kayınvalidem beni istemiyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence de kork
benım ailemde eşimi çok seviyorlardı
şimdi nerden bulduk biz bu insanları diye korkuyorlar

Nişanlınız evlendikten sonra itinayla annesine döner merak etmeyin. Çok gördük burda.
Kadın hasta resmen, kuma olsa insan bu kadar çıldırmaz

iyi de aramasın sormasın

daha iyi

örf adet yok demişsiniz, yani bayram hediyesi, koç vs

maddi beklentiniz olmasın diye aramıyordur belki de

nişanlınız niye evi terk ediyor ki

ya ailesine sözünü geçirip sizin istediklerinizi yaptıracak ya da size onları olduğu gibi kabul et beklentiye girme diyecek

ama iki tarafı idare edemiyor boş boş konuşuyor

kv yi değil de nişanlıyı düşünün tekrar bence

Ya çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin çokta sormak istemiyorum hakkını helal et yaranı deşmemek için ama mazur gör merakımı nişanlıyken falan tutumu nasıldı bide aynı evde değilken nasıl karışabiliyodu annesinin sözüne çok mu gitti

Ya çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin çokta sormak istemiyorum hakkını helal et yaranı deşmemek için ama mazur gör merakımı nişanlıyken falan tutumu nasıldı bide aynı evde değilken nasıl karışabiliyodu annesinin sözüne çok mu gitti

Maddi beklenti farklı bir olay, arayıp sormamak,gelip gitmemek soğuk konuşmak ve sürekli olay çıkartmak farklı bir olay. Nişanlıma gelince karşısına aldı düzgün konuştu olmadı,kızdı olmadı ne yaptıysak yola gelmedi oda en sonunda bu çözümü buldu

Nasıl ya kalp krizi mi

Iyi de en iyi çözüm onlar gibi olmak mesafe

Kv ben olsam ven de aramam sormam gibi oğlum bir kızla evlenecekse ben annesini neden arayım

Iki yetişkin karar vermiş evleniyor bana sorarlarsa söylerim aksi halde hiç müdahale etmem onu nasıl yapalım vs de demem ikisi karar verip bana söylesin

Siz şu anda sesinizi çıkarmadığınız için nişanlınız sizin yanınızda , evlendiğinizde konuşmak için biriktiriyorsanız bilinki eşiniz olduğunda değişmiş olmayacak. Şu an nişanlınıza sakin olduğunuz için masum gözüküyorsunuz. Evlendiğinizde de bu duruşunıza devam ederseniz o da değişmez emin olun.
Şunu da unutmayın derim. Sadece kayınvaldeniz değiş çocuklarınızın da babannesi olacak bu kadın. Uzun vadeli düşünün derim bu sebeple
Sema maraşlının kayınvalide gelin konularını anlatan tatlıya bağlayalım kitabını okumanızı öneririm

Bişey anlamadım dediklerinden. O onu kıskanmış falan fistan. Bi kısmı anladım şimdi mi kıymetli oldu nedir yahu onun evladı sonucta, 9ay o taşıdı. Belli ki sende hoşuna gitmeyen şeyler var ve oğlunu korumaya çalışıyor.

Nişanlılık süresinde sözde ailesi onu hiç düşünmemiş hep yalnız bırakmıştı. Düğüne bile gelmez onlar dedi ve dediği gibi de oldu. Ama oğullarının düğününe bile gelmeyen o ana baba sonradan çok kıymetli oldu. Hani düğünden sonra onlarla gorusmeyecektin be adam. O anası yüzünden daha ilk gün beni boğmaya kalktı. Kıymet bilmedi. Canım sonradan cok kıymetli oluyor ailem oluyor sağlıksız hareketlerini gördüğü halde. Aynı evde olmaya gerek yok ki bi telefon her şeye yetiyor. Ya da ailesinin kendisi ile mesafe koymasından seni sorumlu tuttuğu için seni suçlamaya başlıyor.

Evlendikten sonra artarak devam eder.Allah yardımcın olsun.Gün gelir eşinde arada kalmaktan yorulur.Olan sana olur.Ben hep diyorum zaten.Şu kaynanalar cocukların aile düzenine olumsuz karışmasalar,boşanmalar %50 azalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…