Kayınvalidem bize taşınıyor

en son konu sahibi eşiyle uzun uzun konuşmuştu ve eve kimseyi almamaya karar vermişlerdi
acaba gelişme var mı yaa :) teyze aşermeye başladı mı ki :26:

cinsiyeti belli oldumu acaba:26:
acaba nasıl bir hamile olacak
'''''ah ah gelinlerrrr canım mantı çekti'''''yok yok gece oglunu arayıp ''''oglum bana karbuz yetiştir baban da tatlı almaya gitti'''
ayyyy allhım yarabbim
bizim kız ne yapıyo acaba ikizler bi yandan kayınvalide bi yandan anam anam

Çatladım resmen gülmekten.Kazara olsaydı üzülürdüm kayınvalidenize ama isteyerek bu yaşta hamile hiç mantık işi değil. Hele ki size kendini baktırmak istemesine çocuk mobilyası istemesine gülmekten karnıma ağrılar girdi.Nasıl yapmasını bildiyse öyle evinde otursun doğursun.Sanki gelinler hamile olunca hasta olunca kayınvalideler çok bakıyor ya(istisnalar hariç),şimdi sizden bakmasını istiyor.Benim kayınvalidemde 40 yaşında kazara 4. çocuğa hamile kalmış utancından memleketine kayınvalidesinin yanına gitmiş :26: Sizinki hakkaten komik bir durum

Benim kaynana nin kordonlari bgli yoksa an da durmaz di
Dün annem e bir tane doğr dedi
Benle oğlu evlenirken çok ağlamış tı çocuk olunca da agladi mi acaba :44:

kimin kaynanası taşınıyorsa gözü aydın:)))))))2 ay sonra geçmiş olsun deriz artık

kızlar sizi bilmiyorum ama dizi izler gibi okuyorum bu toppingi.. konu sahibinden olp bitenleri aktarmasını bekliyorum heyecanla... önceden çok girip bakamazken kk. ne şimdi her fırsatta burdayım:))

önceden dolu oluyordu bu konu okumaya yetişemiyordum ama herkes şoktan kurtulmuş galiba son gelişmeler neler merak ediyorum:44:

ayyy yeni okudum ben de şoktayım...

her sayfaya bakamadım ama yazık kıza yaa... yavrum benim lohusa depresyonuna girmesen bari...

ikiz değil beşiz bebeğe bakabilirim ama hamile kaynanama assslaaaa

kızlar sizi bilmiyorum ama dizi izler gibi okuyorum bu toppingi.. konu sahibinden olp bitenleri aktarmasını bekliyorum heyecanla... önceden çok girip bakamazken kk. ne şimdi her fırsatta burdayım:))

evt canım bizde öyle hoş geldin hoş vakit geçirelim hep birlikte

önceden dolu oluyordu bu konu okumaya yetişemiyordum ama herkes şoktan kurtulmuş galiba son gelişmeler neler merak ediyorum:44:

hehe herkez atlattı şoku ama merakta artı:18: bizim kız neyapıyosa gelsede haberleri alsak
bulantısı oluyomu acaba?:26:
aşeriyomu?:26:
çok merak ediyoz

crownvetch çin takvimi bile çaresiz kalmış. mayalar yaşasaydı belki bi çözüm bulabilirlerdi senin kv. ye.

haa bu arada benim annemle babam evlendiğinde amcam 1 yaşındaymış. babannem (dedemin 2.eşi ve dedemden gençmiş) amcamla ben oyun arkadaşı olmuştuk küçükken.

konu sahibi arkadas nerdesin güzelim iyimisin bebecikler esin sen kaynanan nasıl :)))))

Kaynanan buraya üye olsun :))) gebelik takvimi yapsın :)) Kadınlarımızla dertlerini paylaşsın

KK olarak doğum tebriğine bile gideriz eheheh :))

Bayanlar varsa böyle bir durum yaşayan, bu yaşlarda hamile kalan ya da yakınlarında olan ne olur, ne biter, başımıza ne gelir ,nedir bunun hal çaresi, yardım edin nolur...

Daha 15. sayfadayım belki cvp yazılmıştır. Ama cvp yazan arkadaşlarımın çok genç olduğunu düşünerek hemen yazayım dedim. 42-43-44 yaşlarında doğum yapan arkadaşlarım var. 47 hiçte abartılacak bir yaş değil. Başınıza hiçte birşey gelmez. 30-35 li yaş nasılsa, bu yaşlarda aynıdır. Tabiki her bünye farklıdır, 20 li yaşlarda olup düşük riski varsa tüm hamileliği yatakta geçirende oluyor.

Bu yaşta tüp bebek merkezinde çare arayanları düşününce , maşallah diyeyim imrendim vallahi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…