonra evde kocami yiyip bitirdim hep. Ne farketti. Biz sarsildik. Bizim evimiz buz gibi oldu. Bize bunu yapanlarin evi sicacik.. hic bilmediler evde kopan firtinayi.
kv hangi hareketiyle, oğlu ile gelin arasında kavga çıkar iyi bilir.....

Soylenecek laf yok yaa.. artik o bebek bu kadinin, bu kadin bu bebegin annesi, anne oldu artik o desene! Dogurma olayini hamilelik olayini es gec artik unut! Hadi kafanda varsa da dile getirme! Bebek buyuyunce de boyle mal mal konusur mu bu yaaaaa!!! Teneke kafa! Cahil!
konuşur arkadaşım konuşur :( ben bunu anladım. oğlum bir yaşında filandı onlara gitmiştik durup ya bu çocuğun anası nereliydi dedi :( eşimde gelinin nereli bilmiyormusun anne dedi. bir daha böyle laf edersen kapına gelmem dedi. ama işte 2 yıl sonra yine kustu. birde oğlumun durumunu benim ailemde kardeşim abim ve annem biliyor babam bile bilmiyor eşimişn ailesindede kardeşi annesi ve teyzeleri biliyor o kadar düşün yani çevremiz özel durumdan habersiz doğal olrak oğlumada biz söylemezsek kimse söyleyemez. şansımız o dönem şırnaktaydık ve akrabalar son 2 yıl beni görmemişlerdi. kucağımızda bebeğimizle yeni tayin yerimize geldik. yani oğlumun psikolojisi bu konuyla bozulmadan büyüyecek derken kv de densizi çıktı. dilerim alzheimer olurda bizi filan hatırlamaz.

konuşur arkadaşım konuşur :KK43: ben bunu anladım. oğlum bir yaşında filandı onlara gitmiştik durup ya bu çocuğun anası nereliydi dedi :KK43: eşimde gelinin nereli bilmiyormusun anne dedi. bir daha böyle laf edersen kapına gelmem dedi. ama işte 2 yıl sonra yine kustu. birde oğlumun durumunu benim ailemde kardeşim abim ve annem biliyor babam bile bilmiyor eşimişn ailesindede kardeşi annesi ve teyzeleri biliyor o kadar düşün yani çevremiz özel durumdan habersiz doğal olrak oğlumada biz söylemezsek kimse söyleyemez. şansımız o dönem şırnaktaydık ve akrabalar son 2 yıl beni görmemişlerdi. kucağımızda bebeğimizle yeni tayin yerimize geldik. yani oğlumun psikolojisi bu konuyla bozulmadan büyüyecek derken kv de densizi çıktı. dilerim alzheimer olurda bizi filan hatırlamaz.

dilini keserim senin derdim

yakınlarda görümcemle aynı apartmana taşınıcaz.Son kez bana geldiğindeki halini beğenmedim ve konuşmayı düşünmüyorum.(Almanyada kendisi) anasına söyledim, kızın beni rahatsız ederse karakol 300 metre, adliye de birkaç km. ötede....şikayet ederim, yakınıma yaklaşamaz dedim...çekemicem ya kimseyi

yakınlarda görümcemle aynı apartmana taşınıcaz.Son kez bana geldiğindeki halini beğenmedim ve konuşmayı düşünmüyorum.(Almanyada kendisi) anasına söyledim, kızın beni rahatsız ederse karakol 300 metre, adliye de birkaç km. ötede....şikayet ederim, yakınıma yaklaşamaz dedim...çekemicem ya kimseyi
ayy dertsiz başına dert işte. bu kvde zırt pırt kızına gelir sanada uğrar. görümcede zaten annesine benziyordur muhtemelen. taşın oradan :)

konuşur arkadaşım konuşur :KK43: ben bunu anladım. oğlum bir yaşında filandı onlara gitmiştik durup ya bu çocuğun anası nereliydi dedi :KK43: eşimde gelinin nereli bilmiyormusun anne dedi. bir daha böyle laf edersen kapına gelmem dedi. ama işte 2 yıl sonra yine kustu. birde oğlumun durumunu benim ailemde kardeşim abim ve annem biliyor babam bile bilmiyor eşimişn ailesindede kardeşi annesi ve teyzeleri biliyor o kadar düşün yani çevremiz özel durumdan habersiz doğal olrak oğlumada biz söylemezsek kimse söyleyemez. şansımız o dönem şırnaktaydık ve akrabalar son 2 yıl beni görmemişlerdi. kucağımızda bebeğimizle yeni tayin yerimize geldik. yani oğlumun psikolojisi bu konuyla bozulmadan büyüyecek derken kv de densizi çıktı. dilerim alzheimer olurda bizi filan hatırlamaz.
Patavatsiz dicem ama cok masum bi kelime oldu. Terbiyesiz densiz! Keske hickimse bilmeseymis teyzeler filan. Cok icim yandi ya. Ben de sirnakta bulundum bi donem bekarken:)

artık lafını esirgeme o zaman. çat çat söyle. kandilde filanda arama mecbur değilsin ki kandilde arama adetide manasız bence ben kimseyi aramam mesela. cumalarıda hani hayırlı cumalar filan desen ne demesen ne yani. sesini duymasan günün daha hayırlı geçer. valla şimdi konumuzu hatırladım da sen aldırma o uçak biletini. gelmek isteyen kendi imkanıyla gelsin. kocanı borca sok en iyisi. valla ayy kötülük doldu içim.

artık lafını esirgeme o zaman. çat çat söyle. kandilde filanda arama mecbur değilsin ki kandilde arama adetide manasız bence ben kimseyi aramam mesela. cumalarıda hani hayırlı cumalar filan desen ne demesen ne yani. sesini duymasan günün daha hayırlı geçer. valla şimdi konumuzu hatırladım da sen aldırma o uçak biletini. gelmek isteyen kendi imkanıyla gelsin. kocanı borca sok en iyisi. valla ayy kötülük doldu içim.
Ay zaten borc girtlakta yaa. Anlamazlar ki. Para yoksa kredi cek. Iyi bi ogrenmisler krediyi. Her birinin agzinda kredi cek de kredi cek. Sanki banka bedava veriyo. Borclu harcli dinlemezler. Oyle alismislar.

Back
X