Kayınvalidem bize taşınıyor

bende ikiz annesiyim ve o kadar zorki gözünü korkutmak gibi olmasın...şu an gerçi 2 yaşına girdiler biraz daha rahatız...allah yardımcın olsun ne diyeyim..valla birinin yardıma gelmesi hem iyi hem kötü çünkü herşeye karışyolar..sen bişey dedinmi bozuluyolar...ben yalnız büyüttüm en güzeli tamam yoruluyosun ama kafan rahat oluyo en azından..bi de kayınvaliden hamileymiş sanırım..oh maşallah valla...2 değil 3 çocuk var gibi olur evde umarım eşiniz yardımcı oluyodur yoksa bu şekilde zor günler sizi bekliyo

zaten biz gelinler yokmu biz gelinler su kaynanaları gorumceleri anlayamadıkki gittii........ kocam diyoki ne cok seviyosunuz kaynana gorumce konusmayı iyice sinir edio beni

valla kınarım böyle sorumsuz insanları herşeyden önce doğacak çocuğa haksızlık bu. bencillik başka şey değil

zaten 3 çocuk olacak en iyi ihtimalle canım kaynana hamile çünkü, bir de ikizleri falan olursa validenin çocuk parkı gibi olacak ev

ay valla çok üzüldüm ya..traji komik bi durum olmuş..zaten ikiz büyütmek insanın psikolojini bitiriyo bi de hamile kaynana aman Allah korusun...inşallah doğurunca gitse bari kendi evine ayrıca kocası falan bişey demiyomu bu duruma çok kötü yaa

Allah'a şükür tek bebek geliyo ama, doktorum çok kızmış teyzecim deyip duruyomuş sürekli bi de doktoru azarlamış, aradık sorduk nasılsın anne diye kimselere ihtiyacım yok çok iyiym dedi çat kapattı, sağol anne biz de seni seviyoruz dedik sonra doktorumu aradım onunla konuştum bütün riskleri tek tek bana da anlattı, eltim de beni azarlamaya gelmiş bu arada bağırdı bağırdı gitti ...

Son düzenleme:
oh oh kimselere ihtiyacının olmaması süper aslansın kaynana kaplansın sen yaparsın hayırsız gelinlere mi minnet edicen sanki diyip gaz verin arada

eltinin derdi neymiş

oh oh kimselere ihtiyacının olmaması süper aslansın kaynana kaplansın sen yaparsın hayırsız gelinlere mi minnet edicen sanki diyip gaz verin arada

eltinin derdi neymiş

Bu yaştaki kadına yaptığınız ayıp değil mi abla, bile isteye olmadı ya dedi e madem öyle sana gelsin de sen bak ablam ben iki çocukla ona yeteri kadar ilgi gösteremem hem senin oğlan ele de geldi iyice, ilgilenmen kolay olur annemle dedim ben de

aaa manyağa bak baktı ki size gelemeyecek kaynana kendine gider diye korkmaya ayak mı yapmaya başladı nedir

yuhh diyesim var kaynvalden hamile haaa....hey Allahım akıllara zarar birde sana baktırcak ...Allah sabır versin sana

aaa manyağa bak baktı ki size gelemeyecek kaynana kendine gider diye korkmaya ayak mı yapmaya başladı nedir

O ayıp olmayanı yapıp bakıversin bi zahmet benim halim kalmadı, kayınvalidem bunu arayıp anlatmış her şeyi, kontrole gidiyorum, şimdi çıktım falan gibi, eltim de baktı samimiyet artıyo...

Son düzenleme:
yuhh diyesim var kaynvalden hamile haaa....hey Allahım akıllara zarar birde sana baktırcak ...Allah sabır versin sana

fesubhanallah bu ne ya gelen vurdu giden vurdu

O ayıp olmayanı yapıp bakıversin bi zahmet benim halim kalmadı, kayınvalidem bunu arayıp anlatmış her şeyi, kontrole gidiyorum, şimdi çıktım falan gibi baktı samimiyet artıyo...

hııı etekleri o yüzden tutuştu demek aynen alsın baksın o yaştaki kadıncağıza yapılmaz madem bu

Oğlu hastaymış onun, enfeksiyon bulaşırmış kayınvalideme, bu yaşta hamilelik onun için zaten tehlikeliymiş bi de hastalık bağışıklık sitemini mahvedermiş

gözlerim yaşardı ne yüce gönüllü ne düşünceli bi eltin varr aman da kaynanasına kıyamazmış da canımm benim yaa

akşamları oğlunu kocasına bıraksın gitsin kaynanasının evini temizleyip yemeklerini yapsın o zaman demokrasilerde çareler tükenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…