- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi crownvetch
-
Kaynanan buraya üye olsun :))) gebelik takvimi yapsın :)) Kadınlarımızla dertlerini paylaşsın
KK olarak doğum tebriğine bile gideriz eheheh :))
30 yaslarinda cocuklari ve torunlari olan bir kadinin hamile olmasi bence cok komik.
Ne güzel büyüyüp gidecekler dayı yeğen ya da teyze yeğen her ne cehennemse :83:
30 yaşlarında torun ???
47 yaşında başka çocukları da olan bir kadının hamile kalması bencillikten başka bir şey değil.
kaldı ki isteyerek de olmuş bir de.
bir arkadaş yazmıştı sanırım onun da annesi 45li yaşlarda doğurmuş, hiç memnun değildim, genç yaşta anne babasız kaldım diye.
bu kadın hastalansa bişey olsa o zavallı bebeğe nolcak hiç düşünmemiş.
ayrıca kendine baktırmak istemesi de ayrı bi bencillik olayı
konuyu okuduysaniz torunlarinin yaslarinida biliyorsunuzdur.bilmiyorsaniz soyleyim 1-2 ayliklarmis.
ayrica 5 yada 30 yasinda ne fark eder torun torba sahibi kadin .
Fusun hanimin ilk ve ikiz cocuklariymis.
30 yaslarinda cocuklari ve torunlari olan bir kadinin hamile olmasi bence cok komik.
30 yaşında torun sahibi olan varmı ya
siz herhalde 50 yaşında diyecektiniz
çünkü 30 yaş çok genç bir yaş
ayrıca ben 33 yaşıma giricem ve seneye bebek yapmayı planlıyorum komik duruma düşmeyeyim sonra
herhalde konuyu okumadiniz.konu sabinin esi 30lu yaslarda ,kayinvalde 47 yasinda, torunlarda 1-2 aylik.
ben babanneye 30 yasinda demedim.herhalde yazdigimi anlamadiniz.
Herkesi konu okumamamakla suçlamadan evvel virgül ,vs koymadığınızı söylemiştim..
Demek ki ten böyle anlayan ben değilmişim....... Konuya en başından itibaren vakıfım......
ben de sizin " demek ki ten boyle" yazdiginizi anlamadim.ama biraz dikkatli okuyunca "tek" olduguna ve bir harfi yanlis yazdiginizi anladim.
simdi ben de sizin gibi yapip buna yorum mu yapayim.
ayrica bu site de hic kimse kusursuz yazmiyor.herkesin hatasi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?