- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
Komşusu x in oğlu hergun arıyormuş.Biz hiç aramıyormuşuz.Ben en son bayramda aradım kaynanayı. Eşim bana neden aramıyon demez. Eşin sana nasıl dedi, aramış açmamışın diye, hesap sorar gibi mi, normal mi?
Banada cok tuhaf geliyor. Ama onlara göre bu aıle olmak baglılıkmıs. Ben kımseye bu kadar duskun olamıyorum. Yapı meselesi benceTabi hala oğlu biitane. Gecenin yarısı bişey istesin hemen kalkar yapar paşası a hiç üşenmez. Hayır benim de abim var ama annem hiç böyle değil. Çok garipsiyorum oyüzden
Memlekette işini seven kaç kişi vardır ki? Paşa dediğin savaşa gidiyor, devlet işinde kılı kırk yarıyor, bunların paşası altı üstü işini sevmemiş. Ne dertler var vay anasını.Benim eşim kardesıne paşam der. Annesı eşime ve dıger Ogluna paşam kuzum dıye ölür. Dün annesı aglamıs. Sebebi eşimin yenı işini sevmemesi.Aşırı düşkün yani sabahın 7sinde eşimi aramış. O derece düşkün. Bı gun cocugum olursa paşam falan kesınlıkle demiycem
Allah hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasipse etsin tatlım.Bende bi erkek annesi olcam inşallah, ama gerçekten anlam veremiyorum oğlan analarının böyle kıskanç olmalarını hayır kızlar evlat değil mi? Hiç kız annelerinde görmedim böyle bişey nedendir ya çok can sıkıcı
Nasıl yani?bizde de kv yi kiskanan gelin modeli var. anlatsam roman olur. bosaniyorlar en sonunda. hasta oluyor bu tip insanlar.
Sjsjsjs. '' X in kaynanası çiçekmiş. '' de.Komşusu x in oğlu hergun arıyormuş.Biz hiç aramıyormuşuz.
X mi belirliyor bizim ilişkiyi dedim.
X gayet iyi bir kadın ve geliniyle arası çiçek gibi.
Bizim öyle mi benim kv kaktüs.
Devetabanı cadı kadın
Dahada tuhafı eşimin orda çalışan ustayı arıyor babası. Eşimi telefona veriyorlar. Ve konusuyor. Eşim 35 yasında. Ki Anaokuluna gıtmedı bu. Bence aşırı koruyucu bır aılesı var. Bu dogru degıl. Kardeşime anlattım. O da şok olduMemlekette işini seven kaç kişi vardır ki? Paşa dediğin savaşa gidiyor, devlet işinde kılı kırk yarıyor, bunların paşası altı üstü işini sevmemiş. Ne dertler var vay anasını.
Amin çok teşekkür ederim, senin kv de ıslah etsin gül gibi geçinip gidin inşallahAllah hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasipse etsin tatlım.
Her erkek annesi böyle değildir belki ama benim kv bu model ne yazık ki
Eşinin telefonu yok mu?Dahada tuhafı eşimin orda çalışan ustayı arıyor babası. Eşimi telefona veriyorlar. Ve konusuyor. Eşim 35 yasında. Ki Anaokuluna gıtmedı bu. Bence aşırı koruyucu bır aılesı var. Bu dogru degıl. Kardeşime anlattım. O da şok oldu
İŞ yerınde mola harici acamıyor telefonuEşinin telefonu yok mu?
İnşallah ama çok zor.Amin çok teşekkür ederim, senin kv de ıslah etsin gül gibi geçinip gidin inşallah
kocasinin ailesi mali mulku versin, ama hayatlarindan tamamen ciksinlar, kocasi ona icguveysi olarak verilsin, kendi ailesiyle kabile seklinde yasasinlar istiyor. kv ile sidik yaristiriyor. o annesi ben esiyim demiyor.Nasıl yani?
KV yi kıskanmak?
Siz görümce misiniz peki?kocasinin ailesi mali mulku versin, ama hayatlarindan tamamen ciksinlar, kocasi ona icguveysi olarak verilsin, kendi ailesiyle kabile seklinde yasasinlar istiyor. kv ile sidik yaristiriyor. o annesi ben esiyim demiyor.
Şu an ne işareti yapıyorum bil bakalım.kocasinin ailesi mali mulku versin, ama hayatlarindan tamamen ciksinlar, kocasi ona icguveysi olarak verilsin, kendi ailesiyle kabile seklinde yasasinlar istiyor. ky ile sidik yaristiriyor. o annesi ben esiyim demiyor.
boyle birinin gorumcesi olsam yolardim herhalde sacini basini.Siz görümce misiniz peki?
İŞ yerınde mola harici acamıyor telefonu
aa konu tanidik geldi okumustum sanirim. bizim akrabanin gelini olmasinŞu an ne işareti yapıyorum bil bakalım.Ahah, biri konu açmıştı buraya, aynı sizin ex gelin. O da görüşmek dahi istemiyordu, ama eş ailesinin neyi var yok hepsi aklındaydı.
Çocuk yoktur inş.aa konu tanidik geldi okumustum sanirim. bizim akrabanin gelini olmasin
Olması gereken o da. Çocuk muamelesi yapıyorlar.Adamı bi salsınlar da çalışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?