- Konu Sahibi crownvetch
-
bir arkadaşımın yaklaşık 45 yaşlarındaki annesi gebe kalmıştı hem de korunurken
istenmeyen gebelik olduğu için sonlandırdı.
benim 49 yaşındaki annem de hala adet görüyor, usgde de normal overler filan.
yani olunca olabiliyor.
Sormayın kızlar başıma neler geldi, bir haftada eşim değişti, bambaşka bir adam oldu beni o kadar zorluyor ki ne yapacağımı şaşırdım ...
Sormayın kızlar başıma neler geldi, bir haftada eşim değişti, bambaşka bir adam oldu beni o kadar zorluyor ki ne yapacağımı şaşırdım ...
Hayır ama tuhaf, onunla ilgilenemediğimden yakınıyor sürekli; aslında yok öyle bi durum sadece eskisi kadar çok vakit geçiremiyoruz, bebekler zorluyor bi yandan bi yandan her gün kayınvalidemin artık taciz boyutuna ulaşan telefonlarıyla mücadele etmeye çalışıyorum, eşim de tıpkı bi çocuk gibi davranıyor...
Hayır ama tuhaf, onunla ilgilenemediğimden yakınıyor sürekli; aslında yok öyle bi durum sadece eskisi kadar çok vakit geçiremiyoruz, bebekler zorluyor bi yandan bi yandan her gün kayınvalidemin artık taciz boyutuna ulaşan telefonlarıyla mücadele etmeye çalışıyorum, eşim de tıpkı bi çocuk gibi davranıyor...
Annesinin eteğinden ayrılmayan çocuklar gibi oldu eşim, sürekli gitme, yanımda otur, benimle ilgilen, işten bile defalarca kez arıyor evi, bi annesi bi o...
Kayınvalidem ayrı bir zorluk zaten en çok onun durumu merak edilmiş, aşermiyor henüz ama her gün başımıza yeni işler çıkartıyor, her akşam soluğu koşarak oun evinde alıyoruz, çamşır asarken ayağı kayıyor eyvah düşük yapıcam, yemek yaparken midesi bulanıyor eyvah aç kaldık, temizlik yaparken çamaşır suyu kokusu boğazını tahriş ediyor eyvah zehirlendim ...
Herkes bütün hayatının yükünü benim omuzlarıma bırakmaya çalışıyor, çok yoruldum artık, herkes için olan değişiklikler benim için de geçerli, eşim için kabullenmesi zorsa annesinin hamileliğini benim için de bi o kadar zor, çocuklarımız onun için çok büyük bi değişimse benim için inanılmaz bi durum her şeyiyle hem de ... Kimse beni anlamak, benim gibi düşünmek istemiyor ...
ufak capli bir cinnet gecirme vaktin geldi bencemadem seni kimse anlamiyor dinlemiyor sesini duyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?