kayınvalidem beni istemiyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle çok sıkıntılı bi kadın 4 çocuğuyla da hiç ilgilenmemiş anlatsam şok olursun herkes kurtulma peşinde ama netice de anne orası değişmez tabi

Cektirecek belli kendinde soylemissin umarım nişanlık sağlam durur seni korur da erdirmez dediğini yapar inşallah evlenmeden önce verilen sözlerle evlenince yapılanlar farklı oluyo malesef ama hayırlısı

Bilmiyorum işte şuan benden yana yani kendi gözleriyle görüyor onun yanında da yapıyor ve sustuğumu da görüyor ilk baştan beri benim yanımda

Aynılarını diyorum ve çokta işe yarıyor en azından annesi gibi düşüncesiz görünmüyorum

Cektirecek belli kendinde soylemissin umarım nişanlık sağlam durur seni korur da erdirmez dediğini yapar inşallah evlenmeden önce verilen sözlerle evlenince yapılanlar farklı oluyo malesef ama hayırlısı
Çok korkuyorum öyle bildiğiniz korku değil değişcek diye her gün çarpıntıyla uyanıyorum

Onlar da az kaldı biraz daha zorlasa işi bozacaklar da şuan bana kıyamıyolar ve nişanlımı gerçekten çok seviyolar

Neler yaptı ya ortada da hiç bişey yok

Neler okudum ben böyle şuan içim yandı ya

Her gün dua ediyorum her gün ağlıyorum ve her gün biraz daha kafayı yiyorum

Annem dayanamadı daha fazla nişanlıma hepsini söyledi açtı ağzını yumdu gözünü Bayram'ı gelip gitmesini vs herşeyi nişanlım ondan sonra patladı

bence artık herşey dökülsün ortaya
aynı şeyler benimde olmuştu
sonuç evlenince yüzde yüz değişen koca ve boşanan biz
en ufak şüphen varsa düğünü daha da ertele tek tavsiyem
en fazla nişan atarsın

Onlar da az kaldı biraz daha zorlasa işi bozacaklar da şuan bana kıyamıyolar ve nişanlımı gerçekten çok seviyolar
aslında sana kıyamadıkları için bozmaları gerekiyor işi.onlarda seni mutlu görmek ister el üstünde görmek ister birde böyle düşün kızma bana ama bence bitir gitsin ailene sana uygun biri olsun hayatında.

Yakma kendini...ask mesk bunlari gec evlenince huzurun olmayacak ben yasadiklarimi sana yazmıştım onceki yorumumda..Benim kv bak 10 seneyi geckin evliyiz daha bir kere aramadi bayram seyranda ailemi.Ben naptim esimin hatrina ilk yillar siz arayin diyordum aileme.Amaa baktim yaranamiyoruz yine de ailem de kesti diyalogu 5 yildir..Madem oyle de kötüyüz boyle de kötü olalim.

Siz de kv adayınızı arayıp sormayın, evlenince de böyle olur artık gibisinden nişanlınıza mesajı verin.

Bu tavırlar bana cok tanıdık geldi :) boşanmış olduğum adamın annesi tam olarak bu sekilde davrandı. Bosanacaksin dedi durdu. İşin ilginci o kadının yüzünden tanışmıştık sonradan kıskançlık krizlerine girdi. Koca musveddesi basta ailemle düğünden sonra gorusmeyecegim hasta onlar diyordu ama hic de öyle olmuyor. Sen de iyice ölç tart evlenince bu tavırlar seni çok yipratmasin. Ben ailesi ile gorusmedigim halde hep gölgeleri evimizin üstündeydi.Sonuç olarak bir şekilde boşandık. Ve çok zor zamanlar geçiriyorum. Hasta kadınların yetistirdikleri cocuklar da cok sağlıklı tepkiler vermiyor.

Korkmalısın ve kalbinden önce mantığınla hareket etmelisin ,nişanlın ne kadar ileriye dönük sıkıntı olmayacak diye sözler de verse kimse buna garanti veremez,ayrıl diyemem ikisiyle de konuş yük omuzlarından kalksın.

İstenmeyen gelin düğünden sonra istenecek mi tabiki hayır nasıl başlarsa öyle devam eder yol yakınken dönderim ilerde daha büyük sıkıntılar çıkar
İki arada kalan kişilere yazık bir köylümüzün oğlu böyle arada kaldı kalp krizi geçirdi zor çocuk hasta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…