- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Ya çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin çokta sormak istemiyorum hakkını helal et yaranı deşmemek için ama mazur gör merakımı nişanlıyken falan tutumu nasıldı bide aynı evde değilken nasıl karışabiliyodu annesinin sözüne çok mu gittiBu tavırlar bana cok tanıdık geldi :) boşanmış olduğum adamın annesi tam olarak bu sekilde davrandı. Bosanacaksin dedi durdu. İşin ilginci o kadının yüzünden tanışmıştık sonradan kıskançlık krizlerine girdi. Koca musveddesi basta ailemle düğünden sonra gorusmeyecegim hasta onlar diyordu ama hic de öyle olmuyor. Sen de iyice ölç tart evlenince bu tavırlar seni çok yipratmasin. Ben ailesi ile gorusmedigim halde hep gölgeleri evimizin üstündeydi.Sonuç olarak bir şekilde boşandık. Ve çok zor zamanlar geçiriyorum. Hasta kadınların yetistirdikleri cocuklar da cok sağlıklı tepkiler vermiyor.
Ya çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin çokta sormak istemiyorum hakkını helal et yaranı deşmemek için ama mazur gör merakımı nişanlıyken falan tutumu nasıldı bide aynı evde değilken nasıl karışabiliyodu annesinin sözüne çok mu gittiBu tavırlar bana cok tanıdık geldi :) boşanmış olduğum adamın annesi tam olarak bu sekilde davrandı. Bosanacaksin dedi durdu. İşin ilginci o kadının yüzünden tanışmıştık sonradan kıskançlık krizlerine girdi. Koca musveddesi basta ailemle düğünden sonra gorusmeyecegim hasta onlar diyordu ama hic de öyle olmuyor. Sen de iyice ölç tart evlenince bu tavırlar seni çok yipratmasin. Ben ailesi ile gorusmedigim halde hep gölgeleri evimizin üstündeydi.Sonuç olarak bir şekilde boşandık. Ve çok zor zamanlar geçiriyorum. Hasta kadınların yetistirdikleri cocuklar da cok sağlıklı tepkiler vermiyor.
Maddi beklenti farklı bir olay, arayıp sormamak,gelip gitmemek soğuk konuşmak ve sürekli olay çıkartmak farklı bir olay. Nişanlıma gelince karşısına aldı düzgün konuştu olmadı,kızdı olmadı ne yaptıysak yola gelmedi oda en sonunda bu çözümü bulduiyi de aramasın sormasın
daha iyi
örf adet yok demişsiniz, yani bayram hediyesi, koç vs
maddi beklentiniz olmasın diye aramıyordur belki de
nişanlınız niye evi terk ediyor ki
ya ailesine sözünü geçirip sizin istediklerinizi yaptıracak ya da size onları olduğu gibi kabul et beklentiye girme diyecek
ama iki tarafı idare edemiyor boş boş konuşuyor
kv yi değil de nişanlıyı düşünün tekrar bence
Nasıl ya kalp krizi miİstenmeyen gelin düğünden sonra istenecek mi tabiki hayır nasıl başlarsa öyle devam eder yol yakınken dönderim ilerde daha büyük sıkıntılar çıkar
İki arada kalan kişilere yazık bir köylümüzün oğlu böyle arada kaldı kalp krizi geçirdi zor çocuk hasta
Yakma kendini...ask mesk bunlari gec evlenince huzurun olmayacak ben yasadiklarimi sana yazmıştım onceki yorumumda..Benim kv bak 10 seneyi geckin evliyiz daha bir kere aramadi bayram seyranda ailemi.Ben naptim esimin hatrina ilk yillar siz arayin diyordum aileme.Amaa baktim yaranamiyoruz yine de ailem de kesti diyalogu 5 yildir..Madem oyle de kötüyüz boyle de kötü olalim.
Maddi beklenti farklı bir olay, arayıp sormamak,gelip gitmemek soğuk konuşmak ve sürekli olay çıkartmak farklı bir olay. Nişanlıma gelince karşısına aldı düzgün konuştu olmadı,kızdı olmadı ne yaptıysak yola gelmedi oda en sonunda bu çözümü buldu
Bişey anlamadım dediklerinden. O onu kıskanmış falan fistan. Bi kısmı anladım şimdi mi kıymetli oldu nedir yahu onun evladı sonucta, 9ay o taşıdı. Belli ki sende hoşuna gitmeyen şeyler var ve oğlunu korumaya çalışıyor.4 çocuğu var 3 erkek bir kız. Kızıyla arkadaşım zamanında onla arkadaşlık yaptım diye onu kıskandı sonra arkadasım sayesinde oğluyla tanıştık şimdi o bitti o başladı diyor ki beni oğluna isteyen de oydu. Nişanlım hep benimle ilgilendiği için oda çekemiyor. He buna rağmen kimse yardım etmiyor ama eve para verir eksiklerini bırakmaz gece gündüz çalışıyor kv geziyor sürekli o çalışmayla ekstra işler yapıyor bide akşam eve gelip yemek yapıyor. İlgilenmiyor çocukları ile şimdi mi kıymetli oldu ki hala ilgilenmiyor sadece kıskançlık yapıyor. Bu anlattıklarım çeyrek yani
Nişanlılık süresinde sözde ailesi onu hiç düşünmemiş hep yalnız bırakmıştı. Düğüne bile gelmez onlar dedi ve dediği gibi de oldu. Ama oğullarının düğününe bile gelmeyen o ana baba sonradan çok kıymetli oldu. Hani düğünden sonra onlarla gorusmeyecektin be adam. O anası yüzünden daha ilk gün beni boğmaya kalktı. Kıymet bilmedi. Canım sonradan cok kıymetli oluyor ailem oluyor sağlıksız hareketlerini gördüğü halde. Aynı evde olmaya gerek yok ki bi telefon her şeye yetiyor. Ya da ailesinin kendisi ile mesafe koymasından seni sorumlu tuttuğu için seni suçlamaya başlıyor.Ya çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin çokta sormak istemiyorum hakkını helal et yaranı deşmemek için ama mazur gör merakımı nişanlıyken falan tutumu nasıldı bide aynı evde değilken nasıl karışabiliyodu annesinin sözüne çok mu gitti
Evet ikinci kez kriz geçirmesindiye artık hiç tanımıyormuş gibiler aynı yerde olamazlarNasıl ya kalp krizi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?