Kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor

Ben en son bayramda aradım kaynanayı. Eşim bana neden aramıyon demez. Eşin sana nasıl dedi, aramış açmamışın diye, hesap sorar gibi mi, normal mi?
Komşusu x in oğlu hergun arıyormuş.Biz hiç aramıyormuşuz.
X mi belirliyor bizim ilişkiyi dedim.
X gayet iyi bir kadın ve geliniyle arası çiçek gibi.
Bizim öyle mi benim kv kaktüs.
Devetabanı cadı kadın

Tabi hala oğlu biitane. Gecenin yarısı bişey istesin hemen kalkar yapar paşası a hiç üşenmez. Hayır benim de abim var ama annem hiç böyle değil. Çok garipsiyorum oyüzden
Banada cok tuhaf geliyor. Ama onlara göre bu aıle olmak baglılıkmıs. Ben kımseye bu kadar duskun olamıyorum. Yapı meselesi bence

Memlekette işini seven kaç kişi vardır ki? Paşa dediğin savaşa gidiyor, devlet işinde kılı kırk yarıyor, bunların paşası altı üstü işini sevmemiş. Ne dertler var vay anasını.

Allah hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasipse etsin tatlım.
Her erkek annesi böyle değildir belki ama benim kv bu model ne yazık ki

Sjsjsjs. '' X in kaynanası çiçekmiş. '' de.

Memlekette işini seven kaç kişi vardır ki? Paşa dediğin savaşa gidiyor, devlet işinde kılı kırk yarıyor, bunların paşası altı üstü işini sevmemiş. Ne dertler var vay anasını.
Dahada tuhafı eşimin orda çalışan ustayı arıyor babası. Eşimi telefona veriyorlar. Ve konusuyor. Eşim 35 yasında. Ki Anaokuluna gıtmedı bu. Bence aşırı koruyucu bır aılesı var. Bu dogru degıl. Kardeşime anlattım. O da şok oldu

Eşinin telefonu yok mu?

Amin çok teşekkür ederim, senin kv de ıslah etsin gül gibi geçinip gidin inşallah
İnşallah ama çok zor.
Bir değil iki değil.
Bir keresinde eşimle telde konuşurken benim hakkımdaki olumsuz fikirlerini söyledi ve bende bunu duydum.
Şimdi birde üstüne bu olay
Artık iyi niyet kalmadi

kocasinin ailesi mali mulku versin, ama hayatlarindan tamamen ciksinlar, kocasi ona icguveysi olarak verilsin, kendi ailesiyle kabile seklinde yasasinlar istiyor. ky ile sidik yaristiriyor. o annesi ben esiyim demiyor.
Şu an ne işareti yapıyorum bil bakalım. Ahah, biri konu açmıştı buraya, aynı sizin ex gelin. O da görüşmek dahi istemiyordu, ama eş ailesinin neyi var yok hepsi aklındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…