- Konu Sahibi crownvetch
-
herhalde konuyu okumadiniz.konu sabinin esi 30lu yaslarda ,kayinvalde 47 yasinda, torunlarda 1-2 aylik.
ben babanneye 30 yasinda demedim.herhalde yazdigimi anlamadiniz.
Şunu da ilave ederek konuya son yorumumu yapayım.
Yıllarını tüp bebek merkezlerinde geçirmiş hatta doktorların uzman hasta diye şakalaştığı biri olarak açık ve net söylüyorum ki , 47 yaş öyle planlanarak hamile kalınacak bir yaş değildir. Evet hamile kalınabilir ancak bu gazetelere haber olacak kadar az ve mucize diye nitelendirilen hamileliklerdir.
Kayınvalidenin yaptığı (kendine baktırmak istemesi vs) hoş olmamakla birlikte, planlayarak hamile kaldı diye de eleştirmek tamamen gerçekten uzak bir yaklaşımdır.
47 yaşında planlayarak hamile kalabiliyorsa öyle hormonları olan kadını alnından öperim. Allah bana ve cümlemize öyle hormon nasip etsin inşallah.
20 yaslarindaki kizlarin cocugu olmuyor.
Tup bebek merkezleri full doluyken bu kadinin nasil cocugu oldu arkadas ben buna takildim
Aynı fikirdeyim 47 yaşında bir kadın öyle her istediğinde aklına taktığı an hamile kalabiliyorsa bu gerçekten mucize..Çünkü yaş ilerledikçe yumurta rezervleri azalıyor,dolayısıyla hamile kalabilmek zorlaşıyor..Sanırım hamile kalabilmek için çok önceden niyetleri vardı ve baya uğraştılar..Ki zaten ne zamandır çok istiyorduk demişler...Buraya yazan arkadaşların çoğunun yaşları henüz 20 lerinde olduğu için veya belki de Allah çok aratmadan verdiği için kolayca hamile kalınabileceğini sanıyor olabilirler...
Canım ya bende şu "Allah aratmadan vermiş" lafını ne çok kullanırım :) Ne zaman biri çocuğunu dövse yada bağırsa hemen Allah aratmamış herhalde diyerek müdahale ederim. Karşımdaki anlamaz muhtemelende deli der :) Gerçekten aramayan bizim kadar ince detayı bilemez mümkünde değil, inşallah Allah hiçbir kadın bir evlat için doktor kadar bilgili olma mertebesine ulaştırmasın. Herkes kolay bulsun, kolay bulunuyor sansın.
Of çenem düştü, kısaca bir mucize daha istiyorum hemde çok. Ve bu kayınvalide umut oldu bana ne yalan söyleyeyim.
Canım ya bende şu "Allah aratmadan vermiş" lafını ne çok kullanırım :) Ne zaman biri çocuğunu dövse yada bağırsa hemen Allah aratmamış herhalde diyerek müdahale ederim. Karşımdaki anlamaz muhtemelende deli der :) Gerçekten aramayan bizim kadar ince detayı bilemez mümkünde değil, inşallah Allah hiçbir kadını bir evlat için doktor kadar bilgili olma mertebesine ulaştırmasın. Herkes kolay bulsun, kolay bulunuyor sansın.
Of çenem düştü, kısaca bir mucize daha istiyorum hemde çok. Ve bu kayınvalide umut oldu bana ne yalan söyleyeyim.
Aynen :)
39 yaşındayım..O mucizeden ben de istiyorum....Hem de ikizlerim olmasına rağmen...Allah yazmışsa olur,yazmamışsa da verdiği iki güzellik için her zaman sonsuz kere minnettarım..
Allah anne olmak isteyen ve bu sorumluluğu alabilecek durumda olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..AMİN...
Canım ya bende şu "Allah aratmadan vermiş" lafını ne çok kullanırım :) Ne zaman biri çocuğunu dövse yada bağırsa hemen Allah aratmamış herhalde diyerek müdahale ederim. Karşımdaki anlamaz muhtemelende deli der :) Gerçekten aramayan bizim kadar ince detayı bilemez mümkünde değil, inşallah Allah hiçbir kadını bir evlat için doktor kadar bilgili olma mertebesine ulaştırmasın. Herkes kolay bulsun, kolay bulunuyor sansın.
Aynen :)
39 yaşındayım..O mucizeden ben de istiyorum....Hem de ikizlerim olmasına rağmen...Allah yazmışsa olur,yazmamışsa da verdiği iki güzellik için her zaman sonsuz kere minnettarım..
Allah anne olmak isteyen ve bu sorumluluğu alabilecek durumda olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..AMİN...
Rabbim inşallah ikinize de dünyalar tatlısı bir sürü bebek nasip etsin hemde hiç bekletmeden
tabi dileyen bekleyen isteyen herkese de AMİN...
gelinnnn... gelinnnn.. nerdesin:2::2: merakımızdan öldük.. :) merakla son gelişmeleri bekliyoruz.
kaynanan hamilemi? benmi yanlış anladım? kaç yaşında?Her şey iyiydi güzeldi ohh bebekler de doğdu rahata erdik derken haydaaa, kayınvalidem bize taşınıyor. İyi kadın, hoş kadın severim de kendisini, faydası da olmuştur hani ama nereden çıktı şimdi bu?
4 Temmuzda ikizlerim doğdu 1haftadır iyi kötü kendimiz idare ediyoruz yanımızda olmadılar hani ilk hastane gecemiz dışında, geldik evimize bebekler çift olunca oturma odamızı da iptal ettik, birbirlerini ağlarken ederken uyandırmasınlar diye.
Kayınvalidem bebeklere bakmak için bize "taşınmaya" karar vermiş bir haftanın sonunda. Aynen bize de "taşınmak" kelimesini kullandı, çocuklar yaşına girene kadar bize taşınacakmış. Bi yatak olsa ona yetermiş hani koyacak yer de kalmadı ayrı mesele de bir sene nedir yahu, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş derler o olacak yakında hem ne gerek var şimdi böyle bir şeye ben bakıyorum bi şeylerini de eksik etmedim bugüne kadar çocuklarımın, gel gör ki bu nasıl söylenir ...
SONUÇ: Kaynanam çok hoş bir sürprizle hamile olduğunu ve kendisine baktırma niyetinde olduğunu açıkladı.
Şunu da ilave ederek konuya son yorumumu yapayım.
Yıllarını tüp bebek merkezlerinde geçirmiş hatta doktorların uzman hasta diye şakalaştığı biri olarak açık ve net söylüyorum ki , 47 yaş öyle planlanarak hamile kalınacak bir yaş değildir. Evet hamile kalınabilir ancak bu gazetelere haber olacak kadar az ve mucize diye nitelendirilen hamileliklerdir.
Kayınvalidenin yaptığı (kendine baktırmak istemesi vs) hoş olmamakla birlikte, planlayarak hamile kaldı diye de eleştirmek tamamen gerçekten uzak bir yaklaşımdır.
47 yaşında planlayarak hamile kalabiliyorsa öyle hormonları olan kadını alnından öperim. Allah bana ve cümlemize öyle hormon nasip etsin inşallah.
kaynanan hamilemi? benmi yanlış anladım? kaç yaşında?
evet kaynanası hamile galiba 49 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?