Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sürü şey söyledi lakin annesi dur durak bilmeyen bir kadın ve çokkk eski kafaEşinizin dili yok mu ? İki kelime edip had bildiremiyor mu?
Bir sürü şey söylemesi değil, net soylemesi net davranması önemli, net davranmamis, vazgeçmiş tasinmaktan, işine öyle geliyor benceBir sürü şey söyledi lakin annesi dur durak bilmeyen bir kadın ve çokkk eski kafa
Ya birde daha öncede etmişti küfür ama ben eşim için affettim oda benim ailemle barışmıştı benim ailemde tabi küfür falan yok eşime karşı ama en sonunda bana sürtük dedi arayı bende şalteller gitti beni zorla aldığını falan söyledi ben kendimi yamamışım falan ben hayatımda ilk defa bu kadar öfkeli hissediyorumHele hele laflara bak sen al oglunuda başına cal diyip tekmeyi vuramadın mı hayırdır sen kimsin ki benim aileme küfürler yağdırıyorsun derdim valla herseyi geçtim küfür kırmızı çizgim kimse benim aileme o şekilde konuşamaz konuşturmam da adamın alnını karışlarım beee terbiyesizler
Yani bizim planımız normalde orada ilk çalışıp dolgun maaşlar çünkü taşınma parasını çıkarmaktı ama kayınpeder bilet falan alıca lanet olsun gelicem gelme dedi çünkü benim ailem bana edilen hakeretleri bilmiyor hala ortalık karışmasın diye söylemek istemedim çünküBir sürü şey söylemesi değil, net soylemesi net davranması önemli, net davranmamis, vazgeçmiş tasinmaktan, işine öyle geliyor bence
Sürtük mü dedi bide sanaYa birde daha öncede etmişti küfür ama ben eşim için affettim oda benim ailemle barışmıştı benim ailemde tabi küfür falan yok eşime karşı ama en sonunda bana sürtük dedi arayı bende şalteller gitti beni zorla aldığını falan söyledi ben kendimi yamamışım falan ben hayatımda ilk defa bu kadar öfkeli hissediyorum
Maalesef ki dedi tabi öncesinden çok olaylar yaşandı aklım başımda değil 1 aydır kendimi iyi hissetmiyorum yorgunm napıcağımı bilmiyorum ve oraya döndüğünde ne olacağını düşünüp deliriyorum bazen düşünüyorum bende mi sorun var diye ama hayır edilen onca laftan sonra çok bile sakin kaldığımı düşünüyorumSürtük mü dedi bide sana
Ayyy inanmıyorum sana gerçekten
Bana böyle diyecek ve bende affedicem ayy allahım yaa sinirden dişimin ağrısı geçti resmen
Bacım iyi misin aklın başın yerinde mi senin
Eşimi üzmek istemiyorum sadeceAilem mesele olursa göze göz dişe diş valla kimse kusura bakmasın. Siz de açın iyi bir saydırın. Bu insanlar böyle üsluptan anlar.
Kimsenin ailene küfür etme gibi bi hakkı yok kendini ezdirme eşin yanında durmalı gereken cevabı vermeli bence burda olayın büyük bi kısmı eşine bağlı eşini ezdirmemeli gerekirse görüşmeyi kesmeliMerhabalar biz eşimle 2 yıldır evliyiz ve kayınvalidemlere 2 saat uzaklıktaki şehirden taşınma gibi bir düşüncemiz oldu kendimize çok daha iyi bir iş imkanı bulduk bu arada bu mesele 3 defa ortaya çıktı bunu duyan kayınvalidem bana ve aileme edilmedik hakaret bırakmadı küfürler hadi ordan gitler boşan git demeler bu arada zamanında benim ailem ile tanışma gereğinde bile bulunmadılar ablam alkol resmi paylaştı diye benim aileme neler neler dediler - ablam evli- anneme de küfürler ettiler ve aile büyüklerime kadar arıyıp beni şikayet ettiler abisine desen sır verdik kaldığımız yeri sakladık 3 kere üçünde de bizi patlattı kayınvalide kayınpederi yollamayla tehdit etti bizi eşimde tabi taşınmaktan vazgeçti bir birikimimiz yok diye ne yapacağım bu olay olalı bir buçuk ay oluyor ama ben aklımdan çıkaramıyorum her gün daha fazla nefret ediyorum
Eşimin ailesi evimizdeki eşyalara kadar istediler
Çocuk bilerek yapmıyosunuz dediler
Çok pasifsin çokkk sen böyle gidersen daha çok üzülürsün diyim ben sanaMaalesef ki dedi tabi öncesinden çok olaylar yaşandı aklım başımda değil 1 aydır kendimi iyi hissetmiyorum yorgunm napıcağımı bilmiyorum ve oraya döndüğünde ne olacağını düşünüp deliriyorum bazen düşünüyorum bende mi sorun var diye ama hayır edilen onca laftan sonra çok bile sakin kaldığımı düşünüyorum
Kusura bakmayın çok yazdım lakin elimde olsa çok daha fazla yazardım![]()
Aslında değil annesi deli olduğu için laftan anlamıyor :') eşimde ne yapacağını şaşırdı elbette çok kararlı da değil amaEşiniz niye bu kadar pasif?
Eee bacım ama eşin seni üzdürüyo hak mu bu yani şimdiEşimi üzmek istemiyorum sadece![]()
İlerde üzmediğine üzülürsün.Eşimi üzmek istemiyorum sadece![]()
Evime dönmeyi bekliyorum döndüğümde herkese bir kaç diyiceğim var amaÇok pasifsin çokkk sen böyle gidersen daha çok üzülürsün diyim ben sana
Ama eşin senin üzülmende hiç bir behis görmüyor.Eşimi üzmek istemiyorum sadece![]()