- 23 Eylül 2010
- 706
- 72
- 318
- Konu Sahibi crownvetch
-
yuhh diyesim var kaynvalden hamile haaa....hey Allahım akıllara zarar birde sana baktırcak ...Allah sabır versin sana
Allah'a şükür tek bebek geliyo ama, doktorum çok kızmış teyzecim deyip duruyomuş sürekli bi de doktoru azarlamış, aradık sorduk nasılsın anne diye kimselere ihtiyacım yok çok iyiym dedi çat kapattı, sağol anne biz de seni seviyoruz dediksonra doktorumu aradım onunla konuştum bütün riskleri tek tek bana da anlattı, eltim de beni azarlamaya gelmiş bu arada bağırdı bağırdı gitti ...
gözlerim yaşardı ne yüce gönüllü ne düşünceli bi eltin varr aman da kaynanasına kıyamazmış da canımm benim yaa
akşamları oğlunu kocasına bıraksın gitsin kaynanasının evini temizleyip yemeklerini yapsın o zaman demokrasilerde çareler tükenmez
Ben vefasızım işte bak kızcağız neleri düşünüyo ... Ben de hasta evine hamile kadın gönderiyorum
gözlerim yaşardı ne yüce gönüllü ne düşünceli bi eltin varr aman da kaynanasına kıyamazmış da canımm benim yaa
akşamları oğlunu kocasına bıraksın gitsin kaynanasının evini temizleyip yemeklerini yapsın o zaman demokrasilerde çareler tükenmez
yaaa utanmıyosun da
ya bu arada bu kaynananın görümcesi falan ne bilim eltisi falan yok mu hiç ? varsa onların bu durumdan haberleri var mı acaba onlardan birine emanet etsek kaynanayı
vallahi süper ötesi bir cevap
bu söze de bir bahane bulabilirlerse pes derim yani
yaaa utanmıyosun da
ya bu arada bu kaynananın görümcesi falan ne bilim eltisi falan yok mu hiç ? varsa onların bu durumdan haberleri var mı acaba onlardan birine emanet etsek kaynanayı
olmadı bize gelsinler ben alışkınım ne de olsa
vallahi süper ötesi bir cevap
bu söze de bir bahane bulabilirlerse pes derim yani
2 eltisi 2 de görümcesi var
yani bu kadar sorumluluk sahibi ve düşünceli bir gelin olarak bu onun boynunun borcu olmalı di mi ?
görümcelere itelemek lazım ciddiyim derhal harekete geçirmek lazım
Hatta bana da baksın lohusayım ben, çatmaya geldiği gibi bakmaya da gelsin
gelin kaynana toprağından derler benzemeye başladın sen de onun gibi baktırmak istiyosun
Biliyomuş zaten görümceler birlikte test yaptırmaya gitmişler sonra da ip almışlar çocuğa kazak örmeyebi de diyomuş ki beyaz falan alalım da oğlana da kıza da giydiririz
alla alla ne de çabuk kanıksamışlar valla hayretöyle kazak örmeyle olacak iş değil kazağı sen de örersin gidip baksınlar yengelerine
yani bu kadar sorumluluk sahibi ve düşünceli bir gelin olarak bu onun boynunun borcu olmalı di mi ?
Sülalede var anacım birinin de daha yeni çocuğu oldu da gerçi o kırklı yaşlarına yeni girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?