Kayınvalidem bize taşınıyor

herhalde konuyu okumadiniz.konu sabinin esi 30lu yaslarda ,kayinvalde 47 yasinda, torunlarda 1-2 aylik.

ben babanneye 30 yasinda demedim.herhalde yazdigimi anlamadiniz.

ok canım öyleyse yanlış anlama
aslında bakılırsa 47 yaşında çocuk doğurulabilir benim arkadaşım 43 yaşında doğurdu burda tuhaf olan bence kaynanın kıskançlıktan hamile kalması bide utanmadan ikiz bebekli kadının işi azmış gibi ona bakmasını beklemesi belkide bakamayacağını kendide biliyor ama sırf kızkcağızı sıkıntıya sokup üzmek içinde yapıyor olabilir
konu sahibi gelsede neler oldu yazsa çok merak ettim doğrusu

arkadaşım son notunu okuyunca ne diyiceğimi bilemedim pek uyanık bir kadınmış senin bu kaynanan sen iki çocukla nasıl bakıcan ona allah akıl fikir versin tabi yanı sıra k.peder.

Şunu da ilave ederek konuya son yorumumu yapayım.

Yıllarını tüp bebek merkezlerinde geçirmiş hatta doktorların uzman hasta diye şakalaştığı biri olarak açık ve net söylüyorum ki , 47 yaş öyle planlanarak hamile kalınacak bir yaş değildir. Evet hamile kalınabilir ancak bu gazetelere haber olacak kadar az ve mucize diye nitelendirilen hamileliklerdir.

Kayınvalidenin yaptığı (kendine baktırmak istemesi vs) hoş olmamakla birlikte, planlayarak hamile kaldı diye de eleştirmek tamamen gerçekten uzak bir yaklaşımdır.

47 yaşında planlayarak hamile kalabiliyorsa öyle hormonları olan kadını alnından öperim. Allah bana ve cümlemize öyle hormon nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Aynı fikirdeyim 47 yaşında bir kadın öyle her istediğinde aklına taktığı an hamile kalabiliyorsa bu gerçekten mucize..Çünkü yaş ilerledikçe yumurta rezervleri azalıyor,dolayısıyla hamile kalabilmek zorlaşıyor..Sanırım hamile kalabilmek için çok önceden niyetleri vardı ve baya uğraştılar..Ki zaten ne zamandır çok istiyorduk demişler...Buraya yazan arkadaşların çoğunun yaşları henüz 20 lerinde olduğu için veya belki de Allah çok aratmadan verdiği için kolayca hamile kalınabileceğini sanıyor olabilirler...

Canım ya bende şu "Allah aratmadan vermiş" lafını ne çok kullanırım :) Ne zaman biri çocuğunu dövse yada bağırsa hemen Allah aratmamış herhalde diyerek müdahale ederim. Karşımdaki anlamaz muhtemelende deli der :) Gerçekten aramayan bizim kadar ince detayı bilemez mümkünde değil, inşallah Allah hiçbir kadını bir evlat için doktor kadar bilgili olma mertebesine ulaştırmasın. Herkes kolay bulsun, kolay bulunuyor sansın.

Of çenem düştü, kısaca bir mucize daha istiyorum hemde çok. Ve bu kayınvalide umut oldu bana ne yalan söyleyeyim.

Son düzenleme:

Aynen :)

39 yaşındayım..O mucizeden ben de istiyorum....Hem de ikizlerim olmasına rağmen...Allah yazmışsa olur,yazmamışsa da verdiği iki güzellik için her zaman sonsuz kere minnettarım..

Allah anne olmak isteyen ve bu sorumluluğu alabilecek durumda olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..AMİN...

Son düzenleyen: Moderatör:

duacınızım..Allah ın izniyle olucak inşallahh..hep sevmişimdir kalabalık ailelerii...keşke halim vaktim müsait olsa da bana da nasip olsa

Rabbim inşallah ikinize de dünyalar tatlısı bir sürü bebek nasip etsin hemde hiç bekletmeden
tabi dileyen bekleyen isteyen herkese de AMİN...

konu sahibesi kusura bakmasın ama nedense dünden beri konuyu görüyorum hep içimden muzipçe hadi gözün aydın diyesim geliyor

evliler nete girmez çocuklular nete girmez neyler nete girer anlamıyorum deli ediyor bu insanlar beni

kaynanan hamilemi? benmi yanlış anladım? kaç yaşında?

bir arkadaşımın yaklaşık 45 yaşlarındaki annesi gebe kalmıştı hem de korunurken
istenmeyen gebelik olduğu için sonlandırdı.
benim 49 yaşındaki annem de hala adet görüyor, usgde de normal overler filan.
yani olunca olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…