- Konu Sahibi crownvetch
-
Nolcak kız Kaynanalar Kulubü yapar siteyi olur biter
o değil de valla aklıma geldi senin elti bu siteye üye falan değildir di miokuyup okuyup kaynanaya yetiştirirse kaynanan da her an damlayabilir buraya hepimizi paralar alimallah
Yok yok o saçma buluyor böyle şeyleri
Allah korusun de kız çabuk, düğününüzde kaynını ya da görümceni veriverirler kucağına görürsün gününü
aman iyi otursun oturduğu yerde
Kayinvalidem yok dedi ama belli olmaz ama öyle meraklı kadın değil çalışıyo uğraşmaz o çocukla gerçi bu ikinci dile getirip şaka yapmaları oldu ama :-D
Olcak oldu mu oluyo işte ne yaparsınŞakayla falan seni duruma hazırlıyo olmasınlar
millet buraya toplanmış yahu cekiştirip durman kaynanaları aaaaaac ok ayıppppp.senin kaynana kac yaşındada hamile yav
Yok yok o saçma buluyor böyle şeyleri
kendi çok mantıklı belli
evet belki de ağzını arıyolar tepkin ne olur diye naz61
Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı
Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı
Tabi o vicdanlı ve iyi bi gelin, bense internet sitelerinde dolanan kaynanasına bakmayan insafsız olanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?