kayınvalidem beni istemiyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutmayın o annesi ister istemez hep nisanlınız arada kalacak. Yeri gelecek onun gönlü olsun diye sizi ezecek. Bence de mesafe koyun. Simdiden eziyete mi basladı size. Anlamıyorum ne güzel oglu nişanlanmış mutlu olacağına daha köstek oluyor.

Nişanlın tamam şuan senin arkanda ama evlenince anacı olabilir.
Ben evliliği şeye benzetiyorum artık; sürpriz yumurta

İlgilenme sen ilgilendikçe abartıp yaptığını normal görür. Nişanlına da müdahale etme bu konuda onlar ana oğul nası isterse öyle yapsın

Reactions: anu
Dugununuze cagirmayin, nişanlıniz olur mu oyle sey derse evlenmeyin. Bir tasla iki kus olur.
Anneni dugune cagirmamakmi? Anne zaten dugun sahibi degilmidir?
Tamam anac olmasinlar diyoruz ama nankorda olmasinlar. Bu yasa getirip buyutup besleyen kadina ' sen surda otur bi ses cikarma, dugun yapicaz biz, sakin gelme" demek nedir? Buda en az anac olmasi kadar gozumden duser. Vefa nerde?

Ay zamaninda başima gelenleri okudum resmen.Bak cnm ayni seyleri yasadik esim ezdirmem diye cok sozler verdi aslinda ugrasti da ama karsisindaki annesi neticede ve hastalık vs yi oyle iyi kullandi ki kv bozuntusu,kac kere bizi birbirimize soktu evliligimi salladi.Ben yokken esimi doldurmalar bana hakaretler aileme keza öyle..oyle kiskaniyor ki her guzel seyimi berbat etti düğünümu sonrasini dogumumu lohusaligimi yani anlayacagin o ezdirmem diyen kocam beni onunla dibdibe evde oturmaya mecbur etti..cocuguma kv bakacak diye diretti ne oldu biliyormusun?Allah razi olsun o konuda bakti evet ama bizi bitirdi evliligimizi heyecanimizi..evime mudahaleler çocuğum daha 1 yaşında bile yoktu dir dir emzirme bunu mama ver diye beynimi yedi..cocugum bana düşkün olmasinmis.Konu komsuya habire dedikodu yapti. Ben ki okumuş calisan kültürlü kendini yetiştirmiş bir kisi olmama ragmen arkamdan esime bunu aldin başını yaktin diyen kültürsüz diyen bir insan.o kadar küsmeme konusmamama ragmen yüzsüzlükte sinir tanimayarak yine milletin yaninda yüzüme kizim kizim.diyen bir kadin.Daha anlatacak cok sey var.Ne esim basedebildi ne de ben.Sonuca geldik artik dibdibe oturmayacagim artik restimi cektim ve bu evden ayriliyoruz 5 yilda ikna edebildim esimi..en azindan hergun görmem artik konu komsusu da yerin dibine batsin.

Sen daha yolun basindasin.Iyi düşün bu yazdiklarimi.

Kim anac olmamali, kim nankor olmamali hicbir sey anlamadim ama boyle bir anneye madem bu evliligi istemiyorsun dugune gelme demek cok zor olmamali. Kadin, gelini sevmiyor, istemiyor, konuşmuyor, yuzune bile bakmiyor boyle bir durumda dugune gelin ne yapacak ki zaten?

Bence mesafe koyun ama kadının da kalbini kırmayın anlayacağı dilden konuşun yani. Evi terkedecekse de etsin belki o zaman aklı başına gelir de ben ne yaptım der.

benım kayınvalıdemınde boyle ruhsal bı sorunu var
aynı cunku ben nısanlandıkdan sonra alanen kıskanmaya sinir krızlerı gecırmeye basladı 2 yıllık evlıyım 8 aydır bırbırımızı 1 kere bıle gormedık 1 kere bıle konusmadık daha :)

burda esın cok onemlı... benım esım benı hıc ezdırmedı annesıne restı cektı 1 senedır annesıyle konusmuyor sen kaybedersın dedı annesıne. ve evlendıkden sonra degısmedı aksıne daha cok dıkkat eder oldu esım

bu noktaya yanı eşın konusuna dıkkat et bence... kayınvalıdesıyle ıyı olan kac kısı var kı zaten

Kesinlikle katiliyorum
Ben o kadar pismanim ki kvmi dugun salonuna kabul ettim diye anlatamam. Istemeye gelmemissin, oglunu evden kovmussun ,nisanimizda yoksun, peki dugunde ne isin var cik disari demeliydim. Bu sebepten yazdiginiz sey cok mantikli geldi. Istemiyorsa gelmeyecek arkadas

En mantıklı yorumu Chess yapmış
Bence de nişanlını tutma bırak evden bir süreliğine gitsin Kv burnu sürtsün.
Nişanlın şimdiden tavır koymazsa nikahtan sonra nişanlın da anasına uyarsa işin çok zor.

evlendikten sonra annesi kıymetli oluyor bu türlerin sadece erkekle evlenilmiyor aileylede evleniliyor.umarım pişman olmazsın ailende iyi dayanmış ölsem sevgimden karşı tarafın ailesi beni istemesin ailem asla izin vermez bozar bu işi.

Ben çok üzülüyorum annenle aranızdaki duruma ayrılalım en iyisi bir anneye bunu yapamam yarın ben de anne olucam falan blöf yap, bence blöfü görmez görürse saglik olsun :) görmezse ilerde değişirse nisanlim anneci bir insana dönüşürse yani, zamanında boyle anlaşmamıştık benim icin annenden vazgecmistin dersin daannn die. Havada kalmasin boyle seyler laflar icraatlar kontrat gibi olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…