Kayınvalidem eşime beni şikayet etmiş.

Üzüldüm durumunuza ayni yolun bası gibi sanki benim olayım geleneksel aileye önem verir aynen zamanla patlak verebilir bilmiyorum konuşmak istemeyerek de olsa konuşacağım başka seçenek yok,teşekkür ederim yorumunuz icin insallah siz de yoluna koyarsınız

teşekkür ederim, suç sadece kv de değil, ondan etkilenen eşte de tabi.

Sıkıntı buyumesin huzurum kaçmasın istiyorum ama bilmiyorum arkadaşların da dediği gibi bi kez alttan aldım mi devamı gelecek gibi

canım bak ben bir kez alttan aldım ikincisi oldu, alttan almadım durum bu hale geldi. oturup iyice düşün, ya onun istediği gibi olacaksın ya da sıkıntı yaşayacaksın. eşine de bağlı. eşini tanıyor musun? tavrı ne olacak seni savunacak mı yoksa nolur ailemi de alttan alsan mı diyecek? benim eşim alttan al diyenlerden ve şu an benimle boşanmayı düşünüyor alttan almadığım için.

Çok teşekkür ederim objektif yorumlar içimi rahatlattı.mesafeli davranıp bu şekilde devam edeceğim

öncelikle kıyamam bu kadar üzmeyin kendinizi...
muhtemelen eşinde sizin gelin kayınvalide değilde anne kız gibi ilişkinizin olmasını istediği için bozulmuştur...
kayınvalideler her zaman beklerler gelsin gitsin yiyelim içelim hizmet etsin gibi beklentileri çoktur..
hayır demişsin bu da çok iyi çünkü herkes hayır diyemediği için ilişkiler laçkalaşıyor bana göre...
vakti zamanında aynı muhabbeti bizde yaşamıştık eşim bana annem sana birşey mi yaptı neden 2 gündür yanına gitmedin dedi.. aaa 2 gün mü olmuş dur ben bi arıyayım dedim. arayıp anne hadi in aşağıya kahve yapayım dedim nitekim geldi.. aşkolsun anne ben sana niye küseyim hadi sana kırıldım diyeyim ben bunu eşime değil sana söylerim sen kendi kendine üzeleceğine gelip sorsana dedim. bir iki defa bu tarz şeyler yaşadık her seferinde eşimle değil annesi ile çözdüm bir daha da beni şikayet etmedi...
sen şimdi burda kendi kendini yiyip bitirme annesi ile güzelce konuş eşine de annesi ile aranıza girmemesini rica et herşey daha güzel olur :)

Kesinlikle kötü olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi zaman herşey zamanla kv öyle değil herşey su an olacak ben sürekli mic mic yanında olcam samimi olcam fln bunu bekliyor ben bunu yapamam elimden geldiğince konuşuyorum görüşüyorum ve alışmaya çalışıyorum o da biraz daha anlayışlı olabilir sadece bunu bekliyorum ben

Reactions: GCA
sorun çıkarmayın, gidilmesi gereken durumlarda gidin ama kayınvalidenizin beklentilerini karşılamak zorunda da değilsiniz. yani siz hiçbir şey olmamış gibi devam edin, ne eksik ne fazla. tek dikkat etmeniz gereken sorun çıkmasın, o kadınla yaşayacağınız her sorun evliliğinize yansıyacak çünkü.

Genel anlamda iyi ama laf sokma huyu var alttan alttan oğluna da sürekli biseyler söylüyor bilmiyorum samimi gelmiyor güvenemiyorum benim iyiliğimi isteyen beni kızı gibi gören biri bana bunu yapmaz.benim kv’min kv si yok hiç yaşamamış böyle seyler rahatmış yanı

niye böyleler ya

hmm eşin geleneksel benimki gibi. zaten yakın oturarak da az çok belli etmiş. biz de yanyana oturuyoruz, inan ışığımın yanmasına, penceremin açılıp kapanmasına kadar gözlüyor. ve eşim bu kadar yaşanan olaydan sonra resti çekti, aile ile iyi olunca mutlu oluyormuş yoksa herşeyi bitiriyor...

canım bak bizim olayların başı işte, senin yapacağın önce eşini gözlemek ve anlamak. sonra evliliğinin devamını istiyorsan akıllı olmak. burda arkadaşlar gitme,mesafe koy diyor, bende böyle yaptım ama bu her erkeğe sökmüyor işte, onlar geleneksel gidelim gelelimci erkekler ve asla ailelerinden vazgeçmeyecekler.

bende senin gibi hemen ısınamam, sevdiğimi de sonuna kadar severim, inan bende uzak durdukça eşime beni daha da fitledi, bırak eşimi tüm aileme fitledi herkese komşularına kimbilir kimlere kimlere. annemle kanlı bıçaklı oldular şu an düşün.

kv n tıpkısının aynı benimki gibi. böyle insanlara samimi görünüp oynayacaksın aynı onların yaptığı gibi.seni çok iyi anlıyorum oynadığını samimi olmadığını görüyorsun ama doğrucu davutluk sadece onun ekmeğine yağ sürmek oluyor. gör işte canlı örneğim karşında. onlara onlar gibi olacaksın...

Haklısınız umarım mesafeyi koruyabilirim teşekkürler yorumunuz icin

Kv delerin su dengeyi tutamamalarindan ginaaa geldi. Sen elinden geleni yaptiktan sonra isteyen gelir isteyen gelmez yahu.
Dogru yoldasiniz. Bir konusur iki konusur ve alisir.
Yuz goz olmaktan daha evladir.
Eltiniz var mi?

Aynen öyle.su an yok ilk gelinim canim

Şimdilik sıkmıyor bunaltmıyor ama emin olamıyorum ara sıra sende alttan al diyebilir.simdi kendiniz halledin ben karışmıyorum diyor

Teşekkür ederim ne güzel cozmussunuz insallah bende öyle yapabilirim

laf sokma huyunu da anlamam ...
sen mesafeni koy ama belli de etme tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı ... ama eşine annesini kesme orda ipler kopar senin ailen benim ailen olayı başlar buda ömür boyu huzursuzluk demek

Aslına bakarsanız bundan da korkmuyor değilim herşeyi yapabilecek tipte.ben mesafe koydukça iyice doldurabilir yanı bunu farkettim bilmiyorum yakın olamayacağım bu sekil devam ederim dediğiniz gibi gözlemlerim biraz daha zaman bakalım hayırlısı

Haklısınız onu yapmamaya çalışıyorum insallah güzelce halledebilirim

Altlı üstlü oturuyorsunuz. Ortada da şimdiye kadar varolan ciddi bir problem yoksa 4 gün boyunca kadının kapısını çalmamanızda bı garip. Kadın adım atmış zaten yemeğe falan çağırmış yalnız kalmayın diye.
Zaten öyle sürekli bir arada olalım isteyen bir kadın olsa ayrı yemek yemenizden herşeyinizin ayrı olmasından da şikayetçi olur ki ne mutlu size bu konuda belli bir mesafe olmasına iki taraf da anlayış göstermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…