- 19 Şubat 2012
- 485
- 35
- 118
- 51
- Konu Sahibi crownvetch
-
elti daha temin gelmedimi, ne zirt pirt geliyolar ya, yok yok bak görün bu kaynana o eve tasinmadan birakmicak bu isin pesiniinada bindirdi kesin oglunuda doldurur bu simdi acitasyon filan, oda der bikac ay kalsin bari
Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı
öyle demeyin dua yerine geçebilir
Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı
ay şimdi biz sana ne diyelim bilemedim şoktayım. diğer yorumları da bi okuyayım. Allah kolaylık versin sana. bebişlerine de sağlık sıhhat inşallah. güle güle büyüt.Ne derim ben şimdi bu kadıcağıza kızlar, bir akıl verin...
ne oldu konu sahibi daha gelmedimi :18::18::18:
gelemedi canım kaynana siteyi salladıbu konu doğurana kadar gider bence ne kaynanaymış yaaa:44:
valla hanımağa salladı siteyi
bir de demiş ya "ben sizden daha kadınımm ben sizden daha anneyimm"
doktor da kadına teyze demiş hahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?