Kayınvalidem bize taşınıyor

banada hic tuhaf bisey gibi gelmedi..artik insanlarin ömrü gecmise bakarak daha uzun deniyor ya benimde görümcem 41 inden sonra tekrar cocuk sahibi oldu..patronumun hanimida 44 yasinda ikiz annesi oldu..Rabbim isteyen ve gercekten o sorumlulugu tasiyabilecek olan herkese nasip etsin..

mesajınızı okurken tamda benimki gibi art niyetli biri değilse sizi düşündüğündendir diyecektim ama sondaki notunuzu gördüm:) kardeş kardeş , yokk yokk olmadı hala yeğen, amca yeğenn. offf aklım karıştı :)) canım şaka bir yana ama bence uygun bir dillle kabul etme ve kesinlikle dediğin doğru. tez muhabbet tez ayrılık getirir. tecrübeyle sabittir!!!

Sormayın kızlar başıma neler geldi, bir haftada eşim değişti, bambaşka bir adam oldu beni o kadar zorluyor ki ne yapacağımı şaşırdım ...

Hayır ama tuhaf, onunla ilgilenemediğimden yakınıyor sürekli; aslında yok öyle bi durum sadece eskisi kadar çok vakit geçiremiyoruz, bebekler zorluyor bi yandan bi yandan her gün kayınvalidemin artık taciz boyutuna ulaşan telefonlarıyla mücadele etmeye çalışıyorum, eşim de tıpkı bi çocuk gibi davranıyor...

işiniz zor valla canım ana oğul sizle uğraşıyor allah yardımcınız osun iki bebek ikide koca bebek

Eşiniz bence kardeşini kıskanmaya başladı
ve belki de çocuklarını, acaba yiğenini kıskanmış
da olabilir mi siz de bebiş çok ne güzel
Allah bağışlasın

Çıldırmak üzereyim başta ben de gülüp geçiyordum ama işler tuhaflaşmaya başladı ilgi bekleyen bi çocuktan hiç bi farkı kalmadı eşimin, mızmız, huysuz...

Vallahi arkadaşım ne denir ki senin durumuna.

Kolaylıklar diliyorum; kaynanan seni kıskanmış belli ki, kocan da kardeş kıskanan çocuklar gibi huy değiştirmiş.

Yahu ikiz bebekleri olan kadından yardım beklenir mi? Valla ekmeğe sürecek akıl yokmuş bu kadında.

Annesinin eteğinden ayrılmayan çocuklar gibi oldu eşim, sürekli gitme, yanımda otur, benimle ilgilen, işten bile defalarca kez arıyor evi, bi annesi bi o...

Kayınvalidem ayrı bir zorluk zaten en çok onun durumu merak edilmiş, aşermiyor henüz ama her gün başımıza yeni işler çıkartıyor, her akşam soluğu koşarak oun evinde alıyoruz, çamaşır asarken ayağı kayıyor eyvah düşük yapıcam, yemek yaparken midesi bulanıyor eyvah aç kaldık, temizlik yaparken çamaşır suyu kokusu boğazını tahriş ediyor eyvah zehirlendim ...

Son düzenleme:

Aslında çok haklısın, sonuçta sen lohusasın...
Senin de hassas dönemin ve en yoğun,
en yorgun zamanların başlamak üzere...
Allah yardımcın olsun...

Herkes bütün hayatının yükünü benim omuzlarıma bırakmaya çalışıyor, çok yoruldum artık, herkes için olan değişiklikler benim için de geçerli, eşim için kabullenmesi zorsa annesinin hamileliğini benim için de bi o kadar zor, çocuklarımız onun için çok büyük bi değişimse benim için inanılmaz bi durum her şeyiyle hem de ... Kimse beni anlamak, benim gibi düşünmek istemiyor ...

Son düzenleme:

ufak capli bir cinnet gecirme vaktin geldi bence madem seni kimse anlamiyor dinlemiyor sesini duyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…