çünkü oğluşundan başka kimsesi yok kocayı da boşamış başka projesi yok kadının çok yakın oturuyoruz şimdi yine iyi karışmıyor bana en azından, bebeğim oldu bebeğime benden çok annelik yapmaya kalktı herşeyi eleştirdi her şeye karıştı en son evi terk ediyodum kendini topladı gerizekalı. eşime sorsan tamam biraz sorunlu ama idare et ne var o da yalnız bi insan.
Herkese merhaba
3 aylık evliyim.Yapı olarak çabuk ısınamayan mesafeli bir tipim.Kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz,yemeklerimiz ayrı,herseyimiz ayrı caya iniyoruz onlar çıkıyor,arada yemek fln bu şekilde bi iliskimiz var.Normalde çalışıyor kendi işleri olduğu icin geç gidiyor o zamanlar hep olmasa da ben kahve yapıp iniyorum esim olmadan.Esim 2-3 gün şehir dışındaydı bu süre içinde sadece gittiğinin ertesi günü kayinvalidemlerle vakit geçirdim,sonra ki gün akşam yemeğe davet etti bende teşekkür ettim yedigimi ders çalıştığımı söyledim gayet tatlı bi şekilde biraz bozuldu ama tamam rica ederim dedi kapattı telefonu.Diger günler görmedim görüşmedik neyse esim geldi dün de annesini aradı dışardaymış gelince kahve yapacağım gelsin dedim o da söyledi tamam dedi kapattılar.Bi sure sonra esim asagi indi kv gelmiş konuştular çıktı annem bize gelmiyor 4 gündür inmedi aramadı hep bi mesafe koyuyor ben onu gelin değil kızım olarak gördüm fln demiş benim sinirlerim bozuldu mesafe koyduğum fln yok ben yapi olarak böyleyim o da daha yakın olduğu icin öyle hissediyor o ya da başkası ben hep böyleyim ona kastım yok ayrıca evlerimiz uzak olsak ne olacaktı dedim git anneme söyle onu dedi beni karıştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi.cok sınırım bozuldu şimdi hiç gidip gelmek istemiyorum esim üzülüyor biliyorum onun icin yapacağım ne yapacaksam ama beni şikayet etmesi bencilliği beni soğuttu.Hic anlayış yok daha yeni evliyiz yeni bi hayat yeni bi şehire alışmaya çalışıyorum yeni bi aileye alışmaya çalışıyorum insan biraz olsun düşünmez mi zamanla oturur herşey diye ya ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.
Uzun oldu kusura bakmayın okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
Yaptığınız hiç de mesafe değil bence, gayet makul şekilde gidip geliyorsunuz, bir kere yemeğe gidilmedi diye hemen şikayet etmesi abartması kayınvalidenizin ayıbı. Ben geri adım atmayın derim haksız değilsiniz çünkü; eğer geri adım atar içinizden gelmediği halde sırf onun gönlü olsun diye sürekli gidip gelmeye başlatsanız zamanla başka konularda da kendi istek ve düşüncelerini kabul ettirmeye çalışacaktır. Ayrıca kişiliğiniz de yara alacak üzüleceksiniz. Başkasından önce sizin mutluluğunuz gelsin. Haksız olsanız farklı konuşurdum ama bu olayda haksız olduğunuzu düşünmüyorum, sevgiler.Herkese merhaba
3 aylık evliyim.Yapı olarak çabuk ısınamayan mesafeli bir tipim.Kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz,yemeklerimiz ayrı,herseyimiz ayrı caya iniyoruz onlar çıkıyor,arada yemek fln bu şekilde bi iliskimiz var.Normalde çalışıyor kendi işleri olduğu icin geç gidiyor o zamanlar hep olmasa da ben kahve yapıp iniyorum esim olmadan.Esim 2-3 gün şehir dışındaydı bu süre içinde sadece gittiğinin ertesi günü kayinvalidemlerle vakit geçirdim,sonra ki gün akşam yemeğe davet etti bende teşekkür ettim yedigimi ders çalıştığımı söyledim gayet tatlı bi şekilde biraz bozuldu ama tamam rica ederim dedi kapattı telefonu.Diger günler görmedim görüşmedik neyse esim geldi dün de annesini aradı dışardaymış gelince kahve yapacağım gelsin dedim o da söyledi tamam dedi kapattılar.Bi sure sonra esim asagi indi kv gelmiş konuştular çıktı annem bize gelmiyor 4 gündür inmedi aramadı hep bi mesafe koyuyor ben onu gelin değil kızım olarak gördüm fln demiş benim sinirlerim bozuldu mesafe koyduğum fln yok ben yapi olarak böyleyim o da daha yakın olduğu icin öyle hissediyor o ya da başkası ben hep böyleyim ona kastım yok ayrıca evlerimiz uzak olsak ne olacaktı dedim git anneme söyle onu dedi beni karıştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi.cok sınırım bozuldu şimdi hiç gidip gelmek istemiyorum esim üzülüyor biliyorum onun icin yapacağım ne yapacaksam ama beni şikayet etmesi bencilliği beni soğuttu.Hic anlayış yok daha yeni evliyiz yeni bi hayat yeni bi şehire alışmaya çalışıyorum yeni bi aileye alışmaya çalışıyorum insan biraz olsun düşünmez mi zamanla oturur herşey diye ya ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.
Uzun oldu kusura bakmayın okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
Çok üzüldüm, dilerim bir gün sizin aranızı bozmanın karşılığını kat be kat alır. Çok kızdım kvnize ve çok üzüldüm. Canınızı sıkmayın eşinizde de var kabahat bence, keşke bu kadar dolduruşa gelmeseymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahmerhaba canım benim konularıma bak benzer...çünkü biz de çok yakın oturuyoruz ve bir kez bile çağırdıklarında gitmesem sorun oluyordu. kv durup durup küstü, olaylar büyüdü derken 1 senedir konuşmuyoruz, eşim boşanmayı düşünüyor. eşinin şu an sana bir şey söylememesi bu durumu kabul ettiği anlamına gelmez, çünkü bende öyle sanmıştım ki eşimin bana olan tavrı, konuşmaları, ve hatta şu an benle boşanma konusunda konuşması beni şoke etti. eşin geleneksel aileci bir tipse bugün takmayacaksa yarın takacak. ve en büyük hata benim yaptığım gibi yakın oturmak olmuş.
kv ler gelinlere söz geçirmek için oğullarına şikayet etmeyi pek sever, kızım gibi seviyorum falan asla inanma benimki de öyle diyor ama bana annene davrandığın gibi davranamazsın da diyor :) unutma o kv...
bence git kv ile konuş, konuşmadıkça olaylar büyüyecek tıpkı bende olduğu gibi. baştan konuşmazsan olaylar çok büyür, bende gidip konuşmaya karar verdim 1 sene üstüne bakalım neler olacak. bence baştan müdahale et ki böyle uzak durdukça kv seni daha çok şikayet edecek eşine gibime geliyor. çünkü eşin böyle konulara önem vermeseydi kv ona söylemez eşin de sana iletmezdi.
canlı örneğim karşında şu an boşanma aşamasında "hakkında karar verilecek" kişiyim...
alışma evresi olur böyle şey bana kv ilk evlendiğimde gelmezsen sen bilirsin diyordu çocuk olursa göstermezsen sen bilirsin dediği bile oldu tanıdıkça aileye girdikçe sebebini anladım kv den çok çekmiş görüşmüyorlar hiçbir şekilde sadece dışarı ortamlarında denk gelirse nezaketen konuşuyorlar korkusu da benle ilişkisinin aynı olmasıymış... kv belkiilişkinizi önemsediği için böyle birşey söylemiş olabilir sonuçta başka şehirede taşınmışsın ..genel anlamda nasıl biri kv sana karşıHerkese merhaba
sakin yuz verme ister sikayet etsin ister kussun isterse hepsi uzulsun mesafe her zaman iyidir.Herkese merhaba
Nokta.Seni kızı gibi sevse(ki asla ihtimal vermiyorum) gelip sana söyler oğluna şikayet etmez!
Mesafe candır. Hiç bozma zamanla alışır diğer türlü sürekli bir sorun yaşicaksın başlamış zaten.
Ve esinize annesini kotulemeyin. Esinize annesi istedigi kadar doldursun konussun dursun. Siz onun hakkinda kotu konusmayin.Haklısınız ama o şikayetten sonra içimden gelmiyor yine saygısızlık yapmayacağım konuşacağım görüşeceğim ama ne bileyim alttan alttan eşimi doldurur yanı bu yaptığı bunu gösteriyor.kapim acık onun istediği arayim sürekli gideyim çağırayım benim de işim var evime hayatıma alışmak istiyorum bi de dışardan okuyorum derslerim var hep onunla olamam ki teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin
bence aynen bu şekilde devam edin hiç yüz vermeyin
yüz verdikce astarını isteyen biri çok belli..
sizi sevdiği felan da yok sevse oğluna şikayet edip sizin huzurunuzuda kaçırmaz
altlı üstlü oturduğunuz sürece ne yazık ki bu tür proplemleri hep yaşayacaksınız
inşallah baş gelebilirsiniz ben gelemezdim. o kadar sağlam bir psikolojm yok
Bence anne benimle ilgili bi sıkıntı olinca anne kiz konusalim. Oglunu araya katma. Benim işlerim vardi ondan inmedim ama sen.yanlis anlamissib diye tatli bi konusma yapin. Yakin oturuyorsunuz sıkıntı buyumesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?