- Konu Sahibi crownvetch
-
abbbooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww ki ne abboooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww
kız kayınvaliden hamilemi nerden çıktı dün ilk sayfalarda bende vardım yorumda yapmıştım o zaman hamilelik yoktu ne zaman öğrendiniz. kaç yaşında bu kadın. elti melti diyorlar ne alaka eltiye ne oldu oda mı hamile ne oliyi yafffffffff
Genel bi özet geçmek gerekirse kayınvalidem dün bana ve ikizlere yardımcı olmak adına bize taşınacağı bahanesiyle evimize geldi ve hamile olduğu haberini verdi, eşim çocuklara bakmak için bile bizde kalmasını doğru bulmazken bir de hamile olduğu haberini duyunca öfkelendi ve bizde kalamayacağını söyledi ben kaynanaya yardım etmekten kaçan kötü, vicdansız gelin oldum
abbbooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww ki ne abboooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww
kız kayınvaliden hamilemi nerden çıktı dün ilk sayfalarda bende vardım yorumda yapmıştım o zaman hamilelik yoktu ne zaman öğrendiniz. kaç yaşında bu kadın. elti melti diyorlar ne alaka eltiye ne oldu oda mı hamile ne oliyi yafffffffff
Hepimizi mum gibi yapar valla daha ondan öğreneceğimiz çok şey var unutmayın
gelen şoka giriyo ahahhaa kkda sağlam kalan olmicak bu topic sayesinde
sen burayı öğretiver canım sana zahmet hanım ağa ilan ederiz hem onu hemde bişiler kaparız belki
valla zor bu işler ama belki umduğundan iyi olur bebeklere bakarken çok zorlanmazsın bir dene bak ama hoşuna gitmeyen bişsey olduğunda tepkini ver bence şimdilik bekle
Kaynanamı da üye yaptırcam bu siteye
Lafı ağzımdan aldın ben de öyle diyorum Sultan Of The KK
lkjaasdfghjklş:)))))))))) Sultan Of The KK şuan bittiğim andır yarıldım resmen yok böyle bişey
Eltim bi de bugün diyo ki; o bebeğe, anneme bi şey olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyeceksiniz, çekmeyiz herhalde naptık ki dedim, sinir oldum sinir...
Ayy çok fenasin yaa :-D. Bende nişanlıyım Geçen halamin kinasında görümcelerım kayinvalidem için annem hamile hemde ikiz demiştiler bende gözlerim fal taşı gibi açılmıştı kayinvalidem yok be seni kandırıyorlar dedi ben torun bakcam dedi bende ilk önce güzel olurdu hamile olsa diye heslBazen de diyorum hemen bi taneye daha hamile kalayım diye kaynana hamile de gelin boş duruyo demesinler
Bi görse yazdıklarımı "davaynan" vurur kafama kafama
lkjaasdfghjklş:)))))))))) Sultan Of The KK şuan bittiğim andır yarıldım resmen yok böyle bişey
yok canım yok onun aklı bizimki gibi çalışmıodur nie vursun tavaynan ne fantazileri vardır ahahahaa:)))))))
siteyi ele geçirir valla, artık kaynanalarla ilgili konu açmaya korkar millet
Ayy çok fenasin yaa :-D. Bende nişanlıyım Geçen halamin kinasında görümcelerım kayinvalidem için annem hamile hemde ikiz demiştiler bende gözlerim fal taşı gibi açılmıştı kayinvalidem yok be seni kandırıyorlar dedi ben torun bakcam dedi bende ilk önce güzel olurdu hamile olsa diye hesl
Hevesleenmiştim ama hiç bu kadar sorun oolçağını düşmemistim :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?