kayınvalidem beni istemiyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
115
303
30
6 aydır nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olcak. Kaynanam beni hiç istemiyor,nişana kadar herşey iyiydi nişan iyi geçti nişandan sonra hep beni kıskandı bana öyle gelmiyor alenen söylüyor ne zaman yanıma gelse hep msjlar atıyor sen onu seçtin o benden önemli mi diye. İki bayram geçti ikisinde de gelmedi ailemi aramıyor beni de aramıyor zaten,gelip gitme hiç yok. Örf ve adetler yok. Ben arıyorum ters yada soğuk konuşuyor,gittiğimde yüzüme bakmıyor. Nişanlım didinip duruyor hep o eksikliğini aramamaya uğraşıyor. Annesinin bu yaptıklarından bıktı hatta evi terketcem diyor zor tutuyorum hiç annesini ona kötülemiyorum ailem de öyle. Herkes nişanlımı seviyor benim gözümün içine bakıyor herkes farkında ama evlenince evimiz ayrı olcak ben seni ezdirmem diyor ama bu deli kadın bana çektirecek. Siz olsanız ne yaparsınız.

bırak evi terk etsin, güçlü bi ayar lazım buna, yoksa evlenince asla huzur vermez, zaten şimdi de vermiyor, resti çekmeden silkelenmez bu tipler

Son düzenleme:
İsin zor umarim esin olunca degismez ..sansina ne cikar Allah neyi gosterir bilmiyorum .hakkknda ne hayirlisi ise o olsun kardesim ne desem olmaz .

Daha simdiden bunlari yapabiliyorsa aileni de hice saymasi tuhaf.allah kolaylik versin.

Bu erkekler nikahtan sonra bi anneye düşüyolar nişanliyken yola getiremiyorsa evliyken daha zor..sorunları örtmeyin hep beraber oturun konuşun derdi neymiş..nişanlın tavır koyacaksa şimdiden koysun evlenince tavrımı koyarım diyorsa sözü geçmiyo demek o zaman işin zor işte..bırak bi ayar versin noluyo gör..kendini evlenmeden kabul etirebiliyorsan ettir eve git gel sık sık..fragmana göre filmi az çok anlarsın..

Ayy derdi ne bunlarin anlamiyorum ya oglunuzun tursusunu kurun yada kizlara eziyet etmeyin... simdiden nisanlaninizla oturup tum kartlari ortaya serin ve evlendikten sonra nisanlinizin degismeyeceginden emin olun ve emin olmadan dugun yapmayin derim ... nisanlinizdan yana supheniz yoksa bile kaynanadan cekeceksiniz haberiniz olsun burnu hep salonunuzun tam ortasinda size bakiyo olacak :)

Bu durumlarda kizlara hep derim. Hic bisey yapma.kv yine kayinvalidelik yapsin. Kadini dizginlestirmeye calisma. Sen sadece nisanlini takip et. Ne yapiyor? Koruyormu seni? Bunlara bk sen.

Nişanlının yaklaşımı bence olumlu yani burda çok okuduk "yok sen yanlış anladın" veya "annem yaşlı idare et" diyenleri.Onlara kıyasla nişanlının yaklaşımı umut verici.
Tavsiye etmiyorum ama karşınıza alıp (veya nişanlın tek başına konuşur) sen şunları şunları yaptın belli ki evlenmemizi istemiyorsun biz ayrılıyoruz deseniz ne yapar acaba? Zil takıp oynar mı yoksa yeni gelin arayışına mı girer?
Ben böyle bir sendrom olduğunu düşünüyorum.Yani oğlunu "evlendirmekten" değil "evlendirmeye çalışma aşamasından" keyif alıyorlar.Kız aramaktan,tanımaktan,dünürcülük oynamaktan,ne bileyim eşe dosta duyurmaktan,kendi söz geçirebildikleri aşamaya kadar evlilik hazırlığına dahil olmaktan hoşlanıyorlar.Ta ki bir noktada genç çift çizgiyi çekinceye kadar veya artık işin ciddiye bindiğini oğluna o dolabı al bu halıyı alma deme macerasının bittiğini görene kadar.Hani bir hikaye var,berber çocuğa üç lira mi bir lira mı soruyor,çocuk bir lirayı aldı diye gülüp eğleniyor.Soruyorlar niye hep azı alıyorsun diye, ben o üç lirayı aldığım gün bu oyun biter diyor.Onun gibi anneler de...

Bu durumlarda kizlara hep derim. Hic bisey yapma.kv yine kayinvalidelik yapsin. Kadini dizginlestirmeye calisma. Sen sadece nisanlini takip et. Ne yapiyor? Koruyormu seni? Bunlara bk sen.
Harika
Kesinlikle haklısınız

Canım nişanlının tavrı iyi bencede diğer arkadaşların dediği gibi evlenmeden önce rest çekip aklını başına getirmeli tabiki sen kötüleme kötü bile olsa annesi sen söylersen laf söyletmez kendi görüyo zaten drumları iyi bişey bu

Valla cnm o kadın seni hiç sevmez bundan sonrada nişanlına yazık arada kalmak çok kötü ama bir süre sonra oda pes edecek karşıdan asla vazgeçemez sonuçta et tırnaktan ayrılmaz senden vazgeçmese bile soğuyabilir, aradaki sorunların senin yüZünden kaynaklandığını düşünecek Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah ..Evim ayrı bizi etkilemez deme insan sadece o Ada'mla evlemiyor ailesiylede evleniyor !!

Ne yapardım biliyor musun, annesinin saygısızlıklarını hiç alttan almazdım ve çatır çatır söylerdim, şimdi evi terketmek isteyen nişanlın ilerde ana kuzusu olacak ve sen evlendiğinde tahammül edemeyeceksin bu zamana kadarda söylemediğin abartmadığın herşey göze batacak ve nişanlına söylemeye başlayacaksın oda abarttığını annesinin huyu olduğunu art niyet taşımadığını anlatacak o yüzden ufak ufak rahatsızlıklarını dile getir çirkeflelerek değil mesela bayramda ailemi aramalıydı de onun annesinin hatalarını görmezden gelir konu yapmazsan nişanlın bu durumun normal birşey oldugunu düşünecek ah bu erkekler çok farklılar.

Eger evi terk edecekse etsin hic engel olma
Cünkp nikahtan sonra anneci olabilir
Ne yapacaksa simdi yapsin, yoksa ilerde cok cekersin
Daha simdiddn seni ve aileni takmayan insanla zorrr...

Nişanlın arkandaysa vazgecme derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…