Kayınvalidem bize taşınıyor

Allah korusun de kız çabuk, düğününüzde kaynını ya da görümceni veriverirler kucağına görürsün gününü :9:

Kayinvalidem yok dedi ama belli olmaz ama öyle meraklı kadın değil çalışıyo uğraşmaz o çocukla gerçi bu ikinci dile getirip şaka yapmaları oldu ama :-D

evet belki de ağzını arıyolar tepkin ne olur diye naz61:27:

Ayy hiç belli olmaz ya zaten aynı apartmanda oturcaz :-D dur yarın geliyorlar ben onları bi konuşturiyim :-D ben alışığım çocuk bakmaya anneme iki çocuk bakiyorum biri altı biri 3yaşında :-D

Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı :30: :9:

Ayy Bismillah kaynanam, eltim bütün aile bize geliyormuş kızlar hadi bana müsade daha ne kadar eğleceli anlar yaşayacağız Allah bilir... Eyvah yoksa hepsi mi bize taşınma kararı aldı :30: :9:

Anam kayinvaliden hamile ve sanami yerlesmek istiyo :53::53::53:

Konunu yeni gördüm canim hala soktayim bi cikayim:53::53::53::53: Allahtan benim kayinvalidem menepoza girdi cok sükür:9::9:

Saka gibi neler olacagini merak ettim valla:)))
Allah sabir versin ne diyim. ikizler, hamile kaynana ustelik tasinmak istiyor. karabasan gibiymis.

elti daha temin gelmedimi, ne zirt pirt geliyolar ya, yok yok bak görün bu kaynana o eve tasinmadan birakmicak bu isin pesini:19:inada bindirdi kesin:30:oglunuda doldurur bu simdi acitasyon filan, oda der bikac ay kalsin bari :27::52:

Back
X