- Konu Sahibi crownvetch
Nolcak kız Kaynanalar Kulubü yapar siteyi olur biter![]()
o değil de valla aklıma geldi senin elti bu siteye üye falan değildir di mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolcak kız Kaynanalar Kulubü yapar siteyi olur biter![]()
o değil de valla aklıma geldi senin elti bu siteye üye falan değildir di miokuyup okuyup kaynanaya yetiştirirse kaynanan da her an damlayabilir buraya
hepimizi paralar alimallah
Yok yok o saçma buluyor böyle şeyleri![]()
Allah korusun de kız çabuk, düğününüzde kaynını ya da görümceni veriverirler kucağına görürsün gününü![]()
aman iyi otursun oturduğu yerde
Kayinvalidem yok dedi ama belli olmaz ama öyle meraklı kadın değil çalışıyo uğraşmaz o çocukla gerçi bu ikinci dile getirip şaka yapmaları oldu ama :-D
Olcak oldu mu oluyo işte ne yaparsınŞakayla falan seni duruma hazırlıyo olmasınlar
![]()
![]()
millet buraya toplanmış yahu cekiştirip durman kaynanaları aaaaaac ok ayıppppp.senin kaynana kac yaşındada hamile yav
Yok yok o saçma buluyor böyle şeyleri![]()
kendi çok mantıklı belli
evet belki de ağzını arıyolar tepkin ne olur diye naz61![]()
Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı![]()
![]()
Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı![]()
![]()
Tabi o vicdanlı ve iyi bi gelin, bense internet sitelerinde dolanan kaynanasına bakmayan insafsız olanım![]()