Kayınvalidem bize taşınıyor

ayy dun gece 23.sayfada bırakmıstım bır geldım 65 olmus offf hepsını okuyamadım kusura bakmayın.
ama sanırım bugun yıne aksıyon var hahaha aaaayyyyyyyy nolur gece olanları bıze haber ver fazla bekletme

Başlı başına kötü bir durum da anlamadığım , hamile kayınvalideniz neden eşiyle yaşamak yerine sizi seçiyor ya da baba adayı bu hanımı nasıl 1 seneliğine bırakabiliyor ? :26:

e işte görümceler de hoşnutmuş bu hamilelikten buyursun onlar baksın.
eltiye bak ya bebeği enfeksiyon kapmışmış da bulaştırırmış. daha zekice bir yalan bulamamış mı :)
47 yaşında torun torba sahibi bir bayanın hamile kalması normalse o bebeği kendi başına büyütmesi daha normal.
insanda biraz gurur olur ya baktırcak insan arıyo kendine.

okuya okuya bitiremedim. neler gelmiş başına yahu
öncelikle ikizlerin hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı hayırlı olmalarını nasip etsin.
kaynanana baya şaşırdım da valla ben en çok eltine kızdım yaww. hadi kaynana hazretleri yapmış bi delilik de
eltine ne oluyor da sana kızıyor. oturmuş düşünmüş benim başıma kalcak diye. baskın basanındır hesabı üste çıkmaya çalışıyo. ve sen hala nasıl bu kadar sakinsin :S
çok merak ettim bu işin devamını şekerim. heyecanla bekliyoruz :)))

Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı

ayyy yandın caanım bu kadın yanına taşınana kadar sana rahat yoksülalaeyi toplayıp gelecek seni ikna edene kadar ama anlamadığım niye yanına gelmek istiyor sonuçta hamile hasta değilki kocasıyla başbaşa yaşasın hamileliğini inş hemen olayları yazarsın çok merak ettim

Şoke girdim manidar

Ama ben eltinin dediğine şoka girdim.
Kaynanan onun başına gelmesin diye sana utanmadan
vicdan azabı cektirip kurtulacak güya.
Millet akıllı anam pehhhh!

Öffff daraldım yaa.

anaaaammm kızlar napmışınız ben yokken 20 sayfaya yakın yazı yazılmış. Birisi özet geçsin ya huuu lütfen ama :)

valla hanımağa salladı siteyi
bir de demiş ya "ben sizden daha kadınımm ben sizden daha anneyimm"
doktor da kadına teyze demiş hahahahha

başına gelecekler daha yeni başlıyor herkes torununmu diye soracak çocuk büyüynce biraz annen yaşlı diyecekler üzülecekk belkide annesine diğer çocuklarla birlikte babanne diyecek oooooo bu konu daha bitmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…