Kayınvalidem bize taşınıyor

Yalan Dünya dizisindeki Füsün Demirel ikizlerini 50 yaşında dünyaya getirdi...........

Kayınvalidenin hamileyken kendini gelinine baktırmak istemesini doğru bulmuyorum ama 47 yaşında hamile kaldı diye ti-ye alınıp dalga geçilmesini de gereksiz ve abartılı buluyorum açıkçası..........

47 yaşında başka çocukları da olan bir kadının hamile kalması bencillikten başka bir şey değil.
kaldı ki isteyerek de olmuş bir de.
bir arkadaş yazmıştı sanırım onun da annesi 45li yaşlarda doğurmuş, hiç memnun değildim, genç yaşta anne babasız kaldım diye.
bu kadın hastalansa bişey olsa o zavallı bebeğe nolcak hiç düşünmemiş.
ayrıca kendine baktırmak istemesi de ayrı bi bencillik olayı

30 yaslarinda cocuklari ve torunlari olan bir kadinin hamile olmasi bence cok komik.

zorunluluklar haricinde bende herşeyin yaşının oldugunu , her şeyin yaşına yakıştıgını düşünüyorum zorunluluklar dısında dedigim gibi

çok uzun yıllar tedavi görmüştü. doğum yaptığını öğrendiğinde çok sevinmiştim :)

kayınvalidenin hamile kalma şeklini ve yaptıklarını doğru bulmuyorum
ilk önce hamile olduğunu saklayıp size taşıncam 1 yıllığına dedi, ertesi gün akşam hamile olduğunu söyledi, konu sahibinin eşi tepki gösterip çekip gidince kayınvalide sinirinden eltisini fişekledi ve elti konu sahibinin evine gelip "sen baksan ne olur ki" diye azarlayıp tartışmaya kalktı.
bir kaç gün sonra da kayınpeder torunlarda olunca özendik biz kimseye muhtaç değiliz kendi bebeğimizi kendimiz büyütürüz dedi. kayınpeder gider gitmez de kayınvalide konu sahibinin ikiz bebeklerinden birinin mobilyasını istedi.

olay sıradan bir hamile vakasından çıktı
konu sahibide kayınvalide tarafından 2 gün boyunca telefonda hakarete varan sözlere maruz kaldı acaba şimdi nasıl durumu

ben de yazdım anneannemle annem arasında 42-43 yaş fark var. annemin tüm abileri ablaları evlenip yurtdışına gitmiş. annem 10 yaşındayken dedem kanser anneannem kalp hastası olmuş. yıllarca dedeme bakmış o çocuk haliyle

konuyu okuduysaniz torunlarinin yaslarinida biliyorsunuzdur.bilmiyorsaniz soyleyim 1-2 ayliklarmis.
ayrica 5 yada 30 yasinda ne fark eder torun torba sahibi kadin .

Konuyu okudum tabiiki en başından beri..30 yaşında kadın derken orada (virgül koymadığınız için sanırım )30 yaşında kadının hamile kalması komik demişsiniz gibi olmuş :)

Kadın kendi bakabilecekse tamam,bunu daha önce de yazdım..Ama başkasına güvenip hamile kalıyorsa evet bu bencillik....... Madem hamile kaldı kendine güvendi kendi bakacak o zaman........

Fusun hanimin ilk ve ikiz cocuklariymis.

30 yaslarinda cocuklari ve torunlari olan bir kadinin hamile olmasi bence cok komik.

30 yaşında torun sahibi olan varmı ya
siz herhalde 50 yaşında diyecektiniz
çünkü 30 yaş çok genç bir yaş
ayrıca ben 33 yaşıma giricem ve seneye bebek yapmayı planlıyorum komik duruma düşmeyeyim sonra

Son düzenleme:

herhalde konuyu okumadiniz.konu sabinin esi 30lu yaslarda ,kayinvalde 47 yasinda, torunlarda 1-2 aylik.

ben babanneye 30 yasinda demedim.herhalde yazdigimi anlamadiniz.

herhalde konuyu okumadiniz.konu sabinin esi 30lu yaslarda ,kayinvalde 47 yasinda, torunlarda 1-2 aylik.

ben babanneye 30 yasinda demedim.herhalde yazdigimi anlamadiniz.

Herkesi konu okumamamakla suçlamadan evvel virgül ,vs koymadığınızı söylemiştim..

Demek ki ten böyle anlayan ben değilmişim....... Konuya en başından itibaren vakıfım......

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesi konu okumamamakla suçlamadan evvel virgül ,vs koymadığınızı söylemiştim..

Demek ki ten böyle anlayan ben değilmişim....... Konuya en başından itibaren vakıfım......

ben de sizin " demek ki ten boyle" yazdiginizi anlamadim.ama biraz dikkatli okuyunca "tek" olduguna ve bir harfi yanlis yazdiginizi anladim.
simdi ben de sizin gibi yapip buna yorum mu yapayim.
ayrica bu site de hic kimse kusursuz yazmiyor.herkesin hatasi olabilir.

...................... Hata aramaya çalışmıyordum zaten............Agresifsiniz.............Herneyse............

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…